kokareç-midye-çiğ köfte 3'ü bir arada getirisi olur yanlız çiğ köfte artık her köşe başında var![]()
kokareç-midye-çiğ köfte 3'ü bir arada getirisi olur yanlız çiğ köfte artık her köşe başında var![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
bende çok kez düşündüm,hatta zonguldakta sürekli yedigim yer vardır çiğköftem adı..ama zam yaptılar parayı bulunca..
çiğköfte dışında alternatif olarak etibeyazın franchise alabilirsen heleki öğrenci mekanlarında 10 olur arayıp isim hakkını öğren derim ,, burda 10m2 yerde adam para basıyor resmen...
edit:az önce aradım bayilik ücreti istemıyorlarmıs döneri verıyoruz dedi,yer önemli onun dışında bişey talep etmiyorlar...
boşverin bu işleri , açanlar hep patlıyor , gıda sektöründe bilgi-birikim+tecrübe ve ustalığınız yoksa hiç girmeyin.bi tane fiesta alın kiraya verin daha iyi...
Markalar hakkında pek bilgim yok ancak ne kadar cok cesit ile iletişime gecersen en saglıklı kararı verebilirsin.Ögrenci yerınde paket , menü gibi birseyler yapılıp para kazanılabilinir.
Cig köfte + ayran = kampanya gibi
Birde soylemeden gecemimce Anadolu yakasında Fenerbahce stadının arkasında Gakkos usta var bilenler vardır , oradan yedıgımden berı hıc bır markadan dısarıdan vsvs yemıyorum.Lavasından köftesine kadar herseyı dıgerlerınden farklı !!
Cigkoftem ciddi anlamda simardi piyasada, en cok malzemeyi o koyuyo durume o ayri mevzu da tad olarak Gakkos ve Arsemia derim ben de .Sadece cig kofte satmak yerine yanina midyesi paket icli koftesiyle falan cok daha iyi satar. Bunlardan en onemlisi tutucak bi lokasyon tabi![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Chicky açıntavuk dürüm satın. Ne kadar ücret isterler bilmiyorum ama paket servisi deli gibi gidiyo burda
TB4BSA
ciğ köfte olayın'da getirdiğini götürdüğünü bilmem ama bu işin parası zamanın'da yendi.kadiköy'de olanlar bilir gakkoş usta vardır,yıllar önce arabada satıyordu,şimdi dükkanı ve şubesini açtı ordan başka bir yerde hayatta yemem tatlıses,komagene falan beğenmiyorum.yemeyenlere'de mutlaka gakkoşu tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)