User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Yurtdışı Telefonlarına Kayıt Yasağı Geldi

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mesela xperia s , iphone lar vb bazı telefonlar çakma imei ile çalışmıyo ama geneli telefoncularda açılabiliyo yani telefonların %90 ı bu işleme gerek kalmadan açılabilir diğer telefonalr için pasaport kaydı olmayanlarda telefoncularda zaten 100 liraya kayıt yaptırıyolardı diğer yollarda olan kaçak telefon satıcılarına oldu değişen fazla bişi yok yani

Alıntı SiMaO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kayıt yaptırmak için 100 lira vermemiz yetiyor mu ? Ben Dereköy sınır kapısından giriyorum telefonu getirirken mi kayıt ettircem 100 lira bayılcam yoksa gelince havaalanına mı gidicem ?
    Turkıye ye geldiğinde pasaportunu ve telefonunu en yakın turkcell bayısıne götür 10 liraya kayıt yapıyolar ama bu yururluge girdiyse onuda turkcell de sana yönlendirirler zaten

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarida dedigim gibi, 2 gundur kayit yapmiyorlarmis Turkcellde.

isin b.ku çıkmış olabilir ama benim demek istediğim bu kadar amatör bir uygulama yapan beyin kapasitesi düşük insanlar neden herkesin potansiyel kaçakçı olmadıgını göz önüne almıyor?
    her zamanki gibi kuru yanında yas yakma olayidir bu.
    tamam kaçağın önüne gecmek için istiyorsan 500 tl yap eyvallah ama satıcı olmayan kullanıcıları mağdur etmeyeceksin.
    ornek vereyim,
    pasaport ile gittiğimde bana bir numara verecek ve telefonu sadece bu numara ile kullanabileceğim ve başka kart taktığımda çalışmayacak aynı yabancı pasaportlara uygulanan bir işlem, bu bu kadar zor olmamalı. satıcı adam ayiklasin pirincin tasını kullanıcı değil.

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan kayıt yapmıyorlarmış mesela ben haftasonu gidip gelicem o 30 gün içinde yapamazsa ben nasıl kaydettircem ki bidahaki gitmemi bekliycem sırf onlar kayıt yapmıyor diye.
    Bakalım daha neler çıkıcak

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pek derine inmedim kayıttan vazgeçtiğim için ama hatırladığım kadarı ile bir hafta süre sonra başlanacakmış. 100 tl yatırıldı makbuzu ile tcell servislrinde yaptirilabilecekmiş..

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayde şimdi ben yarın öbürsü gün dönecektim İstanbul'a , nasıl yapıcaz kayıt işini

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Metni okumadim bastan soyleyeyim, benimde tel 17 sinde kapatilacak diye mesaj geldi hala kapanan mapanan yok.. İnternette vergi dairesine yatirilacagi belirtilmisti en son o sekilde okumustum..

Nereden soyacaklarini sasirdilar ya..neyse ki telefon ucuza geldi 530€ ya galaxy s3 misss varsin olsun 100 lira da devlete basimin gozumun sadakasi der veririm memura

SiMaO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300 € s2 ye verdim 100 daha vercez mecburen umarım kayıt ücreti artmaz.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    çakma imei kaydında şöyle bir şey var.. misal 3110 telin imesini gittiniz iphone 4s e çakdınız.. iphone ile internete girdiğiniz an sistem o telefonu 3110 olarak algıladığı için ve 3110 un internete 3g ye girme desteği olmadığı için direk imenizin çakma olduğunu sistem algılıyor ve imesini iptal ediyor.. 3110 u örnek verdim bu internet 3g desteği olmayan her tel için geçerli..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son durum nedir hala kayıt yapılmıyor mu ? Kıbrıs'tan aldığım telefona az önce mesaj geldi 30 hazirana kadar telefonu kayıt ettirmem gerekiyor.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı turci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    pek derine inmedim kayıttan vazgeçtiğim için ama hatırladığım kadarı ile bir hafta süre sonra başlanacakmış. 100 tl yatırıldı makbuzu ile tcell servislrinde yaptirilabilecekmiş..
    Pasaport olmadan 100TL versek kayıt oluyor mu?

Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çakma imei kaydında şöyle bir şey var.. misal 3110 telin imesini gittiniz iphone 4s e çakdınız.. iphone ile internete girdiğiniz an sistem o telefonu 3110 olarak algıladığı için ve 3110 un internete 3g ye girme desteği olmadığı için direk imenizin çakma olduğunu sistem algılıyor ve imesini iptal ediyor.. 3110 u örnek verdim bu internet 3g desteği olmayan her tel için geçerli..
    Kaynak var mı bu sistemle ilgili?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)