User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Dizel otomatik sedan max bütçe 45 bin. Öneri..

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayır bu aracın nesi kötü ??? kötülemek için kötülemenin bir manası yok..
    servisi heryerde var ve ucuz
    yedek parçası ucuz
    araç full dolu
    şanzımanı porsche ile ortak geliştirilmiş aynı şanzımanın gelişmişi cayennelerde kullnılan bir şanzıman
    yakışı normal
    performansı akranları ile hemen hemen aynı
    işçilik kalitesi iyi kaslı kemikli araç
    bu aracın kötü yanı neresi. ??

biri açıklasın desinki motorunda şanzımanında kronik bir sorunmu var..ben bu aracı almadan önce 3-4 servis gezdim o kadar piyasayı sordum soruşturdum kronik bir sorun duymadım. olabilir el elden üstündür belki benim duymadığım bilmediğim bir şeyi biliyorlardır..

ben ne almancıyım ne koreciyim ne ocuyum ne bucuyum ocu bucu olmakda bana göre değil zaten tarafsızım varsa kötü yanı söylesinler..

bende şu anda bmw var audimde vardı geçmişde passatda vardı 2 tane vectram oldu bir tane s40 ım oldu daha a5 dışında sıkıntı çekdiğim bir aracım olmadı oda şansıma dedim.. birisi sorarsada bu araçların hepsini öneriyorum sonatamı onuda öneririm çok memnunum çünkü bana en ufak bir sıkıntı şimdiye kadar vermedi..

yukarda passat öneren bir sürü arkadaş olmuş olabilir temizi highline paket bulunursa tabiki alınır yada güzel bir az kmli super b elegance harika araçdır..
    laguna c5 octaiva mondeo falan filan kötümü hayır onlarda çok güzel araçlar ama marka militanlığı yapmanın bence bir manası yok tarafsız olmak en güzeli..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı ST-max Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bişey sorucam nf1 denen şu yuvarlak farlı tipsiz sevimsiz olan mı yoksa dikdörtgen farlı daha iyi gözüken mi ?
    o dediğiniz 4.jenerasyon türkiyede halk arasında jaguara benzediği için jaguar kasa diye tabir edilen ef kasa kod adlı model nf1 nf2 hemen hemen aynı araçdır dışında fark yokdur genel fark içinde ve motorda ince iyileştrilmeler yapılmışdır.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

bilalMW - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fransıza para vermek mi bundan sonra çok zor.
    Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 Mondeo titanium tdci veya düşük km li superb

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işde bundan sonatayı pek kimseye önermiyorum bilenide yazıyor bilmeyinide
    bilerek yazana eleştirsede can feda en azından biliyor sürmüş görmüş yada sahibi olmuş dersinde bilmeyinide yazıyor işkembeyi kübradan sallıyorya insana sorarlar şu önerdiğin arabaların sonata dahil kaçına bindin ve alana kadar derken o kadarın açılımını yaparmısın..
    Ben sonata kötü dedim mi?

C5 gayet iyi, konforlu geniş bütünüyle iyi bir otomobil

Mondeo s80 platformu temelli çok iyi bir otomobil

Octavia hemen hemen 10 yıllık şasinin doruk noktası ve şanzıman diğerlerine avantaj sayılabilir

Böyle kemik araçlar varken piyasada yeri olan, sonata daha geri sıralara düşer benim listemde. Jaguar gibi bir araca bile bulaşabilirim bilindik piyasası olan bir araç almayacaksam.bunu demek istedim

Bugün ufak bir araç alacak adama i20 ye de bak derim ,bilmeden kötülemem direk ki sonata alınmayacak derece kötü fibi birşey yazmadım

@bilal

Kia optima hoş alet
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fazla mesaj...
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı initial-D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sonata kötü dedim mi?

C5 gayet iyi, konforlu geniş bütünüyle iyi bir otomobil

Mondeo s80 platformu temelli çok iyi bir otomobil

Octavia hemen hemen 10 yıllık şasinin doruk noktası ve şanzıman diğerlerine avantaj sayılabilir

Böyle kemik araçlar varken piyasada yeri olan, sonata daha geri sıralara düşer benim listemde. Jaguar gibi bir araca bile bulaşabilirim bilindik piyasası olan bir araç almayacaksam.bunu demek istedim

Bugün ufak bir araç alacak adama i20 ye de bak derim ,bilmeden kötülemem direk ki sonata alınmayacak derece kötü fibi birşey yazmadım

@bilal

Kia optima hoş alet
    keşke en başda böyle yazsaydın bak bu dediklerine bir laf demem tamamen tercih meselesidir sanada hak veririm yazdıklarına.. aslında böyle detaylı yazdınmı aklın yolu bir zaten..

benim 3.20d ye arkadan vurdular bir tampon değişicekdi o sıra bana kasko geçici bir süre c5 temin etti inan 3 gün kullana bildim aracı geri verdim.. iyi bir otomobil kötü değil ama dar ve rahatsız geldi bana..

mondeo ya bende kötü demedim o konudada hem fikiriz ama mondeo nun sonata denginde o donanımdaki titanium plus oluyor galiba derili sunrooflu verisyonu o versiyonu temizi yani 100 bin km civarında olanları bile 55 bin tl civarlarında geziniyor arkadaş 45 bin tl ye kadar arıyor.. yani öyle bir şey için en azından mevcut parasının üstüne 10 bin tl daha eklemeleri gerekirki buda büyük para..

octaiva yukardada yazdım çok güzel araç ama sonata ne segment olarak dengi nede akran olarak dengi skoda grubunda sonatanın dengi super b elegance dır super b tdi elegance derseniz susarım onada laf etmem sonataya gayet güzel bir alternatifdir..
    octaivanın dengi hyundai grubunda elantradır ondan biraz şaşırdım çünkü arkadaşın aradığı araç d segmenti genelde octaiva c segmenti bir araç.

geri kalana katılıyorumki ben bilal arkadaşıma özeldende yazdım kendiside onaylar dedimki passat tdi alabiliyorsanız yada super b tdi elegance alabiliyorsanız kesinlikle önceliği bunlara verin sonatayı üçüncü sıraya koyun dedim nedeni passat yada superb nin en kötü acil koşullarda bile elden çıkması 1 gün bile sürmez.. yoksa servis yedek parça donanım konfor falan filan bu açılardan sonata benim şahsi fikrimdir eski bir passat 1.6 fsi kullanıcısı olarak şahsi fikrimdir passatdan bence daha üstün bir araçdır sonata kısmet olursa inşallah bir gün aracıma binersiniz bir buluşmada falan anlarsınız ben benim 3.20d den inip sonataya biniyorum sanki 5 kasaya binmiş gibi oluyorum içi o kadar ferah geniş ohh be diyorum..

dip not kia optima sonata bire bir aynı araçlar aynı platform aynı donanım aynı motor tek şekilleri farklı o kadar yeniside eskiside yenilerde sonata yf kasalarla aynı platformda üretiliyor bu arada yeni optimalarda 1.7 crd motorla türkiyeye giriş yapdı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)