sabah 40 dakka geç gittik işe.ama hala tek başına bi ton mal var.beter olsunlar ben servis kullanmam metrobüsle giderim
sabah 40 dakka geç gittik işe.ama hala tek başına bi ton mal var.beter olsunlar ben servis kullanmam metrobüsle giderim
Bunların Allah belasını versin.
O köprülerin ayakları girsin biyerlerine, serefsiz o.cocukları sizin yöneteceginiz sehri de sizi de s..........!
Saat 3te Beşiktaşa giderken E5 kilitti gidiş geliş, Haliçten Boğaz köprüsüne kadar...Besiktastaydım 6 gibi, E5 pert olduğunu bildiğimden sahilden döneyim dedim Ataköye. Beşiktaştan Eminönüne 1 saatte gidebildim. Sirkeci sahilyolunda trafik bir durdu, yarım saat kontak kapadık. Sonra kazara bi ara bulup U çektim. Tekrar Eminönü, ordan Balat, ordan Eyüpten tekrar Halice E5e çıktım. Saat 9 Ataköye gelebildim. Tam 3 saat...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
O tek başına otomobil kullanan "bi ton mal" lardan birisi benim..
Yazmak kolay böyle şeyleri, uygulamak zor oluyor ama güzel kardeşim..
Ne yazık ki bizim kütük milletimiz olduğu sürece bu şekilde "tek başına bi ton mal" kategorisinde bilerek ve isteyerek gitmeye devam edeceğim..
- Milletin karısına kızına dayanan, fordculuk yapıldığı sürece,
- Erkek başına bile totonu korumak zorunda olduğun sürece,
- Kişisel temizlik, deodorant dediğinde o ne gardaş diyenlerin çok olduğu sürece,
- Bir gece önceden *** yediği için sabahın körü ağzının *** gibi koktuğunu tahmin ettiğim sığırlar suratına öksürdüğü sürece,
- Jilet gibi binip savaştan çıkmış gibi metrobüsten indiğin sürece,
- Terbiyesiz edepsiz dili pide küreği kadar olan aile terbiyesi nedir bilmeyen şoförler olduğu sürece,
ben bu "tek başına bir ton mal" kategorisinde olmaya devam edeceğim.
Hani istanbul dışında bu yazdıklarınızı okuyan birisi de göbeğinizi kaşıya kaşıya, kenarında yeşil zeytinli martini kadehi elinizde, klimalı ortamda modern ve konfor dolu bir yolculukla istasyon istasyon gezdiğinizi sanacak..
Toplu taşıma ne zaman bana otomobilimde olan konforu verir, o zaman kullanırım..
Aksi durumda binerim otomobilime, 1 saat, 2 saat daha yolda kalırım, hiç değilse klimam açık, teybim açık, konforlu koltuğum olur..
O zaman bana kimse vay efendim niye toplu taşıma kullanmıyorsun diyemez.
Önce kendini düzenleyecek toplu taşıma kurumları, sonra eleştirecek beni insanlar niye kullanmıyorsun diyecek..
Öte yandan;
6 ayda bir MTV vergimi veriyor muyum? Veriyorum..
Aldığım benzinin %60 kadarını da vergi olarak veriyor muyum? Veriyorum..
Deve yükü kadar ödediğim gelir vergisinin üzerine deprem vergisi kesip o paralarla otobanlar yaptılar mı yaptılar..
Devlete bu kadar para veriyorum, ondan sonra sorgulanıyorum.. Yok öyle yağma..
Kışın deli gibi kar yağdığında herkes toplu taşıma kullandı 1 gün.. Hatırlıyor musunuz.. Hayat durdu.. Herkes otobüse minibüse yüklendi, insanlar saatlerce yollarda kaldı..
O zaman anlamadınız mı o "tek başına mal" kategorisindeki insanlar olmazsa her zaman toplu taşıma kullanan insanlar bir yerden bir yere gidemeyecek, otobüse minibüse binemeyecek?..
O yüzden klişe laflar kullanmak yerine biraz düşünerek yazın çizin rica ediyorum..
Q.
Valal çok fena nolucak bilmiyorum
Sabah 8'e doğru evden çıkarken nihat sırdar haliç trafiğinin çağlayandan başladığını söyledi.
Çağlaynı geçtim , m.köy'e geldiğim sırada trafik m.köy'e kadar uzanmıştı.
Köprü trafiği tam keşmekeş zaten , yan yoldan kaçtımda işe vaktinde vardım.
Haliçe gidene kadar sıkıntı haliçi geçtikten sonra trafik yok zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)