Sıfır araç candır kafada soru işareti bırakmaz korkusuzca yola çıkarsınız aynı model 2nci el alıcaksınız 1 2 bin tl den kaçıcaksınız kafada bi ton soru da sizle olucak.
EVET
HAYIR
Sıfır araç candır kafada soru işareti bırakmaz korkusuzca yola çıkarsınız aynı model 2nci el alıcaksınız 1 2 bin tl den kaçıcaksınız kafada bi ton soru da sizle olucak.
dedikleirne aynen katılıyorum zaten basıma geldi bende 0 almaktan yana değildim ama yok abi araba 6 7 aylık ama solu boyalı sağı değişmiş birde adamın nasıl kullandiği belli değil arac 14binde vardı servisteki arkadas dedi bu 10 bin götürmez baskı balata öylede bi durum var sıfır ayarındaki araçlarda![]()
hocam verılmez bence
hayır, çünkü o paraya servis bakımlı pırıl pırıl a3 alınır, lpg ile krallar gibi binilir.
corsa'dan üstün olmadığı nokta yok gibidir, prestiji de dahil.
2.el araba dul karı gibidir kocası ne yapmış bilemezsin.SIFIR araba kız gibidir.10liram olsun 10liralık sıfır araba alırım.Fakat bu parada corsaya fazla hakkaten..Pololara bakabilirsiniz en boşu ne kadar bilmiyorum ama polo daha guzel bana kalırsa.
gecen hafta tüm opellerde %20 e varan indirimler oldu suan en full corsa 95 bg start stop vs 39 bin kusur TL corsa alınacaksa sıfır alın,bu arada 40 bin TL yi geçmedikce eli ayağı düzgün araç almak imkansız
auris parası, golf benzinli parası. değmez corsaya...
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
O paralara astra bakmak daha mantıklı değilmi? Ha corsa da çok stabil bi araç. Ama o paralara değmez diye düşünüyorum.
arkadaş sıfır kilometre olsun demiş , bu paraya sıfır kilometre başka bir öneriniz var mı daha mantıklı ?
yeni ibiza gelmiş 1.6 tdi 90 hp 38.900 tl etiket fiyatı , güzel bir yazılımla keyifli bir araç olur...corsadan daha performanslı olacağıda kesin...
alınır bence ne araçlara ne fiyat çekiyorlar.. ama ben olsam 2 lira daha verip colır edition versiyonunu alır tepe tepe kullanırdım..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Ford dan sasma dusunursen ford fiesta olsun focus olsun guzeldir kemikli aracdizel ise dusuncen
şahsi fikrim 36.500 tl mini car sınıfında b segmenti bir araca bence çok..
o fiyata ikinci elden çeşit çeşit full donanımda d segmenti alınır hiç olmassa verdiğin paraya kapının önünde dolu dolu büyük bir şey aldığını görürsün.yani paranın hakkını verirsin bu şahsi fikrim tercih meselesi.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)