cok gecmis olsun okuyunca sok oldum insanin kimseye iyilik yapasi gelmiyor :(
Printable View
cok gecmis olsun okuyunca sok oldum insanin kimseye iyilik yapasi gelmiyor :(
Çok şaşırdım ve üzüldüm, Allah yardımcınız olsun :(
geçmiş olsun , üzüldüm valla...adam insaniyetlik etmiş seni arabasına almış...adı üstünde ''kaza'' olabilir , herkesin başına gelebilir...hastane masraflarınıda ödemiş vs yapılabilecek her türlü iyiliği yapmış , ama sen kalkmış dava açıyorsun...söylenecek fazla birşey yok , ben olsam açılan davadan sonra alayına çökerdim...
öncelikle çok geçmiş olsun şimdi bu kadın gerçekten 2000 tl maaş almıyorsa geriye dönük bunu tespit etmek çok kolay sakatlık raporuna gelince nerden nasıl almış ülkemizde hatırlarsanız daha önce yaşandı bunlar hastanenin birisi yüzde atmış sakat diyor adama başka bir hastane sakatlık yok diyor adli tıp bile sahtecilik yapıyorki raporda bunlar nerden nasıl ne şartlarda aldı acaba bu raporu bunları didikleyin bence ha o parayı alsada yiyemez merak etme sonu hüsran olur
çok geçmiş olsun..
benım başımdada vafr böle bi dava bakalım 2009dan beri devam ediyor hayırlısı olur inş..
karşı bi dava açmanız lazım itiraz olarak...
bakın mahkemelerimiz şöyle böyle deniyor ama başımıza gelen bir olay,
arkadaşımın arabasındaydık. ben arka koltukta onlar ön koltuktalar. önümüze totoş bi symbol çıktı anide sol arkadan bize dokundurup bizi kaldırıma fırlattı.
sağ koltukta oturan arkadaşın yüzü kanadı. şöför olan arkadaşımla sağ ön koltukta suratında kan olan arkadaş çocukluktan kanka.
neyse polis çağardık vurup kaçanı şikayet etmek için. arkadaşın yüzünde kan görünce yolcu yaralı diye tutanak tutup zorla hastaneye götürdü polis. raporuda tutanağa işledi. şikayetçimisin şöförden tazminat alma hakkın olur dedi. arkadaş yok değilim zaten suçluda değil başkası bize vurdu kaçtı dedi. polis genede yaralanma raporunu filan tutanağa ekleyip savcılığa sevk ediyor.
neyse aylar sonra 2 arkadaşıda çağardılar, savcı küçük sıyrıkla yaralanan arkadaşa şikayetçimisin tazminat istiyormusun diye sordu mevzuya bak. yok savcım arkadaş benim çocukluk arkadaşım hiç bişi yapmadıki başkası bize vurdu kaçtı niye onu yakalamıyorsunuz diyince, sen bize işimizimi öğretiyorsun, şikayetçimisin değilmisin bak eminmisin v.s gibi üstüne gittiler.
neyse kesinlikle suçsuzdur arkadaşım filan diyerek olayı kapadı. yani adamı çocukluk arkadaşından şikayetçi olsun diye sanki polisinden savcısına baskı yapar gibiydiler. yok eminmisin bak tazminat alırsın bilmem ne.
komik şeyler olabiliyor.
geçmiş olsun şok edici bi durum.
büyük geçmiş olsun, insan başına ne geleceğini bilemiyor, Allah yardımcınız olsun..
cok gecmıs olsun.
Allah yardımcınız olsun.Ama şöle bi durum var Sgkdan çıktı alınıp bu kişinin maaşı tespit edilerbilir.Bide davada ndn temyize gitmediniz?
Ah be bacanağım :(:(:(
Zaten ne zamandır görmüyodum form da geçende aklıma gelmiştin yoksun ortalıkta die :(
ALLAH yar ve yardımcınız olsun şu mubarek günlerde ALLAH islah etsin o soysuzlarıda nediyim şerefsizlerre :mad:
çok zor bir durum Allah hakkınızda hayırlısını eylesin :( Çok geçmiş olsun.ibo
nasıl bir insan bunlar şuan çok mu mutlu acaba sizleri bukadar sıkıntıya soktuğu için eviniz barkınızı aldığı için
çok geçmiş olsun mevlam böyle insaları kendi bilirde inşallah ıslah eder
Allah yardimciniz olsun, malesef günümüzde herkes nerden para koparabilirim derdinde
2000 lira maaş almayıp tazminat için böyle yalan atıyorsa burda kadına acımak gerek ilahi adalette haksızlık olmaz bekleyip görmek lazım o paranın ona getirdiklerini.. bizim adalet sistemine diyecek bi şey yok zaten..çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun :(
Hakkedilmemiş bir para nasıl bu insancıkların kursağından geçer ki ?
Allah illa bir yerden çıkartır.
Çok geçmiş olsun. Hayretle okudum. Söylenecek söz yok
geçmiş olsun :S agzım açık okudum ..
allah yardımcınız olsun. ama 2000 tl aylık göstermiş diyorsunuz eğer öyle olmadığını biliyorsanız neden itiraz etmediniz ? kaldıki ciddi anlamda siz zaten yapılacak herşeyi yapmışsınız. bunları mahkemede sunmadınızmı ? mahkeme nasıl böyle bir karar verir hayret. sonuçta kasti bişey yok ve durumda ortada yani. itiraz edilmeli bence.
allah o parayı yemek nasip etmesin o insanlara allah daha beter eder inşallah geçmiş olsun acayip sinirim bozuldu