User Tag List

Sayfa 39/64 İlkİlk ... 29373839404149 ... SonSon
1213 sonuçtan 723 ile 741 arası

Konu: Nerde Ne Yenir?

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu namık kemalın karşısında ufak dukkanda kofte satan bi adam vardı trabzon ekmegının ıcını çıkarıp ızgarada pişirip koftelerı ekmegın içine koyuyodu tabak gibi o duruyor mu acaba??

tekirdağın en iyi köftesini biz orda yiyorduk lisedeyken
    bi adam vardı bu yazıyı okuduktan sonra helvasını kavurduk kardeşim bu nasıl bir anlatım ekran yarıldı ekmek çıktı resmen

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

N0M4dh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kayseri;

Kebap: Keyfi Kebap - Mustafa Şimşek Bulvarı özellikle yanında gelen mezeler konusunda açlığı bastırmaya bire bir. Park sıkıntısı yok, ortam geniş, cumartesi akşamları canlı müzik var.

Balık: Balıkçı Ergün - Sivas Caddesi- Orduevinin tam karşısı, arabayı park edecek yer sorunu olsa da özellikle arkaya yeni yapılan yer(Dedeman okulu ile arasındaki yol kapandı- Uğur Dershanesinin Çaprazı) ile en iyi balıkçı hiç başka ciks yerlere gitmeye - para harcamaya gerek yok. Mezgiti 10 Numara Beş yıldız.

Pizza: Napoli Pizza - Talas girişinde hemen sol kolunuzda pizzası dominos'a göre pahalı fakat lezzet bakımından alttakinin pizza hamuru olduğunu anlıyorsunuz salçalı ekmek değil.

Lüks: Levantes Restorant- Köşk Mahallesi, Mustafa Şimşek Caddesinden sağlık ocağına doğru dönüşte, park yeri sorunu yok, lezzeti iyi, özellikle Mantarlı Dana steak yenir. Fiyatlar azıcık yukarı.

Salaş: Şahin Yuvası Köşk; Mustafa Şimşek üzerinde ideal dershanesine gelmeden sağ kolunuzda, kayseri parka ışıklara gelmeden yol daralıp, mercedesleri görünce zaten anlarsınız neresi olduğunu..

Nargile: Palace Sivas Caddesi üzerinde Akbank'ın hemen yanı, Ortamı yok, açık bahçesi yok, kızlar yok, ama nargilesi iyi - sahibi muhabbetli ve kafa dinlemek için bire bir loş ortam. Halil'in selamı var diyin özellikle üzüm nane ve gül tütünlerini tavsiye ederim, park sıkıntısı var arka caddeye park edin.

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı optimus_prime Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu namık kemalın karşısında ufak dukkanda kofte satan bi adam vardı trabzon ekmegının ıcını çıkarıp ızgarada pişirip koftelerı ekmegın içine koyuyodu tabak gibi o duruyor mu acaba??

tekirdağın en iyi köftesini biz orda yiyorduk lisedeyken
    Yeri hatırlayamadım ama özcanlarda trabzon ekmeğinin ufağının yarısına koyuyor içini bütün halde çıkartıp yağa bandırıp finalde öyle veriyor gerçi volkan dahil çoğu öyle yapıyor yarımın içini alıp yağa bandırıp üstüne koyuyorlar güzel oluyor aslında

optimus_prime - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XoR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi adam vardı bu yazıyı okuduktan sonra helvasını kavurduk kardeşim bu nasıl bir anlatım ekran yarıldı ekmek çıktı resmen
    haha telefondan yazdım köfte o kadar iyiki kendimi kaybettim abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara Küçükesat Hacıyolunda Sühanın Yeri. Kömürde döner yemeyen kalmasın...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dönerin üstüne Bülten sokakta bulunan lox cafe de waffle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mideyi biraz indirdikten sonra, kıtır'da midye+bira.

by.gkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah ah eskiden bu konuda ne güzel yerler, yemekler tavsiye edilirdi bir update çekelim

Mesela benim buradan görüp gittiğim ondo bir garip biryer olmuş. İki hafta önce pazar akşamı gittik kapıda sıra var isim alıyorlar. Şansa biz gittiğimizde çıkan çoktu da beklemedik. İki katta full dolu. Lezzet tamam aynı lezzet ama sipariş çok geç geliyor. Neyse yedik içtik çay alalım dedik. Pazar günleri çay vermiyoruz dedi. Yemeği yiyin kalkıp gidin diyorsunuz o zaman dedik hemen yok abi olur mu öyle şey modundalar ama resmen istedikleri o.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstanbul günceli çekelim;

Kokoreç: Paşa Kokoreç Çengelköy(24 saat açık, ankara-izmir dahil yediğim en iyi kokoreç)
    İşkembe-Tuzlama-Şırdan: Etiler Saruhan İşkembecisi
    Uykuluk: Çınaraltı Uykuluk Sütlüce
    Kebap-Et: Bedri Usta-Dostlar Kebap-Etiler Yüzevler Kebap(Sahibi can ciğer arkadaşımız olduğundan iltimas geçiyor olabilirler.)-Eda Kebap Kozyatağı
    Kahvaltı: Ayşe Abla- Mola Gözleme evi Şile& Pişi Beşiktaş& Boaz Tarabya
    Rakı-Balık: Villa Boshporus Çengelköy- Ayder Balık Rumelikavağı-Ali Ocakbaşı Karaköy-Liman Restorant Karaköy& Tarabya Vilayetler Evi (Rakıda mezenın güzelliğini aramadığım için gittik ama yemekler kötüydü diyebilirsiniz, fasildan nefret ederim sessiz sakin şekilde rakımı içerim manzaracıyım ben, beyaz leblebi-çay olması yetiyor bana.)
    En güzel Balık: Tarabya vilayetler evi, Suna'nın yeri Kandilli
    Steak: Nusr-et(herkes bilse bile hala en iyisi burası.) Ataşehir Özgür Şef.(Rush Hourları dışında gittiğim için ilgi muazzama yakındı, pazar günü ne olur bilemiyorum.)
    Döner: Bayramoğlu Dönercisi Kavacık.
    Lahmacun: Borsam Lahmacun Kadıköy- İstanbul Lahmacun Kavacık- Nakkaş Kebap Çekmeköy(Nakkaştepede ki ustadan sanırım Nakkaştepede ki başpınarı o kadar iyi değil)

Çayı güzel yer önerinizi alırım.

tuzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ankara sincan da emek künefe var. künefeyi kendileri yapıyorlar malzemesi vs oldukça bol. fiyatı da 6 lira. restoranlarda yemekten sonra gelen künefelerden kat kat iyi. deli ...kmiş gibi sincana gidiyorum bu ara sırf künefe yemeye, kesinlikle öneririm.
    ///MPower

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çukurova tarafından söz edim:

Adana ili içersindeki kebab: şu an benim gözde yerim Ziyapaşa bulvarında PTT arkasına düşen caddede Müdavim ve size net diyebilirimki kebabını yedinizmi hayatımda ben öncesinde bu tadı bilmiyormuşum diyeceğiniz derece enfes.

Gaziantep: Hayatınızdaki en kral tostlardan birisi meşhur Antepte tostçu kadirdir mutlaka deneyiniz

Gaziantep: Küşneme denemeden gitmeyin

Mersin: Adil ve Abidin (kimisine göre Memoş) tantuni piyasadaki en kral tantuniler

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ankara Küçükesat Hacıyolunda Sühanın Yeri. Kömürde döner yemeyen kalmasın...
    Bu hacı yolunu eve gitmek için her gün kullanıyorum,herkes tavsiye ediyor fakat körlüğümden mi nedir ben göremedim. Bi tarif alabilir miyim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde iş için yarın günübirlik Eskişehire gidicem.Balaban köfte çiğ börek dışında tavsiye edeceğiniz başka bir yemek var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde iş için yarın günübirlik Eskişehire gidicem.Balaban köfte çiğ börek dışında tavsiye edeceğiniz başka bir yemek var mı?

Eskişehir'de biraz lüks ama kaliteli bir yer arıyorsanız GAGA'yı tavsiye ederim.
    Bir de şehir merkezinde Kara Kedi Bozacısı Vardır. Adresi:Köprübaşı Caddesi No. 46 Eskişehir
    Hatta Bana da 2 kg getirebilirseniz sevinirim.

Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hacı yolunu eve gitmek için her gün kullanıyorum,herkes tavsiye ediyor fakat körlüğümden mi nedir ben göremedim. Bi tarif alabilir miyim?
    Sühanın adresi;
    HACIYOLU SOKAK 2/A K.ESAT / ANKARA.
    Yani https://www.google.com.tr/maps/place...CaC20Q_BIIfTAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öneriler için teşekkürler.Boza için özelden yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sühanın adresi;
    HACIYOLU SOKAK 2/A K.ESAT / ANKARA.
    Yani https://www.google.com.tr/maps/place...CaC20Q_BIIfTAN
    Bu çakma Süha'nın adresi. Ama oraya da gittim nasıl diye kötü değil. Gerçek Süha'nın Yeri eskiden o dükkanda idi. Bu elemanlar da üstüne yatmış. Adını Süha Döner yapmışar. Vay efendim Yüzyılın Dönercisi Süha. Hatta sSüha Döners gibi abidik gubidik şeyler yapmışlar. Öz Antep gibi işte...

Eskiden o dükkanda faaliyet gösteren gerçek Süha'nın Yeri artık Yıldız 4. ün girişinde. Hatta bu çakma Süha, Oburcan'ı kullandığı için Oburcan da gitti sitesinde gerçek Süha burada canlar yazısı yazdı. E ayıp etmişler adama da ama ne yaparsın...

Gerçek Süha'nın Yeri

Oburcan'ın yorumu ile birlikte gerçek Süha'nın Yeri yazısı

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Söylenmediyse eğer Bursa'da Uzan et mangal var. Yolunuz düşerse lokum yemenizi öneririm.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çakma Süha'nın adresi. Ama oraya da gittim nasıl diye kötü değil. Gerçek Süha'nın Yeri eskiden o dükkanda idi. Bu elemanlar da üstüne yatmış. Adını Süha Döner yapmışar. Vay efendim Yüzyılın Dönercisi Süha. Hatta sSüha Döners gibi abidik gubidik şeyler yapmışlar. Öz Antep gibi işte...

Eskiden o dükkanda faaliyet gösteren gerçek Süha'nın Yeri artık Yıldız 4. ün girişinde. Hatta bu çakma Süha, Oburcan'ı kullandığı için Oburcan da gitti sitesinde gerçek Süha burada canlar yazısı yazdı. E ayıp etmişler adama da ama ne yaparsın...

Gerçek Süha'nın Yeri

Oburcan'ın yorumu ile birlikte gerçek Süha'nın Yeri yazısı

Bundan haberim yoktu. Saolasın Çeto..

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir de adam akıllı yemek yapan yer yok
    tavsiye varmı tavsiye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)