Dediğini anlamadım ama neyse..Cokta umrumda değil kendi kendilerine tatmin olsunlar kalkıp dursunlar banane![]()
hahah supersporlar baktılar caddede ve pistlerde olmuo kendi aralarında takılacaklar demekki bırakın oynasınlar yaeheh
bu organizasyonu pekala kendi aranızda düzenliyebilirdiniz..
burada açık edip siz gelemezsiniz hoş değil...
yani herkes her konuda özgür ama burada duyurmanın manısını çözemedim....
[SIGPIC][/SIGPIC]
Hazerfanı bilmiyorum ama..Belki seyircilerin izleyebileceği güvenli bir yer yoktur..O yüzden böyle birşey söylenmiştir gibi geliyo bana bunun dışında bir neden varsa onuda öğrenmek isteriz.
önceki sayfalarda seyirci muhabbeti geçiyor.. buarada belkide bu org. olmuştur bile konu eski yine...
'' izmitteki okuzler '' lafı agır bence kendini bilmezler vardı tabiki olmazmı azına odunu sokası ınsanlar verdı hemde arada ...
ancak bunlar F1 dede var gs macındada fb macındada var hatta belki aramızdada var ....
Adamlar organızasyon yapıyor resımlerını atarlar seyirci istemiyolar demekki bence saygı duymalı resimleri beklemeli bukadar ozel bi organızasyondan ....
lutfen arkadaslar o okuz dedikleriniz bizlerin arasında insanlıgı orenecek ve belki ikigun sonra yarısıcak ...
hor gormek ayıp bence ....
tartısma yaratılmasın bu yazdıgımdan ...
biz herkezin ozgur oldugu bi organizasyon yaptık ızmıtde demekki okadar rahatysız oldunuzki adamlar seyırcısız yapıyorlar haklılar bence kendilerine gore ....
lutfen kimseyi asalamayın ayıptır Alllah var yukarda ....
Saygılarımla
K.Bugra Yıldırım
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Walla ben aşağılancak insanı aşağılarım aşağadan kız geciyor ıslıklıyolar yanımda kız arkadaşım var küfür kıyamet gırla.Muhabbetler hareketler zaten hersey ortadaydı.Bu hareketler öküzlük başka bişey değil ne düşünüyosam yazarım.Bu organizasyonla ilgili değildi zaten dediğim.Adamlar yapıyor izlenmesini istemiyorlar olabilir cokda umrumda değil benı orda istemeyenı ben hiç istemem.Başkada bişi yazmam bu konuda uzamasın.
Asıl mantıksız olan madem kimse alınmayacak neden gelen olurmu die soruluyor konunun başında ona anlam veremedim. O zaman başında belirilseydi SuperSportsCar die de insanlar heveslenmeseydi.
YAda başta seyircisiz olacağı dile getirilseydi. Neyse hayırlısı olsun fotolara bakarız.
haha bu daha kibar oldu
ilk postlardan sonra, hele hele TechTurkey in düzenlediği ilk organizasyon lafı geçtikten sonra süper sporlar gelicek, modifiyeli araçlar gelemeyecek açıklaması çok ters olmuş. Bu arada son organizasyonda ipini koparan geldi herşeyin çözümü var, biletli yaparsın belli insanlara dağatırsın çokta güzel eğlenirsin.
üye adını verir kontrol edilir girer.....herhangi bi taşkınlık aşırı küfür zamanında o isim bir daha org.lara alınmaz olur biter..çok mu zor..kendi aramızda olur...
msnde yazdım gene yazarım haklısın kız arkadasınla gidip orda okadar salagı gorunce bende aynı seyiderdim sen gibi basım ustune canım kardeşim benim ...
o ole olmaz dısardan solemesi kolay cnmcım ole olmuyo o iş acık yaparssan herkez geliyor biletli yapınca ne bekliyorsun ki ? parası olan okuz yokmu sanıyosun trde bolca var
son organizasyon bizim organizasyonumuzdu halka acıktı ve herkez geldi bu organizasyon halka kapalı kimse gitmiycek demekki olayın cozumu budur hem emmeye derlerya hemde g...mmeye ıkısınede gelmıyo kımse tr nın ınsanlarına egitim veremeyız ya yarıs ızlemek icin F1 pistindede vardı dolusuyla ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
bence supersportu olmayan diğer techturkey üyeleri arkadaşlar hazarfanın onunde pantolon indirme eylemi yapalım
uyu ısımleri alıyım
1=stlegal
2=stp
3=suli
devamını siz ekleyin
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
Hazerfen'in pist'inin etrafında tribün tarzı seyircilerin oturacağı bir bölüm yok belki bu yüzden seyirci yasağı gelmiştir..Yada araç sahipleri istememiş olabilir..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)