ankarada eski büyük sanayide gaziantep kebap var, eski harabe bir mekan. hayatımda yediğim en iyi et döner kesinlikle
ankarada eski büyük sanayide gaziantep kebap var, eski harabe bir mekan. hayatımda yediğim en iyi et döner kesinlikle
ankara için :
döneri incek bilgin kebapta yiceksin ankarada tek geçerim.
çukurağada kebap sonrası gelen helva derim.
dışkapı dedem kebap (alternatif)
İzmir için:
Bornova merkezde hükümet konağının yanında kebap 74 var.Köfteleri bonfileleri mükemmel kesinlikle tavsiye ederim![]()
nerede ne yenir değil de birisinin "ne nerede yenir" başlığını açmasını sabırsızlıkla bekliyorum![]()
arkadaş bu angaralılar Pikolet te ne buluyor nasıl beğeniyor anlamıyorum yıllar önce topluca gitmiştik bence vasat bir yer siz izmire Asıma gidin koko yemeye![]()
Ankara için; yenimahalle de meşhur inegöl köftecisi tavsiye edilir. yanında da piyaz vazgeçilmezim
https://tr.foursquare.com/v/me%C5%9F...3899ddfaac7333
aynen bende bekletilerim düşük gidip şaşırarak çıktım.
balgat'ta ciğerci apo' da sadece ciğer
balgat'ta öz52 de de ciğer öneririz hizmeti hürmeti iyidir.
kokoreç yenimahalle' de kekik' te
soslu dürüm döner kentparktaki aspava' da güzel
servis döner acity de mangal dönerde güzel pide üzerine 100 yada 150 gram (öğlen saatlerinde taze oluyor)
işçi bloklarının orada ayabakan balıkçıda balık düşünülebilir.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
2006-2007'lerde Öz Çelik Aspavaya gitmiştim Esatta.
Yemek bittiği gibi sağlan uzun marlboro soldan çay gelmişti söylemedensonra sigara fiyatları uçunca bu işde bitti tabi
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Esatta Efsane Prof. Sadık Usta da yediğim kebaplar bazı geceler rüyalarıma bile giriyorO derece güzel
![]()
Mekanın heryerinde İbrahim Tatlıses fotoğrafları var ve müzik olarak sadece İbo çalarFiyatları biraz uçuktur ama ayda yılda bir gitmeye değer. Kişi başı ortalama 40-50 TL'ye tıka basa doyarsın.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)