ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
orhan bende sana patlıyordum![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
evet beyler vıdeoları alalım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
hepsini yüklüyorum abiler, kalkarım salih abi yoksa yarın akşam ev taşıma vs. 1 hafta yükleyemem bunları![]()
gerçi uykumda yok fre24![]()
Seyyar Tayyar
en son sakınken 10 arac vardı donustekı molada yaklasık 20 araca yakındı.
o kalkıs planıyla alakamız olmayacagı asıkardı zaten camdan cama ıletısım kurmak zor .
mısal ılk cıkısta fv ıle denıcektık.turuncu vtecle denedıler uzadılar gıttıler
melii abıyle deneme planımız vardı ama daha sonraydı ılk onla denemıs olduk belkıde yolun en guzel kısmında tertemız bı deneme oldu .
herkese masallah herkese gecmıs olsun bu geceyıde atlattık.
yh crx- elpadre crx- dc crx - zc si videolarınıda ben yukluyorum.kd ile denemek kısmet olmadı.
arkdşlar herkese tşkr ederm olayları ben görmedim o sıra çok öndeydim geçmiş olsun.. herkesle denediğimi düşünüyorum uçan kuşla.![]()
geçip geçildiğim boy muhabbeti yapmıyorum uyumazlık olabilir..
vb vtec (yunus) öndeydim Maşallah çok güzel gidiyor araç stok sanırım..
yh crx (ömer) 2 ve 3ün yarılarına kadar önüme geçiyor sonra yanına geliyorum 4 bitimi 5e attığımda ben öne geçiyorum.. Maşallah ömer'e
kd vtec (metin abi) kd'ye laf yok güzel Maşallah geçtim
zc si (kadir abi) Abi çok zevkli denemeler oldu korna sesini duymadım geç bastım bir yerde de 4e erken attım videolar yüklenirse zaten anlarsın..![]()
Maşallah..
hts saxo (??) geçtim
fv vtec'le birebir hiç basmadım KD ile denerken yanlarında bastım korna seslerine göre onunda önündeyim ama yanlış anlaşılmasın birebir denenmeden birşey belli olmaz tabi ki.
birkaç denediğim araba daha vardır uykulu mod bu kadar..![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Edit: Allah'a şükür bu akşam deneyipte geçildiğim araba yok yanlış anlaşılmasın aracımın subab ayarları ve baskısı gerçekten çok kötü durumdaydı onları değiştirdim ve farkı çok çok gördüm![]()
![]()
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)