kasarlı alabalık var balık olarak ızgara cesıtlerıde bı okadar cok bende aynı senın gıbıyım balık yemıyorum ama bı kuzu tandır soylede gor![]()
kasarlı alabalık var balık olarak ızgara cesıtlerıde bı okadar cok bende aynı senın gıbıyım balık yemıyorum ama bı kuzu tandır soylede gor![]()
geçen yıl olimpostaydımda pek beğenmedim açıkçası
kelebekler vadisini tavsiye ederim bu yıl tekrar gidicem.
KELEBEKLER VADİSİ
Everyday I ** çapuling...
Olimpos Kadirin yeri yanıp tv lere çıktıktan sonra ünlü olduktan sonra işin açıkçası bence bozuldu eskiden kendi tarzı müziği rahatlığı vardı 2004-2005 ten sonrası için konuşuyorum eski günlerine dönmesini umut ediyorum, benim ailem Çıralıda yaşıyor onların tabiri ile cennet ama eğlenmeyi manitacılık oynamayı planlayanlar için pek bişey beklemesinler, 3 gün kafa dinlerim 1 gün kemere geçer aura vs yaparım 2 gecede olimpos yapar orange-öküz arası gider gelirim derseniz olur, Burda tanıdıkları çıktı anladığım kadarı ile Ben Senat arkadaşın tabiri ile sarışın plajda sürekli voleybol oynayan çocuk![]()
Bu izgara balik mevzusu iyi oldu mutlaka giderimkelebekler vadisi cok guzel gorunuyor ayrica
ETE KEMİĞE BÜRÜNDÜM YUNUS DİYE GÖRÜNDÜM
YUNUS EMRE
Bugün diğer arkadaşlarım gitmişler olimpos'a beğenmişler onlarda ilk defa gitmişler
Valla zaman geçmiyor ya gitsekte kafa dinlesek
imzasız..
Patara plajını göremeden gitme derim. Gerçi belli zamanlarda plaj kapalı oluyor. Carretta-carretta kaplumbağaların doğal yumurtlama alanı olduğu için![]()
2 Temmuz 1993 unutma / unutturma
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)