User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
85 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Filmli Camlar İçin Kesilen Cezalar Yasal Değil

rapstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ülkemi milletimi çok seviyorum ama öyle bi hale getirdilerki normal vatandaşın bu ülkede sağlıklı olması için doktor, hakkını araması için avukat olması gerekiyor.

ÜSTÜNERC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim zoruma gıden.cam filminden ceza yazan polisin arabasıda cam filmli.hemde kapkara.bence cam filmi yasak olacaksada.1 numara cam filmi serbest olsun yani.iyice kapkara olan camlara tamam eyw bı durum olsa arabanın ıcı hıcbısekılde gorulmuyorda.1numara filme bile ceza yazıyorlar.gecenlerde bi polis arabası gordum trabzonda hyundai era.camlar film stoplar kırmızı kaplanmıs.egsoz kafalıgı vardı bıde.belkıde chıplemıstırler bıle arabayı.gıttım sıkayet ettım plakasıyla aracı.ama emnıyet arabası ya bıse oldugu yok arac gene aynı halde denk gelırsem bıdahakıne fotografını cekecem...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 gün önce de ben Bostancıda E-5 alt geçitte savaştım resmen. Karşıdan karşıya koşarak iki adam geçiyordu belli aceleleri var bende durup yol verdim. İleride polis hop durdurdu. Ehliyet ruhsat. Buyur. Neden o yayalara yol verdin ya kanun kaçağı ise. Ezse miydim. Üzerinde kanun kaçağı yazmıyor dedim. Neyse dedi aldı ehliyeti ruhsatı ekip arabasına gitti. Bende arabada bekliyorum getirecek diye. 3 dakika oldu gelen giden yok. Arabadan indim ekip arabasına geldim arabadaki polis bana arabayı bağlıyoruz dedi. Hayırdır yayaya yol vermek ne zaman suç oldu dedim. Yok egzostan bağlıyoruz bunlar orjinal değil uç yaptırmışsın dedi ki arka susturucu tamamen orjinal. Cutout kapalı. Alla alla sen bu araba ne bilio musun dedim. Beni ilgilendirmez ne olduğu böyle megane yok dedi. Çekici gelecek sağa al yolu kapama dedi. O ruhsata şyş bak diyorum ne var ruhsatta dio. Dedim o çekici gelsin bakalım o arabaya dokunabilio mu. Yazarsın oraya memura mukavemet dedim. Amirini çağır gelsin ona gösterelim çekin derse al götür senin olsun dedim. Sen ne diosun ne zor adam çıktın dedi. Zor değilim ama yanlış iş yapıosunuz. Araba orjinal ben sana bunu ispatlarım çağır amirini gelsin çekiciden önce dedim. Ananons etti 2 dakika sonra başka ekip arabası geldi. Noooluo die. Ben hemen atladım orjinal arabayı egzostan bağlıyolar diye. Bu da atladı amirim arkadaş arabasına abartı egzost yaptırmış bağlıyoıruz dedi. Amir benim ruhsatı aldı baktı. Beyfendi arabayı çalışıtırın dedi. Çalıştırdım ses yok. Gaza basın dedi bastım tık yok. Ehliyeti ruhsatın arasına koydu kusura bakmayın vaktinizi aldık dedi yolladı. Öteki de mal mal baktı ben giderken.
    IN BOOST WE TRUST

Burak İ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç bir cezayı bu güne kadar ödemedim.(film , plaka ,egsoz ) Ödemeyeceğim de. Yani bu yazıya falan gerek yok ödemeyin BEn bizzat işim uzamasın diye yaz yaz yaz hemen diye söylendiğim de olmuştur 2 dakika sonra yırtıp atarım. En rahatı bu
    Gökteki Melekler Bizim Şehitler

kerem54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahsi geçen şahış eniştem , bugün itiraz dilekçesinin örneğini aldım gün içinde taratıp foruma atarım . Olayda adliye dönüşünde ekiplerin Renault Koleos marka aracına SADECE ARKA CAMLARDA film bulunmasına karşılık ceza yazmasından dolayı meydana geliyo we itiraz ediyo , ön camlarda görüşü engelleyecek herhangi bir kusur olmadığından bilirkişide itirazı haklı bulup cezayı iptal ediyo

Onu-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak İ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç bir cezayı bu güne kadar ödemedim.(film , plaka ,egsoz ) Ödemeyeceğim de. Yani bu yazıya falan gerek yok ödemeyin BEn bizzat işim uzamasın diye yaz yaz yaz hemen diye söylendiğim de olmuştur 2 dakika sonra yırtıp atarım. En rahatı bu
    Hmmm 10krktr
    Onur
    14' f30 316

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu mudur çözüm..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 yilin bulusu olmali patent filan al

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı umut onatoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahaa çok yaşa, en güzel cevap

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kerem54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bahsi geçen şahış eniştem , bugün itiraz dilekçesinin örneğini aldım gün içinde taratıp foruma atarım . Olayda adliye dönüşünde ekiplerin Renault Koleos marka aracına SADECE ARKA CAMLARDA film bulunmasına karşılık ceza yazmasından dolayı meydana geliyo we itiraz ediyo , ön camlarda görüşü engelleyecek herhangi bir kusur olmadığından bilirkişide itirazı haklı bulup cezayı iptal ediyo
    Millet de heycanlanmıştı tam , arka camlardaki film muhtemelen fabrika çıkışıdır ve orta derecelidir zaten. Eğer öyleyse cezanın iptal olmaması saçma olurdu.

drn106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muhtemelen ön ve yan camlarda film olsaydı ceza iptal edilmezdi zaten.

Ben daha önce adliyede zabıt katipliği yaptım, sulh ceza mahkemesinde katip olduğum için trafik ceza itirazları bize gelirdi, daha önce de forumda belirttiğim gibi, hakimler devletten o kadar korkuyorlar ki ceza itirazlarını okumadan direkt olarak reddediyorlar. Bir keresinde mobese'den ceza yemiş bir amca geldi, çocuğunu hastaneye yetiştiriyormuş dörtlüleri yakmış hızlıca geçmiş, elinde ceza yediği saatten 10 dakika sonra hastanenin acil servisine giriş yaptığını gösteren fiş, reçete vs. de olmasına rağmen hakime hanım yine reddetti.

Hakimler de bu sıralar iyiden iyiye korkmaya başladılar binlerce duruşmaya girdim devlet aleyhinde en ufak karar verdiklerine şahit olmadım, verirlerse ne olacakları ***** 1 ay sonra sürgüne.

kerem54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan şirkette olduğumdan fotoları upload edemiyorum , şimdilik itiraz dilekçesi we mahkeme sonuç fotoları face profilimde
    https://www.facebook.com/media/set/?...6561926&type=1

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boşuna koymayın bir işe yaramıyor.Arka camlarda film varmış.Ön camları insan hakları mahkemesinede versek kazanamayız yassak...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onu-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hmmm 10krktr

Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu mudur çözüm..
    İstanbul da cezaların yoğunluğundan ötürü özellik ile adrese gönderilen cezaların işlenemediğini duymuştum. Öteki türlü de polis ile kavga etmek yerine yazması daha iyi ben ödemiyorum çözüm mü ona siz karar verin.Çözüm bu demedim .

Alıntı umut onatoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen başvurdum Ankara ya kısa süre de çıkmıyor yalnız biraz bekleyeceksin buluşumun onayı için.
    Alıntı doan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ahahahaa çok yaşa, en güzel cevap

İnsanlar ile özellik ile forum ortamın da bir kez olsun dalga geçmemeyi en kısa zaman da öğrenmeniz dileği ile. Herkes bir şey yazabilir ki eğer ben dalga geçici bir şey yazsa idim beni tiye almanızı normal karşılardım. Ama forum genelin de önüne gelen saçmalamaya iyi alıştığından artık hor görmüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanbul da cezaların yoğunluğundan ötürü özellik ile adrese gönderilen cezaların işlenemediğini duymuştum. Öteki türlü de polis ile kavga etmek yerine yazması daha iyi ben ödemiyorum çözüm mü ona siz karar verin.Çözüm bu demedim .
    Sen allah bilir OGS den de direkt geçiyorsundur..
    Cezaysa o da ceza ne farkeder? Ödüyorsan hata..
    Radar falan? Hakgetire.. Soru sorma girişiminde bile bulunmuyorum bak..
    Helal olsun ne diyeyim.. Düşünememiştim ben yırtıp atmayı..

Delikanlı adamsın vesselam.. Ben tırsak adamım ödüyorum hemen..

O değil de, hani cezaları yırtıp atıyorsun ya..
    Cezaları yırttığından beri otomobilini satma girişiminde bulundun mu hiç?
    Ya da aracını TUVTURK te muayeneye sokma girişimi falan?

Neyse.. Hayırlısı olsun..

bLackModeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    helal olsun avukatıma memleketımın hergun poyaları cıkıyoo işte bu türkiyee hadi ilerle arkandayızz
    facebook: hasan serdar şengül
    instagram: hasan_serdar
    ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen allah bilir OGS den de direkt geçiyorsundur..
    Cezaysa o da ceza ne farkeder? Ödüyorsan hata..
    Radar falan? Hakgetire.. Soru sorma girişiminde bile bulunmuyorum bak..
    Helal olsun ne diyeyim.. Düşünememiştim ben yırtıp atmayı..

Delikanlı adamsın vesselam.. Ben tırsak adamım ödüyorum hemen..

O değil de, hani cezaları yırtıp atıyorsun ya..
    Cezaları yırttığından beri otomobilini satma girişiminde bulundun mu hiç?
    Ya da aracını TUVTURK te muayeneye sokma girişimi falan?

Neyse.. Hayırlısı olsun..
    Emin olun o tarz alışkanlıklarım yok.

Ben sizden daha tırsağımdır aman borcum harcım akanım kokanım olmasın diye.

Film ve egsoz diyorum . Aksi radar, ışık, park hatası bunları ödüyorum ödedim öderim de.1 hafta bağlı da kaldı inat sonucu yazma ceza şöyle yapma derken. Sonuç cezayı yazın filme oldu ve ödemiyorum. AMA burada OGS den geçiyorsundur ALLAH bilir lafı gerçekten hiç hoş değil,düşünceniz de yanılıyorsunuz .

2. paragrafa gelecek olur isek evet aracımı sattım . Muayene de yaptırıp üzerine sattım. Özellik ile o yüzden yazdım ne noter de sorun çıktı ne vergi dairesinde çıktı borcu cezası yoktur diye , herşeyi alan kişi gördü öyle olsa almaz idi. ne ceza göründü ne borç ne başka bir şey. Vergilerimi eksiksiz öderim ama film cezası ödemiyorum.Çünkü 1 ödedim 2 ödedim ama 3 ödemeyeceğim. Ben aracımın bakımlaırnı yapan sorunsuz yola çıkmaya çalışan araç kusurun dan başkasına zarar vermemeyi düşünür iken yol da ne farı yanan ne stobu yanan bir sürü araç rahatça geziyor . O yüzden film cezasını ödemiyorum. Ben başıma gelmişlerden yola çıkarak film cezası ödemiyorum dedim. Onca işi gücü olan yaşını başını almış eğitimi olan adama KOMİK bir öneri de bulunacak kadar değiliz.

Size de sevgiler saygılar )

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Helal.
    Eveeet zindan yapıyorum en koyusundan

Edit: Hevesim kursağımda kaldı

luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KARAYOLLARI TRAFK YNETMEL

Madde 63 - Araçların; yapım, kullanma, karayoluna uygunluk ve trafik güvenliği bakımından Bayındırlık ve İskan Bakanlığının görüşü alınarak, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca çıkarılan "Motorlu Araçlar ve Römorkları Tip Onay Yönetmeliği, Araçların İmal, Tadil ve Montajı Hakkındaki Yönetmelik" ve buna paralel olarak çıkarılacak diğer yönetmelik hükümlerine uygun durumda olması mecburidir.
    Yurtdışından getirilen ve birinci fıkrada adı geçen Yönetmelik hükümlerine uygun olarak imal, tadil ve monte edilen araçlara Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca veya bu Bakanlığın yetki vereceği kamu veya özel kuruluşlar tarafından "Karayolu Uygunluk Belgesi" verilir.
    Askeri araçlarla, raylı sistemle çalışan ve iş makinesi türünden araçların, karayolu uygunluk belgeleri ilgili kuruluşlarca düzenlenir.
    Karayolu uygunluk belgesi olmayan araçların tescili yapılamaz.
    Ayrıca, taşıtların camlarının görüntüyü değiştirecek seviyede renkli kullanımı veya camların üzerine renkli film tabakaları yapıştırılması yasaktır.
    Polis yanlış maddeyi kullanmış Kanunda değil ama yönetmelikte var cam filmi durumu açıkça. Yani polis ceza kesemese bile canı isterse cam filmli aracı bağlayabilir yukarıdaki maddeye istinaden. Polisin buna %100 yetkisi var. Yönetmelikte kullanılan “görüntüyü değiştirecek seviyede” ibaresi tamamen görevli polisin yorumuna kalmış durumda.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)