sizin neden bu kadar çok çıkıyor sıgorta ücretleriniz çözemedim. Bende 21 yasındayım ve bu hafta sigortamı 308 lıraya yaptırdım. Ve trafik sigortasının bize bir faydası olmadığı için açıkcası firmaya önem vermiyorum.
sizin neden bu kadar çok çıkıyor sıgorta ücretleriniz çözemedim. Bende 21 yasındayım ve bu hafta sigortamı 308 lıraya yaptırdım. Ve trafik sigortasının bize bir faydası olmadığı için açıkcası firmaya önem vermiyorum.
Sinop da oturuyorum 180 tl veriyorum,REG plaka değiştirmedim 470 yaptırdım
Araç aldıysan 3 aylık bedelini ödersin aynı sigorta şirketine yaptırırsan aracını,ayrıca kaza başına ödenen bedelleri ve kaza yaptığınızda karşı tarafa ne akdar ödeniyor aldığınız fiyatlarla bunlarıda karşılaştırın,100 200 kar edeyim dersen sonra çok acı olabiliyor malesef .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
çok yüksek çıkıyor sizde benimkide 34 plaka 280 ödedim....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
Geçen sene yaptırdığınız fiyatları çok aramayın artık. Trafik sigortaları artık pahalandı. Dahada artacaktır.
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
Eski konu ile devam edeyim yeni konu için kalabalık olmasın. Yeni aldığımız dobloya sigorta yapıcaz en uygun önere biliceğiniz biyer varmı.
konuyu açan arkadaşın affına sığınarak konuyla ilgili bir şey sormak istiyorum bugun yuksek ihtimal kusurlu cıkacagım max 100tl lik hasarlı bi kaza yaptım tersleştigimiz için tutanak tuttuk sormak istedigim sigorta diğer tarafın hasarını karşılarmı kaskoyu aramalımıyım kaskoyu ararsam hasarsızlık indirimine etkisi olur neticede 100 liralık bişey şimdiden teşekkür ederim yeni konu açmak istemedim konu sahibi arkadaştan özür dilerim
Sigorta yapar ama bittikten sonra kazaya karıştığınız için yaptıracağınız fiyat baya bi artar 100 liradan fazla olma ihtimali çok yüksek.. kaskoda mini onarımlar oluyor ama karşı taraf içinde geçerli sayılıyormu bilmiyorum.. Sigorta halledecekse o parayı araç sahibine sizin vermenizi öneririm.. Bizde böyle bir kaza yaptık sadece tamponu çatladı karşıdaki aracın sigortamız yaptırdı ama büyük süpriz 200 tl den fazla fark ödeyerek yaptırdık sigortayı bu sene..
Konuya herkez dahil oldu![]()
Benimde sigorta geçti gidiyor.. Liberty'den fiyat aldım ama hosuma gitmedi
Farklı firmalardan uygun fiyat verebilcek birileri varsa aramızda cok makbule geçer
![]()
![]()
Gecen hafta marphe genel sigortadan 177 tl.ye yaptirdim.
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Dün yaptırdık ama bişi öğrendim ki allianz sigortada gün bile fark ediyor fiyat için bir kaç sigorta öyle cuma günü 600 TL derken pazartesi 880 dedi en uygun mapfre verdi ona yaptırdık. 2004 Dobloya 760TL.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)