beşiktaş dürümcede dürüm, kavacık mangal kebap köfte, lezzet express kandilli adana kebap(Mutlaka tavsiye edilir), fatihte kilis kebapta lahmacun, fatih şeref büryanda büryan+adana ikisi de iyi. Giderseniz kitelden de mutlaka tadın. Kısıklı Elazığlı Çiğfköteci. Veeeeeee Ümraniye cömert köfte
Vazgeçilmezlerim bunlar)
men dakka dukka.
Alsancaktaki dönerci Orhan'ı da beğeniyorum... (Kemeraltında da şubesı var sanırım.)
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Diyarbakır'da askerlik yapınca ciğercileri de keşfettik hâliyle.
Dağkapı'ya yolunuz düşerse Ciğerci Remzi var; lokum gibi. Yanında acılı yağlı kıtır ekmek veriyor ki; ondan 2 tabak istiyorum gittiğimde.![]()
Ankara ostim iş merkezinde Dönerius var, forumdan searock deniz abinin mekanı. Döner konusunda aşmışlar olayı.
Çiftlik kavşağı petrol ofisi içerisinde big bang burger var, orasıda ziyaret edilmeli
yolunuz düşerse Marmaris hisarönü mevkinde datça yolu üzerinde mavi pide var, özellikle patlıcanlı pidesini tavsiye ederim.
yine Marmaris datça yolu üzerinde içmeler sapağında ki asparan'da köy kahvaltısı harika..
Ankara'da şöyle öğle vakti tavuk-pilav ya da kuru-pilav yapabileceğimiz bi yer yok mudur? Acayip canım çekiyo şu aralar. Aslında güzel tabldot mekanı önerisi varsa o da olabilir.
Kapalı çarşı kilisli kebapçı ali ustada kebap yenir künefe yenir salata yenir. Kısaca o dükkanda herşey yenir![]()
.
Menemen konusunda Samsun'da Muhtarın Yerini tek geçerim. gece gece canım cekti![]()
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)