User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
121 sonuçtan 115 ile 121 arası

Konu: Tsport'a Tüp Takılır mı?

drummer582 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu ulkede en kral aracida alip lpg takarim hicde lpgye karsi degilim duzgun montaj duzgun ayarla sorunsuz sikintisiz binilir yani..hergun arac kullanmak zorunda olan bi insanim benzine abanacak kadarda zengin degilim,keyfimdende fedakarlik yapamam en kral arabaya dahi lpg takarim.forester+lpg candir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=o.b.k;5954860]Yiğit başıma gelenlerden sonra kaskosuz arabaya binemiyorum ben artık. Bu yüzden mecburen 10 yaşın altında olmalı. Öyle olunca da mecburen XT oluyor ve XT'lerin hepsi de otomatik. Hadi tamam, otomatik olsun, bunların otomatiği manuelinden daha dayanıklı diyorlar zaten ama gel gör ki çok hantal, 4 ileri, eski teknoloji bir otomatiği var. Hadi ona da razı olsak, geçen gün cadde'de önüme konan parça listesini görünce şok olmadım değil Parça fiyatları da ürküttü. Yahu nerde güzel araba var hepsi mi otomatik olur. Accord k24 alalım dedik, onun da hepsi otomatik... Halen almadım birşey ama. Gönlüm forester'dan yana. Bakalım, hayırlısı...

Bu arada takılma pek lpg'yi sadece karbüratörlü şahinlerden bilen adana'lı arkadaşa. Yaktığın tüpe yazık [/QUOT

Lincoln Navigatorden tutta 530i kadar lpg'li binen dostlarımız var bizim tek lpg bilgimiz karbüratörlü şahin değil Adana diyince Kuş serisimi kaldı aklında hala Adanayı hor görme dostum Şu an türkiyenin en hızlı vag grubu araçları adanada.ve konuda lpg takılmayı düşünülen bir t.sport olunca bu işlere gönül veren uğraşan bir Adanalının gönlü elvermez.Ha alsın taksın mal onun sonuçta nikahınıda kıysın ama o'aracı ilerde Adanaya ve bu siteden kimseye satamaz.

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gokturk01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lincoln Navigatorden tutta 530i kadar lpg'li binen dostlarımız var bizim tek lpg bilgimiz karbüratörlü şahin değil Adana diyince Kuş serisimi kaldı aklında hala Adanayı hor görme dostum Şu an türkiyenin en hızlı vag grubu araçları adanada.ve konuda lpg takılmayı düşünülen bir t.sport olunca bu işlere gönül veren uğraşan bir Adanalının gönlü elvermez.Ha alsın taksın mal onun sonuçta nikahınıda kıysın ama o'aracı ilerde Adanaya ve bu siteden kimseye satamaz.

Yahu o nasıl laf? Herkesin durumu aynı değildir, benim arabayı alacak durumum vardır, demek ki bunun bedelini karşılayabiliyorumdur, yakıtı yoruyordur, lpg takar binerim bunun için kimsenin gönül rızasına ihtiyacım yok ki. Alın aracı koyun garajınıza gönlünüz rahat olsun ama başkasını ayıplamayın. Yemin ediyorum o kadar sıktınız, 25binim olsa ve araba alacak olsam. p.tesi T-Sport alıp, salı lpg tatırırdım. Ne olursa bu süreçte gönül rızası engel değil, para konuşuyor sadece.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ne alaka şimdi yaaa

adana diyince aklımıza kuş serisinin gelmesi, adanayı hor görme vs vs... noluyor arkadaş ne alaka??? adanalı olup olmamakla ne alakası var konunun nereye çektin lafı böyle????

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Turner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu o nasıl laf? Herkesin durumu aynı değildir, benim arabayı alacak durumum vardır, demek ki bunun bedelini karşılayabiliyorumdur, yakıtı yoruyordur, lpg takar binerim bunun için kimsenin gönül rızasına ihtiyacım yok ki. Alın aracı koyun garajınıza gönlünüz rahat olsun ama başkasını ayıplamayın. Yemin ediyorum o kadar sıktınız, 25binim olsa ve araba alacak olsam. p.tesi T-Sport alıp, salı lpg tatırırdım. Ne olursa bu süreçte gönül rızası engel değil, para konuşuyor sadece.
    Gerçektende bu konu çok sıktı gereksiz yere tanımadığımız insanlarla tartışma yaşıyoruz kim ne isterse gitsin alsın.kimseyi tutan yok zaten öyle bir gücümüzde yok.ister lpg takat ister benzin döküp yakar.sözüm ona alma düşüncesi olan şahıs siteye sormuş bizde düşüncemizi söyledik niye bu kadar rahatsız ettiki birilerini.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne alaka şimdi yaaa

adana diyince aklımıza kuş serisinin gelmesi, adanayı hor görme vs vs... noluyor arkadaş ne alaka??? adanalı olup olmamakla ne alakası var konunun nereye çektin lafı böyle????
    (lpg'yi sadece karbüratörlü şahinlerden bilen adana'lı arkadaşa. Yaktığın tüpe yazık)konuyu bir yere çektiğim yok sadece sizin mantığınız öyle bu lafı söyleyen sizlersiniz.Biz lpg'yi yanlız şahinde görmedik.Şahin devri biteli çok oldu buralarda ama sizin aklınızda hala öyle yer etmiş.

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçektende bu konu çok sıktı gereksiz yere tanımadığımız insanlarla tartışma yaşıyoruz kim ne isterse gitsin alsın.kimseyi tutan yok zaten öyle bir gücümüzde yok.ister lpg takat ister benzin döküp yakar.sözüm ona alma düşüncesi olan şahıs siteye sormuş bizde düşüncemizi söyledik niye bu kadar rahatsız ettiki birilerini.

Burası forum, tanımadığınız insanlar illa ki olacak.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)