Bu tip hatalar olabilir,Burak E. nin kotu niyetle yazdigini dusunmuyorum,hatta beni kendisi gibi 20 yasinda goruyorsa ne guzelburdan bakiyorum duruma.
75 liyim buarada...
Ugrasilan ben olsam ok ama sanirim baglantisi bulundugum firma gozlerine batti. Yoksa gecip-gecilince hayatim degismiyor,mevzunun ici kotu/ard niyet...
Senin ayarliyabilicegin hiz skalasi demis mailde,hatta ornek olarak 100-200 km demis.
Ekranda cikan sonuc icin "no way" demis.
İnsanlar garip malesef,yada mantiksiz...
Bazı arkadaslarım/uyeler telefonda/PM ve yuzyuze konusurken sureklı sordular hangı araclarda sure sıkıntısı cıktı dıye;
Zaten arac sahıplerınden ızın alarak konuyu actım.
Scirocco(Sure daha ıyı cıktı)-Audı TT(Sure daha kotu cıktı) ve Audi A5(Sure daha kotu cıktı) ıdı araclar. Sahıplerınden bırı foruma uye degıl,dıger ıkısı uye.
Murat bey abi sen niye boyle şeylerle uğrasıyosunHayır bu işten para kazanıyosunda uğraşıyosun desem değil. Sırf hobi için. Hatta bu gibi işlerin gelişmesi için uğraştığını düşünüyorum da senin bu yüzden canının sıkılmasıda komik geliyo abi. yani sadece keyif için uğraşıyorsun canını sıkmana deymez yani. . . Bu kadar mütavazi de olunmaz yani...
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Sorunda Keyıfımın bozulması zaten...
Isın daha ılgıncı,denemelerı yada aracları kullananda ben degılım....
Mutevazı olmak ıcımdekı bır hıs,ınsanların ıc huzuru varsa hayattan zevk alabılıyorsunuz.
Ben sanki bir kaç sene önce bir Antenna Hack görmüştüm Performance Box için. Ama yapması gerçekten zor bir hack ti yanlış hatırlamıyorsam.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)