ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
kadir iyi hazırlanmışsın hepimiz anladıkMaaşallah. Umarım denemelerde aracın yüzünü kara çıkarmaz, evine mutlu dönersin. D16A9'a inanmışın yapmışsın gerçekten senin adına çok çok seviniyorum. yanlız şu deneme gününü ve saatini bi şekilde ayarlayın ve pm atınki bizde hazırlığımızı yapalım. organize olalım o güne. çünkü biri gelecem diyecek biri gelemeyecem diyecek çarşımız pazarımız karışmasın
![]()
çok ınanmadım abi bir vtecle denemek yada saxo ile 106 ya meydan okumak için gıtlak yüklü olmalısın ki speclere bakmadan sonuna kadar sıkmalısın ben burda yaptıgım aracın stock araçlarla nasıl gidicegını merak ettigim için yapıyorum içimde kalmasın yaptım bu kadar oldu bu kadar yürütebildim diyebilmek için ileride sunuda yapsaydım keşke dememek için
genede teşekkür ederim sevgili abilerımız kardeşlerimiz denemenın muhabbet tatlı bir rekabetten başka birsey olmadıgını biliyor....
deneme hafta içi olması çok daha iyi bence haftasonu yogun olabilir tatilciler falan derken saatide geç saatlerde olsun ki kafamız agırmasın ...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
abi yalnış anlaşılmasın du düzelteyım hemen farklı anlaşılıyor haşa bende geçmek tabiri yoktur abi tatlı bir rekabettir benımkisi okadar 3 gun sonra unutulur geçilir benım istedigim seyse içimde kalmasın yapıyım nekadar yürüdügünü göreyım ben sökük gelicem sende benım gibi söksen ben senın KD yi nasıl gecebilir ki yada EH i buda var abicim..
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
kadir denemeler kaçta başlayıp kaçta bitecek? ben si ın en çok top speed te sıkıntısız gidişini seviyorum. rex lere göre burda avantajın olabilir.
kanka ben gelemeyecem galiba, kamerayı sana veririm Onur çeker güzelce.
yeni eve taşınıyorum cumartesi işler çok yoğun![]()
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)