User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
51 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TOSFED’de yolsuzluk iddiası

M.Can Çimir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada harcama kalemlerini talep edenlere tarayıp mail atabilirim, siz de inceleyin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw otomobil sporu zaten pahalı bir spor. Yurt dışında amerikada orada burada orta kesim memur tabakası mı bu işle uğraşıyor sanıyorsunuz. Formulanın bir altında bile adamlar yarışabilmek için dünya kadar para veriyorlar takımlara. Bir yarış arabasının değerini biliyor musunuz? Formulada kaza yapan araba sizin için birşey ifade etmiyor ama takımlar için büyük külfet. Bir arabanın adamlara maliyeti milyon eurolar civarında. ve sağlam kaza yaptığı zaman o arabadan hiçbirşeyi kullanmıyolar bir sonraki yarışı riske etmemek için.

Ayrıca kimse kusura bakmasında Tahincioğlunu seversiniz sevmezsiniz adam 1 milyon tl için kendini riske atmayacak kadar varlıklı bir adam.
    IN BOOST WE TRUST

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Simdi tosfed aslinda birsuru sey yapiyor otomobil sporlarina bakarsak ...

Drag yapmiyor okadar onunda gecmisten gelen sorunlari belli aslinda ...

Onun disinda federasyonun modifiyeci adama ne yapmasi gerekir bilemiyorum ama bence bir kurumun kurallari koymasi ve uzerinde durmasi sart ...

Mesela solenip duruyoruz ama korfezi yenileyen ve tekrar acan TOSFED dir ...
    Ben daha allah raziolsun 3 trilyon harcadilar korfezi actilar diyen adam gormedim mesela ...

Hep yonetim istifa yonetim istifa bizde turkiyenin gercegi bu tamam yeni nesille cok sikifiki degil federasyon ama tps ve ralli konusunda gayet basarili 40 bin zorluga ragmen tir yarisi yaptilar mesela ama izleyici yoktu simdi bazi konularda eksik olduklarini kabul ediyorum ama bence hakli olduklarida birsuru konu var benim kendi gorusum bu acikcasi ...

Federasyondan cok kluplerin gorevi bircoksey ama nerdee ...

Hocam tabii ki Körfez'i Tosfed açacak, bunun için başka bir kurum yok ki. Adı üstünde Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu. Tosfed kendi üyeleri sayesinde para toplayıp yapmadı ki, devletten ödenek alarak yapmadı mı ?

Benim asıl demek istediğim şey o kadar bütçe ayrılıyor ama yapılan iş ortada. O bütçeyle Körfez daha planlı daha düzenli yapılamaz mıydı?

Gerek senin organizasyonların, gerekse de başka şahısların ya da sitelerin organizasyonlarının çoğuna gidiyorum. Pisti baya inceledim, şimdi 3 trilyona daha düzgün bir pist yapılamaz mıydı az mı 3 trilyon? Her virajdan çıkan araba pistteki topraktan spin atıcak diye izlerken ben bile tedirgin oluyorum.

Haklısın, insan görmek istediğini görüyor. TPS ve rally konusunda ilgili olabilirler ama onun da yeteri kadar reklamını yapmıyorlar bütceleri olduğu kadar.

Sen olmasaydın, buraya başlık açıp tır yarışlarından bahsetmeseydin, bu sitenin de %80'i büyük ihtimalle bihaber olacaktı.

Motorsporları sadece rally değildi. Eğer o koltuğa oturuyorsan, bütün beklentileri olmasa da bir çoğunu karşılamak zorundasın diye düşünüyorum.

Alıntı M.Can Çimir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç fayda sağlamaya çalıştınız mı? Ya da bir kere olsun TOSFED'e gidip 'Arkadaş ben yarışmak istiyorum, ne yapmam gerekiyor?' dediniz mi? Cevap vereyim, HAYIR.

Adres: Göksu Evleri no:168/A Anadoluhisarı - İstanbul... Gidin, sekreter Şengül hanımla görüşün, başkandan veya spor kurulu başkanı Metin Çeker'den randevu isteyin. Görüşmeyi kabul etmezlerse ya da sorununuza çözüm bulmazlarsa beni arayın, ne gerekiyorsa ben şahsi imkanlarımla yapacağım...

Unutmayın! TOSFED herkesin, ama siz sahiplenmezseniz sizin olmaz...

Edit: cep numaramı yazıyorum, özellikle Antalya'da yarışmak isteyen herkese kapımız açık... Beni tanıyanlar kendi aracımla bir çok kişiyi yarıştırdığımı hatırlayacaklardır... Yeter ki gerçekten isteyin ve mantık çerçevesinde görüşelim. 0532 408 78 46, Can.
    selam,

eğer ayırabilecek bir bütcem olsaydı yarışmak için, inanın bu dediğinizi yapardım ama malesef siz daha iyi biliyorsunuz otomobil sporlarının ne kadar maliyetli olduğunu.

Bende farklı bir şekilde destek verdiğime inanıyorum. Her organizasyona çevremdeki çoğu arkadaşımı toplayıp toplayıp götürüyorum. Yeri geliyor istanbul'dan Ankara'ya draglara götürüyorum, yeri geliyor körfez'de TT'a götürüyorum.

Onun dışında da, uzun süre gokart organizasyonları yaptım. 30 kişilik, 40 kişilik turnuvalar düzenledim. Çevremde olan küçük kardeşlerimi gokarta alıştırdım, onlara hobi kazandırmaya çalıştım.

Herkes çapı kadar yardım edebiliyor, malesef benim çapımda buna yetiyor. yapcak bişey yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oxygen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

selam,

eğer ayırabilecek bir bütcem olsaydı yarışmak için, inanın bu dediğinizi yapardım ama malesef siz daha iyi biliyorsunuz otomobil sporlarının ne kadar maliyetli olduğunu.

Bende farklı bir şekilde destek verdiğime inanıyorum. Her organizasyona çevremdeki çoğu arkadaşımı toplayıp toplayıp götürüyorum. Yeri geliyor istanbul'dan Ankara'ya draglara götürüyorum, yeri geliyor körfez'de TT'a götürüyorum.

Onun dışında da, uzun süre gokart organizasyonları yaptım. 30 kişilik, 40 kişilik turnuvalar düzenledim. Çevremde olan küçük kardeşlerimi gokarta alıştırdım, onlara hobi kazandırmaya çalıştım.

Herkes çapı kadar yardım edebiliyor, malesef benim çapımda buna yetiyor. yapcak bişey yok.

Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Ayırabileceğiniz bütçe varsa tutarını ve cep telefonunuzu bana özel mesaj atar mısınız? elimden geldiğince yardımcı olacağım, bakalım Eskişehir Otokros'da yarışmanızı sağlayabilecek miyim

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    otomobil sporları sadece formuladanmı ibaret yada rallydenmi yada dragdanmı avrupada amerikada orta kesimde yapıyor alt kesimde yapıyor illa homologasyona girmiş araba şart değil illa formula yada rally crossda şart değil motor sporu yapmak için avrupa amerikada bir sürü etkinlikler buluşmalar organizsayonlar düzenleniyor gençlerin katılımı ve sistemin canlı kalması izleyici popülaritesini korumak için. sorarım kaç izleyici geliyor türkiyedeki rally crosslara ben söyliyim zamanında parkurda görev almış birisi olarak sadece o ekiplerin yakın arkadaş dostları ve birazcık motor sporu tutkunu..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, kimseyi kayırmamış olmak için buraya da yazıyorum.

Bu işte en masrafsız yarış otokros veya tırmanma'dır. Ama hangisi keyiflidir derseniz tabii ki toprak yani otokros... Yarışmak isteyen varsa bana mesaj atsın ya da cep telefonumdan ulaşsın. Açık söyleyeyim, herşey dahil ( araç, nakliye, benzin, lastik) 2500 TL gibi bir rakama yarışmanız mümkün... kayıt ücreti ve lisans konusunda ben yardım edeceğim. illa yarışacağım diyen varsa ulaşsın, yarıştırmazsam buradan ilan edin. ama kimseyi suçlamayın, hayallerinizin peşinden koşmazsanız kimse size gelip yarış demez...

zübeyir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İç dünyasında ne nedir ne değildir bilemiyorum ama oldum olası oraya çöreklenmiş 3-5 kişinin oldugunu dusundum hep. kendılerınce birşeyler yapıyolar gibi ama bence yaptıkları hıc bırsey yok. işyeri spec gibi kullanıyolar kanımca . sadece dısardan gordugum bu. gercekte oylmıdır bılemıyorum
    Scorpion TypeR

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Arkadaşlar, kimseyi kayırmamış olmak için buraya da yazıyorum.

Bu işte en masrafsız yarış otokros veya tırmanma'dır. Ama hangisi keyiflidir derseniz tabii ki toprak yani otokros... Yarışmak isteyen varsa bana mesaj atsın ya da cep telefonumdan ulaşsın. Açık söyleyeyim, herşey dahil ( araç, nakliye, benzin, lastik) 2500 TL gibi bir rakama yarışmanız mümkün... kayıt ücreti ve lisans konusunda ben yardım edeceğim. illa yarışacağım diyen varsa ulaşsın, yarıştırmazsam buradan ilan edin. ama kimseyi suçlamayın, hayallerinizin peşinden koşmazsanız kimse size gelip yarış demez...
    Bold yaptığım kısım ücret ödendikten sonra Tosfed tarafından mı yarışan takımlar tarafından mı karşılanıyor?

Kaza vs gibi durumlarda masraf kime ait?

aVDANLı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben inanırım abi ya daha konyada parasını verdigimiz lisanslar gelmedi kim yapıcak acıklamasını !!!
    white SX S14a '98
    aVDANLı - SX

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bold yaptığım kısım ücret ödendikten sonra Tosfed tarafından mı yarışan takımlar tarafından mı karşılanıyor?

Kaza vs gibi durumlarda masraf kime ait?
    kusura bakma, adını bilmiyorum ama Low-Rider tarafından karşılanacak... 2500 TL yalnızca araç kirası, lastiği (en ucuzunun tanesi 200 TL), benzini, ve aracın nakliyesini kapsıyor. Yarış hangi şehirde olursa olsun, hangi kulüp düzenlerse düzenlesin ekipman, lisans ve kayıt ücreti konusunda ben elimden gelen yardımı yaparım.

Kazalarda masraf kiracıya ait ama sen daha koltuğa oturmadan kazayı düşünürsen kesin otomobili kafana geçirirsin Ne göz ardı etmek, ne de sürekli kaza düşünmek gerekir.

Alıntı aVDANLı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben inanırım abi ya daha konyada parasını verdigimiz lisanslar gelmedi kim yapıcak acıklamasını !!!
    ben 2004 yılından beri federasyon bünyesinde görevliyim, 2009'dan beri üst düzey görevliyim, 2010'dan beri de sporcuyum. Ama elime hangi alanda, hangi yılların lisansı fiziki olarak geçti dersen 1 elin parmaklarını geçmez takılma

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2500 tl cok guzel bir rakam ama allah korusun bir kaza aninda zaten butcesi 2500 3000 tl olan biri icin buyuk sikinti olucaktir bu masraflar insan ister istemez her sarti dusunuyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2500 tl cok guzel bir rakam ama allah korusun bir kaza aninda zaten butcesi 2500 3000 tl olan biri icin buyuk sikinti olucaktir bu masraflar insan ister istemez her sarti dusunuyor
    kesinlikle haklısınız. geçen yıl kendi otomobillerimden birini kiraladığım bir arkadaşımız takla atınca aracı 11.000 TL'ye kendisine satmayı teklif ettim. Ama o satın almak yerine tamir ettirmeyi tercih etti, onarımın yapılacağı yer konusunda seçimi kendisine bıraktım. Yalnızca mekanik kısımları orijinal ve sıfır kullanması şartıyla istediği şekilde onarılmasına müsade ettim. Çıkan fatura yanlış hatırlamıyorsam 8.800 TL idi... Araç ise Palio...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    kusura bakma, adını bilmiyorum ama Low-Rider tarafından karşılanacak... 2500 TL yalnızca araç kirası, lastiği (en ucuzunun tanesi 200 TL), benzini, ve aracın nakliyesini kapsıyor. Yarış hangi şehirde olursa olsun, hangi kulüp düzenlerse düzenlesin ekipman, lisans ve kayıt ücreti konusunda ben elimden gelen yardımı yaparım.

Kazalarda masraf kiracıya ait ama sen daha koltuğa oturmadan kazayı düşünürsen kesin otomobili kafana geçirirsin Ne göz ardı etmek, ne de sürekli kaza düşünmek gerekir.

ben 2004 yılından beri federasyon bünyesinde görevliyim, 2009'dan beri üst düzey görevliyim, 2010'dan beri de sporcuyum. Ama elime hangi alanda, hangi yılların lisansı fiziki olarak geçti dersen 1 elin parmaklarını geçmez takılma
    Yok tamamen meraktan sordum ben

Sorma sebebim de şu , izlediğim bazı yarışlarda çok sakin giden araçlar gördüm.

Tecrübesizlik,aracı koruma içgüdüsü adına belki de o kadar sakin gidiyorlardı.

İsmim Özgür bu arada.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesinlikle haklısınız. geçen yıl kendi otomobillerimden birini kiraladığım bir arkadaşımız takla atınca aracı 11.000 TL'ye kendisine satmayı teklif ettim. Ama o satın almak yerine tamir ettirmeyi tercih etti, onarımın yapılacağı yer konusunda seçimi kendisine bıraktım. Yalnızca mekanik kısımları orijinal ve sıfır kullanması şartıyla istediği şekilde onarılmasına müsade ettim. Çıkan fatura yanlış hatırlamıyorsam 8.800 TL idi... Araç ise Palio...
    Aslinda fiyatlara bakilirsa en dogrusu palio gibi ucuz bir arac satin almaya calismak gibi gozukuyor kiralik arabanin ben gazina basamam ama kendi arabamla takla atsamda uzulmem

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu federasyon göreve geldiğinden beri kaçıncı soruşturma hatta ceza da aldılar bazı usülsüzlüklerden...

bunlar işin harcama kısmı, daha F1 pistinin yerini güya daha Bernie seçmeden Kurtköyde toplanan arazileri bir araştırsalar yatacak yerleri olmaz...

WRC ve F1 Türkiye'nin elinden giderken, pisti ne olduğu belli olmayan bir anlaşmayla Bernie'ye verirken, Motorcularla ters düşüp onların neredeyse organizasyonlarına taş koyarken kendi oğluna menajerlik yapıp çok yetenekliymiş gibi federasyonun bütün imkanlarını sunarken, hala daha o görevde kalabilmesine sadece PES diyorum!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

AvcI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu federasyon göreve geldiğinden beri kaçıncı soruşturma hatta ceza da aldılar bazı usülsüzlüklerden...

bunlar işin harcama kısmı, daha F1 pistinin yerini güya daha Bernie seçmeden Kurtköyde toplanan arazileri bir araştırsalar yatacak yerleri olmaz...

WRC ve F1 Türkiye'nin elinden giderken, pisti ne olduğu belli olmayan bir anlaşmayla Bernie'ye verirken, Motorcularla ters düşüp onların neredeyse organizasyonlarına taş koyarken kendi oğluna menajerlik yapıp çok yetenekliymiş gibi federasyonun bütün imkanlarını sunarken, hala daha o görevde kalabilmesine sadece PES diyorum!
    aynen katılıyorum, yeni kan yeni görüşün gelmesinin zamanı artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben renç koçibey semineri ve tosfedin zamanında yapdığı etkinliklerde görev alan birisiydim o zamanki shell cup a katılalım dedik (corollar vardı) olmadı parasal nedenlerden ford kaya katılalım dedik oda olmadı gene hatırlamadığım nedenlerden..

neyse kısaca yarışlarda yarışanlara dikkat ederseniz şu anda faal yarışanların çoğu zengin üst zümre insanlar bir şeyden değil allah bin versin hepsine ama çoğu böyle araçlarınada kendileri kendi firmaları falanca tekstil filanca şirket sponsor oluyor çoğu zaman yani kendi kendilerine sponsor oluyorlar buda çok doğal firmalar rallylere pek talep olmadığı için sponsor olmak istemiyor en azından bu bizim zamanımızda böyleydi şimdide pek değişiceğini sanmıyorum. ama neticede bu bu sporu zengin sporu haline getiriyor..

avrupa amerikada parkur asfalt yarışları yapılıyor insanlar kendi binek araçlarıyla yarışa biliyorlar tek zorunluluk kask tulum ve yangın tüpü birde yarışa girmeden önce bütün sorumluluğu üstleniyorum gibisinden bir kağıt imzalıyorlar.. burdada bu tür ucuz ama fikstüre tabii puanlamalı yarışlar federasyon bünyesinde niye yapılmasın yapılabilinir yarışa katılan tüm sorumluluğu kendi üstlendikden sonra.. aslında çok şey yapılır gençler bu sporun içine çekilir yeterki istensin.

avrupa americada nascarından f1 den rally crossundan 24 saat yarışından uzun soluklu uluslar arası dakar tarzı yarışlardan hurda arabası yarışlarından işin show kısmı olan bigfoot kamyon yarışlarından driftinden dragından buggy atv offorad v.b tutda yüzlerce motor sporlarının dalı var..

işin özü hadi bizden geçdi ama alt ve orta gelirli gençleri artık caddelerden koparıp bir şekilde motorsporlarına dahil etmek lazım onlar dahil olursa seyirci sayısı artar seyirici sayısı artarsa medyanın ve sosyal medyanın (internet) ilgisi alakası artar bunlar olursa popüleritesi artar motor sporlarının.. ve türkiyede motorsporları şu anda caddelerde köreren pek çok değeri ilerinin müthiş pilotları olarak kazanabilir.. bizim içimizden neden schumaherler çıkmasın bir şans verilse ben inanmıyorumki çok yetenekli insanlar çıkar.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

neyse kısaca yarışlarda yarışanlara dikkat ederseniz şu anda faal yarışanların çoğu zengin üst zümre insanlar bir şeyden değil allah bin versin hepsine ama çoğu böyle araçlarınada kendileri kendi firmaları falanca tekstil filanca şirket sponsor oluyor çoğu zaman yani kendi kendilerine sponsor oluyorlar buda çok doğal firmalar rallylere pek talep olmadığı için sponsor olmak istemiyor en azından bu bizim zamanımızda böyleydi şimdide pek değişiceğini sanmıyorum. ama neticede bu bu sporu zengin sporu haline getiriyor...
    işte ben bu kisma katilmiyorum. Bilenler bilir, ben 2007den beri yarisiyorum. Sponsor bulmak sizin elinizde, agziniz laf yapiyorsa, gerekli gorsel ve basili geri donusu sponsorunuza saglayabileceginize inaniyorsaniz, bunun sponsor icin avantajlarini anlatabilecek ve uygulayabilecekseniz, inanin sponsor bulmak cokta zor birsey degil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı efe-E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte ben bu kisma katilmiyorum. Bilenler bilir, ben 2007den beri yarisiyorum. Sponsor bulmak sizin elinizde, agziniz laf yapiyorsa, gerekli gorsel ve basili geri donusu sponsorunuza saglayabileceginize inaniyorsaniz, bunun sponsor icin avantajlarini anlatabilecek ve uygulayabilecekseniz, inanin sponsor bulmak cokta zor birsey degil...
    biliyorum o yüzden herkez demedim çoğu dedim zaten..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)