çok geçmiş olsun çok üzücü bir olay gerçekten .
Printable View
çok geçmiş olsun çok üzücü bir olay gerçekten .
kazalarda en önemli sey yaralanma eger yaralanmalı kaza olursa ambulans kaza yerıne gelırse tutanakada yaralanmalı kaza dıye gecer kazaya karısan herkez savcılıkda ugrasır zincirleme kazalarda bile boyle kazaya karısıp hıc bır yerınde kanama olmayan bayan surucu bayıldı dıye gelen ambulans yuzunden zıncırleme kazaya karısan herkezın savcılığa cağırılması var bu ulkede aman dıkkat
Geçmiş olsun! Kadidinin Sizden faydalanmak istediğini hiçbir türlü ispat edemiyor olmaniz, çok da adaletli bir ülkede yaşamadigimizin açik ve net hali!Allah yedirmesin o parayi ona çikar biryerden
geçmiş olsun sinir bozucu ve üzücü bir durum
Aynı olayı 1985 yılında babam yaşamış motorsikletli adam hatalı olarak arabanın önüne kırmış babam adama vurmuş ve bütün masraflarını karşılamış helalleşmiş. Fakat adam iyileşince ilk işi dava açmak olmuş araba, ev ve eşyalara kadar haciz ile alınmış..
Zor durum çok üzüldüm...
Allah cümlemizi kazadan beladan korusun
Çok çok geçmiş olsun inan buraya ne yazacağımı bilemedim :(
Ağlayanın malı gülene yar olmazmış..Siz hukuki olarak itirazınızı edin..
Karsı tarafıda Allah'a havale edin..
insanlık bu dünya için yaşıyor sonrası aklına gelmiyor hiç
içinde azcık Allah Korkusu olan insan bunu yapmaz yapamaz .. Bu olaylar eninde sonunda düzelir. Yüce mevlam yardımcınız olsun. Mahkemeden böyle bi karar cıkması saçma sapan kimse kimseyi arabasına zorla bindirmiyor ölümde var kalımda :( Neyse Allah'tan Annene ve Babana Bişey olmamış.. Para bi şekilde bulunur.
çok geçmiş olsun
buna benzer bir olayda bizim bir patronumuzun başına geldi allah böyle kötü niyetli iyilikten anlamaz insanlardan korusun.
geçmiş olsun böyle kansızlarda var keşke %20 sakat kalacağina 100%100 ölümü gerçekleşseydi kansızların
Cok gecmis olsun, gercekten cok uzuldum..
geçmiş olsun üzücü ve zor bir durum allah kimsenin başına vermesin
İnsanlarda Allah korkusu kalmamış.Geçmiş olsun.Ağlayanın malı gülene yar olmazmış. Çıkar bir yerinden. :(
ibo cok gecmıs olsun be :S
okumaya başlarken başka yerden altı gibi okudum,
yada öyle olmasını istedim :(
ama sonlara yaklaştıkça sizin başınıza gelen, çok üzücü bir olay olduğunu anladım,
Allah yar ve yardımcınız olsun :(
babam belediyede otobüs şoförü, bunda 3-4 yıl önce gene otobüs şoförü olan bir abimiz,
30yaşına yakın birine çarpıyor, çarptığı kişi sakat kalıyor :(
işte herşey bundan sonra başlıyor, geçtiğimiz aylarda mahkeme sonuçlandı,
çarpan abimize 250bin lira tazminat geldi, O da tıpkı sizin gibi elindeki herşeyi kaybetti,
genede tamamını karşılayamadı, şuan maaşınada el konulmuş durumda :(
Not: eğer sakat olmayıp, hayatını kaybetmiş olsaydı, muhtemelen 60-70bin lira ile kurtaracaktı,
Allah kimseye yaralanmalı, ölümlü kazaları nasip etmesin,
en kısa sürede durumunuzu düzeltmeniz temennilerimle
geçmiş olsun kardeşim en korktugum şey