bütün app leri iptal etsinler web sitesinidemi iptal ediceklerben zaten çoğu zaman web sitesinden normal giriyorum
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Aynen , bu tür telefonların ilkidir.
Çoğu şeyde öncü oldu , zaman içerisinde gelişti aynı şekilde rakipleri de gelişti.
En iyi olması göreceli bir kavram tabi.
Ben ilk iphone'u kurcaladığımda hızına hayran kalmıştım , helal olsun adamlara demiştim.
İsterse onu da iptal eder , cep telefonundan erişimi yasaklar.
Bazı web sitelerine girince sayfa yerine "bu sayfa için telefonunuza uygun programımız var" diye görsel çıkartıyıp ona yönlendiriyor.Tekel olmak istersen telefondan her türlü erişimi kapatabilir.
Ama böyle birşey yapıcağını sanmam çünkü kimse sırf telefonundan facebook'a giremiyor diye vazgeçmez.
İphone ve İpadi alan 2 çeşit insan vardır 1 gerçekten kullanımı sevip özelliklerini avantajlarını dezavantajlarını biliyordur2. a bakın benm iphone um var bn böyleyim yok şöyleyim tarzında olanlar
Edit:Bende bi iphone kullanıcısıyım
planları ne bilmiyorum ama dışardan çok gereksiz duruyor
bence en akıllıcasını google yapıyor en son QuickOffice yazan firmayı satın aldılar akıllıca bir iş
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Apple in yaptigi en guzel sey zaten olan teknoloniyi supersonik bir dokunmatik ekran ile inanilmaz basit ve kullanimi kolay sekilde hizmetinize sunmasi. Satis vs ile alakasi yok tr de kac kisi iphone reklami izleyipte iphone aldi? 2g leri ilk alanlar yurt disinda. Alan ya da getiren urunun kiymetini anlayan kisilerdi. Sonuc olarak facephone nedir ya? Kimse almaz bir site yuzunden bir telefonu. Nokia da cok enteresan bir telefon yapamaz ki satilsin olsa ztn yapardi ezuk gibi kaldi piyasada. Hala garip garip yazilimlar, karisik menuler zahmetli islemler vs
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
56K zamanları hey gidi hey
The Sound of dial-up Internet - YouTube
bunu bilmeyen liselidir der çıkarım![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)