ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
kazamız mubarek olsun![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Neresidir bu bulusma yeri biri bana pm atabilurmi izlemeye gelmek istiyorum
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
katılan herkese çok teşekkürler, beklenenden çok kalabalıktı.
istenmeden yolda bikaç yanlış hareketim olmuş, videolarda da gördüm risk oluşturduğum için özür dilerim herkesten...
tekrar kusura bakmayın
Seyyar Tayyar
guzel geceydı herkezın ayagına saglık benım mermı fena gıdıyormusta hbrım yokmuspuralute yanastım denıyelım dıyee baktım 4 de kaldı makına o vazıyette eve dondum sımdı ınıp bakıcam ne karın agrı varsa ılgılenıcem 3 tane vıdeo var elımde onları atarım sabah karsı once su sorunu cozuyum ben
![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
tam saxo ile deniyorken oldu içim gitti Allahtan direksiyonu sağlammış panik yapıp kaçmadı koca yarık kamyon yastiğinden vurması daha isabetli oldu çok çok geçmiş olsun tekrar gelen tampona gelsin diyelim Allah beterinden saklasın
vb gri vtec kmdi kardeşm dönşte göremedim onu cumartesi atasehire bekliyprum kendisini nasıl araba kullanılır anlatıcam ona bi kere 200 le taponunda iken yol vermiyo adam bide frene basıyo böle bişey yok ben görmedim ya dönüşte 2 defa daha yaptı ayıptır. ayıpppp
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
ben hiç kafa kafaya gidemedim ya geçildim ya geçtim
206 rc 2 boy onur 1 boy yedim , prelude sertanıı hırsımla geçecektim olmadii)
Seyyar Tayyar
Guzel geceydi herkesin ayagina saglik stres attik kazasiz belasiz donduk
Beyaz saxoya gecmis olsun umarim sorun olmamistir
3 aracla denedim
Ilk meli abiyle denedik o tek arabasi sokuk ben 2 kisi arabam yalitimli ve komle topluson susturucmda ss replika kafasini cift cikisa flan cvrdik sessiz ve oem olsun diye biraz araci sikiyoneyse bahane degl bunlar ilk baslangicta kafa cikartiyorum 3te gelmeye basliyo 3 sonunda geciyo 4te arayi aciyo masallah aracina cok saglikli gidiyo cok begendim
2. Dc crx onurcanla denedim iki aracta 2 kisi onurun arac sokuk 3e kadar ondeeyim 4te yetisiyo 5 sonunda yarim boy onumde 220 gibi roll bitirdik
En son kadirle denedik baslar baslamaz yavas yavas ayirmaya basliyorum sanirim 2 boy flan geciyorumdur arkayi goremedim kadir daha net yazar
Tum araclara masallah aracim guzel gidiyomus gece bunu gordum vteclerle deneyemedim vteclerlede denemek istiyorum
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
apo abı grı rc senmıydın.bılseydım ıkı sohbet ederdık.geldın arabadan ınmedın dedım acaba apo abımı dıe baktım bıraz ama cıkartamadım tam olarak .
bu arada o kamyon lastıgını bızde teget gectık onumuz musaıttı hatta ıcımden allahtan hızlı gelmıyorduk dedım kı arkamızdan saxo on tamponuna zarar vermıs gecmıs olsun.
Yarin sabah is var ben yatar herkese iyi geceler tekrardan araclarin cigere gelenlerin ayaklarina saglik yeni arkadaslar tanidik gorusemedigimz arkadaslari gorduk guzel gece oldu
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ben hiç memnun kalmadım.çarşı pazar karıştı.mesut zor yırttı gri aracdan bende öyle. allah korudu .
DRİLL
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)