hayır bu aracın nesi kötü ??? kötülemek için kötülemenin bir manası yok..
servisi heryerde var ve ucuz
yedek parçası ucuz
araç full dolu
şanzımanı porsche ile ortak geliştirilmiş aynı şanzımanın gelişmişi cayennelerde kullnılan bir şanzıman
yakışı normal
performansı akranları ile hemen hemen aynı
işçilik kalitesi iyi kaslı kemikli araç
bu aracın kötü yanı neresi. ??
biri açıklasın desinki motorunda şanzımanında kronik bir sorunmu var..ben bu aracı almadan önce 3-4 servis gezdim o kadar piyasayı sordum soruşturdum kronik bir sorun duymadım. olabilir el elden üstündür belki benim duymadığım bilmediğim bir şeyi biliyorlardır..
ben ne almancıyım ne koreciyim ne ocuyum ne bucuyum ocu bucu olmakda bana göre değil zaten tarafsızım varsa kötü yanı söylesinler..
bende şu anda bmw var audimde vardı geçmişde passatda vardı 2 tane vectram oldu bir tane s40 ım oldu daha a5 dışında sıkıntı çekdiğim bir aracım olmadı oda şansıma dedim.. birisi sorarsada bu araçların hepsini öneriyorum sonatamı onuda öneririm çok memnunum çünkü bana en ufak bir sıkıntı şimdiye kadar vermedi..
yukarda passat öneren bir sürü arkadaş olmuş olabilir temizi highline paket bulunursa tabiki alınır yada güzel bir az kmli super b elegance harika araçdır..
laguna c5 octaiva mondeo falan filan kötümü hayır onlarda çok güzel araçlar ama marka militanlığı yapmanın bence bir manası yok tarafsız olmak en güzeli..