Adam ne sormuş, forumdan ne cevaplar gelmiş.
Tüp takılırsa bir sıkıntı olur mu demiş? Foruma bu özel araca tüp taktırayım mı diye sormamış:
Bir de gelen cevaplar arasında zaten araba az, alıp da mundar etme gibisinden cevaplar var. Sanki o az olan arabaları almak için onu yazanlar sıraya girmiş de, bu konuyu açan arkadaş yüzünden elde T-Sport kalmayacakmış ve bu yüzden alacak olanlar da alamayacak gibi bir hava yaratılmış(!)
tüplü olan tsporta bakarsan daha iyi olur en azından adamdan fikir alırsın
bide auris çok mantıklı yap dp düz boru egzoz yazılım falan heralde 230-240hp olur az yakar gazlayıncada gider
tsportla auris arasında ne kadar fark var ki 8-10 bin sanırım
Kanka sahibindende var lpgli . Bide ankaradadaki diger tsport lpgli onun sahibine bi danışalım![]()
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
Amma yermissiniz anasini satiim ya, sanki suc isledi cocuk.
Cevrede bildigin bi LPG ustasi varsa sorarsin o motoru biliyo mu falan diye, veya yurtdisi forumlari arastirmak lazim LPG'ye engel ozel bi yani var mi diye.
Eger oyle mekanik/elektronik bi engeli yoksa LPG'ni takarsin keyifli keyifli binersin hicbir sey olmaz.
T-Sportmus nadirmis spor arabaymis falan, peh
sorunsuz binersin ama sürekli lpg ile gazlarsan kuru yakıt yapısından dolayı piston ve subap lastikleri aşınmaların daha bi hızlanır....sakin gidersen hiçbir sıkıntı olcağını zannetmiyorum...
tak prinsi fıstık gibi işte.
tüpte de gazlarsın hemde daha ekonomik.
subaru lara takılıyorda tsport a neden takılmasın.
insanların sölediğine değil kendi bütçene bakacaksın arkadaş.
Rs Racing Garage
MK2 Ford Focus Silver Bullet
BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri
lpg'ye *** atanlar hergün deposunu fulleyecek kadar zengin yada kanka at 20lirada gezelim modundalar herhalde
uyumlu mu değil mi bilmiyorum araştırmak lazım , bazı toyota motorlarına her kit olmuyor diye biliyorum
Mal aldıktan sonra sizindir. İster lpg taktırın, ister turbolayın, ister uçurumdan atın. Eğer Tsport u gerçekten sevdiyseniz, istiyorsanız ve günlük de kullanacaksanız alıp iyi bir ustaya taktırın Lpg yi. Mis gibi de binin. Yakıta saçma sapan paralar vermeye gerek yok bence.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben anlamıyorum arkadaşlar zengin olduklarındanmıdır yoksa farklı olmak mı istiyolar bilemiyorum. LPG nin motora zararını herkes biliyor. Ama sürekli binecek adam için ilaç gibi birşey LPG. Adam alır taktırır zararlarını biliyodur. Satarkende LPG li diye almayan almaz bu kadar basit.Varsın S2000 alsın LPG taktırsın bizene![]()
2010 - 38 EK 138 2000 106 Qick
2010 - 38 VT 761 1999 1.4 iS HB
2011 - 38 YT 541 1992 1.5 EX HB
2011 - 06 LOL 97 1997 1.4 İS HB
2012 - 38 ZN 415 2001 Clio Sport
2012 - 38 BA 830 1993 Civic Sİ
Clio rs lere bak bence.Basmadığında dizel gibi yakıyorlar basıncada tatmin eder seni.T.sport a lpg takılır takılmasına ama ilerde soğursun,hem o tarz araçlarda lpg 2. el değerini düşürür ve tercih edilmeme sebebi doğurur.
Genede para senin zevk senin..
beyenmeyenler tsportları alsında çoçuğa kalmasın , lpg derdi de kalmaz ortada![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)