Bencede tek kisi denensin
ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
şimdi kamera cekimler için 2 kişi çıkalım dedik vol 1 dedi herkes 2 kişi çıktı denemeye benım için fark etmez ama araç içi çekimler çok guzel oluyor şimdi siz tek çıkıp biz 2 çıkarsak olmaz ve gecenın en guzel yanı sonra yorum yapma hatıra kalması için video cekimi guzel oluyor.
vantuz kamerayla cekim yapıcaklar vol 1 deki gibi cekım yapamazlar o yuzden 2 kişi çıkmak daha iyibirsey
kaza olayı ise herzaman her anda kaza riski vardır sadece deneme için degildir ama bizler araç denerken birbirimizi riske atmayacak şekilde deniyoruz zorlamanın anlamı yok keyif için denıyoruz sonuçta
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
söyle söylıyeyım çogumuz aracında 2 kişi olarak gelicektir bende dahil
tek gelmek isteyenler mumkunse 2 kişi gelebilirlerse çok guzel olur ama yok illa tek gelicem tek denerim diyen olursada o an kim varsa tek onunla dener sonra araçlardaki kişiler değişir gene denenır çokta büyütülcek sorun degil.
yarın ola hayrolaa Kadir abi sıkı dur gözüme kestirdim seni :P Metin abi KD Melih abi sana zaten 1-2 boy..![]()
ortalık karışsın beaa hepinizi geçicem ahahaha...
![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Valla vteccilerde benle tek deneyince bana adaletli olmuyor meselaeğer o şekilde düşünülürse. O nedenle kişi sayısına o kadar takılmayın, takılacaksanız herkes ona göre gelsin
ben ciddi anlamda roll yapmaya, yarışmaya gelmiyorum, Allah nasip ederse gelicem sohbet edicem gaz açıcam rahatlayıp nasipse evime döneceğim. Daha sonra burda yorumlardada bu olayı sezersem yok tek kişiysi çift kişiydi bende şu olmasa don lastiği yapardım gibi yaşa başa bakmam ağzımıda kapamam. Açık ve net söyleyeyim. Zevk almaya gelecek olanlar muhabbete gelecek olanlar gelsin onun dışında gelecek olanlar varsa bana pm atsınlar onlar kimse bende onlara göre arabamı hazırlar öyle gelirim.geçmek geçilmek dert olmaz bana elimdekinin en iyisini yaparım
maksat muhabbetse eğlenmekse sonuna kadar varım
![]()
Yok kardeişm egsoz söküldü eskiye döndüm hatta 1.4 susturucularama 51 lik boru var nasıl bir karmaşadır sorma baya bi ekli falan hatta
![]()
tuncay abi eyvallah. aslına bakarsan güzel bi bakım istiyo dediğim gibi çok ayarsız şu anda iş güçten zaman olmadığı için ilgilenemiyorum.. en çokta senle denemek istiyorum tekrardan öncesi ve sonrası muhabbeti için ayardan sonra fark edecekmi diye![]()
araç sökebilirsiniz keza ben söküp gelicem öyle fiber falan yapmıyacam isletmeyle arkakoltukları söküyorum okadar ve iki kişi geliyorum.
burdan söyluyorum gene tek gelmek isteyenler mumkunatı varsa iki kişi gelsınler
öneride su illa tek gelirimdiyen varsada bagaja 50 kiloluk çimento koyup gelsınler sorun ortadan kalkar.
buradaki amaç aracların kilolarını eşitlemek degildir adaletsiz olmadan araçları birbirine yakın tutmaktır.
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Herkes iki kişi çıkıcaksa şimdiden bütün pilotlarda 45-60kg arası veremli eş dost arayışı başlamıştırturbonun canını yerim bütün mahalle binip gaz açabiliosun nasılsa biri yok olup gidiyor n/a da hamburger yemiyor deneme gecesi adamlar ağırlık yapmasın die
![]()
..::PASSATURBO1::..
evet rolıng için ZC civic Sİ hazırdır şimdi egzosu takıcam yerıne yagını suyunu kontrolde ettık mı garaj çeker yarın akşamı bekler.
arka koltugu söktüm isledmeyi çıkardım birde sag farı söktüm bilginize bakşa sökülen yer soktur vol 1 de nasılsa aynen öyledır araç
yarın için herkese şimdide iyi eğlenceler arkadaşlar inş.. güzel bir gün geçirirz önemli olan roll gazlamak araba değil dostluk baki kalsın..![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)