Geçmiş olsun İbrahim,
Geçmiş olsun İbrahim,
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şaşkınlıkla okudum ve aptal oldum resmen. Çok geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda kurtulursunuz sıkıntılardan
Charged & Supercharged
Bir an bunun bir yerden alıntı olacağını düşündüm ama olmadığını fark edince kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü hatta resmen düğüm oldum kaldım.
Çok geçmiş olsun![]()
Harbiden yazık ya. Geçmiş olsun...
enough ?
yazık ya yazık.size çok büyü geçmiş olsun.Böylelerini ibret olsun diye sallandırıcaksın ya ayıptır yani.siz hastanede bırakmamışsınız sonrasında mahkemeyi duyuncada ev ve para teklif etmişsiniz şimdi sizin zarla zorla verebilceğiniz evinizi hacizle verebilceğiniz o paralar nasıl boğazından geçicek? gerçi böylelerinde sorun olmaz.yani ne biliyim katil ederler adamı
Kanım çekildi dondum kaldım yeminle. Dürüstlüğü ile övünen milletimize ne oluyor. Neye dönüşüyoruz. Nasıl bir hale geldik.
Şimdi bu kadın gerçekte çalışmıyor bile dediniz. 2000 tl maaş göstermiş. Bir özel dedektif tutup bu kadını yanlarında çalışıyor gösteren SSK'sını yapan sahtekar firmayı araştırtın. Mutlaka ama mutlaka bişi çıkacaktır. O firmada bir vergi kaçırma bir usülsüzlük bulmakta çabası. Sonra elinizdeki kanıtlar ile temyize gidin. Hiç çalışmayan birisini 2000 tl maaş ile göstermek nitelikli dolandırıcılık bence.
Not : Kaskonuz size hukuki sorumluluk klozundan birşey ödemedim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
çok geçmiş olsun ALLAH büyüktür o parada onlardan bi şekilde cıkacaktır,ben hep öyle ınanırım.
BaYTaR MURO
ya sitede şöyle koydu mu oturtan yeri geldi mi osurtan bir avukat yok mu? yada tanıdığı olan bu iş valla çözülür ağalar...
ıbrahm cok uzuldum. Yani hikaye yazmslar sonunda ıbret aln falan cumlesıni bekledm hay arkadaş ya elden bisey gelsede yapsak. . . Bu olaya gecms olsundan zıyade allahm sabr versn demek ıstyorum cok zor ya.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
geçmiş olsun çok kötü bi durum, iyi niyeti böyle mı kullanmışlar insanım diye dolaşıyolardır ortalıkta.
çok geçmiş olsun....
benzer bir olay 6 sene önce bizim başımıza gelmişti.kasımpaşa da 7 yaşında bir çocuk yola fırlamıştı babam da vurdu çocuğa 30km hızla.çocukta sadece kaş yarılması vardı.hemen taksim ilk yardıma götürdük arabaya atıp.herhangi bir sıkıntısı yoktu ama kimseyi küçümsemek için söylemiyorum çocuğun ailesi para koparmaya bakıyorlardı.davacı olacağız dediler.dava da açtılar.televizyon alın evimize çocuğun üniversiteye kadar masraflarını ödeyin vs.vs...halbuki bütün hastane masrafları,çocuğa giyecek,yiyecek,ailesine yardım yapmıştık.mahkeme alehimize giderken başarılı bir avukat sayesinde ailenin gerçek yüzünü ortaya çıkardık ve bütün mahkeme masrafları arabadaki vurmadan sonra kaynaklanan kaputtaki göçük masrafı hepsi aileye kitlendi.bilirkişi raporu sayesinde tabi.8'de 8 çocuk suçlu diye rapor vermişti detaylı inceleme sonucunda tabi.
bence işinde iyi bir avukat bu işi çözecektir. tekrar tekrar geçmiş olsun elimden birşey gelirse yapmaya hazırım.ne olursa olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)