Beyler ankarada sağlam döner yemek isteyenler eski garajların içindeki peçenek dönere gitsin
İzmir'de yaşıyorum İzmir içi en çok gittiğim ve lezzeti güzel olan yerleri yazıyorum.
Tire'de tandır yemeye sürekli gittiğim bi yer var adı Tire Babaoğlu Kebapçısı diye geçiyor.Ama sabah 7 sinde yola çıkıyorum burdan sabah kahvaltımı tandır ile yapıyorum herkese tavsiye ederim.En geç sabah 9-10 gibi bitiyor.
Bunun haricinde Pilavcı Behçet abimiz var zaten forumda toplanıp gidilmişti yeri Bornova'da Özkanlar pazarının kurulduğu yerde.
Forum Bornova'dan çıkışta Tat Mahal diye bir yer var yanlış hatırlamıyorsam orda Kokoreççi Baki Usta var.Ordan Kokoreç yemenizi şiddetle tavsiye ederim eskiden hep gidip Asım Ustada yerdim ama eskisi tadı alamıyorum ordan bi deneyin derim hak vereceksiniz eminim
Bornova Hükümet konağının orda 2 adet köfteci var tavsiye edebileceğim.Birisi Kebap 74 baya eski bi köfteci ve gerçekten lezzetli köfteleri sakın tek söylemeyin direk 1,5 söyleyin her türlü gidiyor çünküVe eskiden Bornova merkezde Büyük Caminin önünde turuncu Pejoda köfte tavuk yapan bi Hayati Abimiz vardı dükkan açmış oda Hükümet konağının orda dükkanın adı Hayati Abi.Yiyecek olarak yarım ekmek tavuk ve Hayati köfte'yi öneririm şiddetle.
Afiyet olsun şimdiden![]()
Kayseri'de
Köşk'te dürüm
Elmacıoğlu'nda iskender
Otantik'te kumpir yenilebilir mesela
Instagram: mehmetbatuhansari
" Racing is an art. But racing with passion, that is high art. "
Birazdan Edirne Uzunköprü ye doğru yola çıkacağım
Tavsiye var mı yenilecek yemek uğranılacak mekan v.s![]()
https://tr.foursquare.com/v/mis-koft...06d13a797d7a3e
kemerburgaz mis köfte boş geçilmemeli, geçen gittik lezzet nefis, doyurucu. duvarlarda göreceğiniz çerçeveli fotoğrafların önemini hesaba katmıyorum bile.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
@ondo
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Bugun Zeytinburnu dikilitas daki merkezefendi koftecisine gittim gercekten cok guzel koftesi.2 porsiyon yedim ama 1.5 yeterli.2 fazla geliyor ve pek insan isi degil![]()
@XoR
@Day Walker
Soğanlar feciymiş, olsa da gömülsek !!!
gülerocakbası esentepeye gıttık bugun.
harbıyeden kesınlıkle daha sakın bı yer olduguna emınım.
bıcırık oldugu ıcın ocaktan uzak kaldık bıraz ama hafıf muzık,garsonların ılgısı,lezzet oldukca ıyıydı.fıstıklı ve kopoglu ılk defa yedım,guzellerdı.
*babasının kızı.yemek yerken kendınden gecıo.sanırsın bısey yıyo.allahın otu
![]()
Mekan Ondo Dürüm Alibeyköy, arabanın hayırlı olsun buluşmasını yaptık![]()
Gomtanım sizede afiyet olsun ailecek![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
senın 3 oncekı sayfalara kadar olan yerlere baktım,en uygunu oydu bugune.tasındıgım yer pek hos olmadı.ben yıne 106kg olcam sanırımheryer yakın akü. focada en yakın avm 65km ıdı
usenıyordu ınsan. yıldız tam ortada. ordan cıktık bebege wafflea. orası da .ok olmus. polıs ceza yazıp duruo. subay mubay kem kum zor atlattık
gelırken gordum besıktasta da acılmıs ab'bas
sarıyer pıdeban var sımdı denenecek en kısa zamanda![]()
Pide için Ümraniye Lider pide de çok iyiTaksime çıkarsanız Karadeniz Şimşek pide salonu istiklalin girişinde fransız konsolosluğunun sağındaki sokakda
![]()
Maratondan dolayı yarın arabasız gelicem, 15-23'üm gece senin için çok geç olmazsa sana bi Çarşı turu yaptırayım yarın gece The United'da oturur Guiness içeriz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)