hayırdır ne lastiği? ne oldu beyaz saxoya??
ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
Benim gördüğüm ön tampon düşmüştü yere golf hemen durdu biz sol şeritte oldugumuz için hemen duramadık
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Geçmiş olsun ama eğer sen yanında oturansan nasıl görmediniz o koca lastik parçasını ya
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Valla VB vteci kullanan arkadaş dün akşam 2 kere bana çok büyük risk yaşattı, keza Mesut FV vtecin önünde 200 civarı direk frene bastı ordada Allah korudu büyük kaza atlattılar, onun dışında Orhanın orange vtecin önüne denerlerken çıktı kd vti ile birbirlerine vuruyorlardı. Ben böyle birşey görmedim. Dilovasında uyardık adam gibi söyledik sanki hiç birşey dememişiz gibi yine mesut fv vtecle orhanın orange vteci yine sıkıştırmış yolda.
Dün geceki ekipten birkaç kişi dışında daha kimseyle çıkmam, yeri geliyor ne süratlerle nereye giriyorum hiçbir problem yaşamıyorum. keza tuğça k GTI ile dün akşam dönüşte 5 bitirdik 4-5 sefer aynı şeritte gittik yine bir sorun yok yine yok. Otopark alanındaki sosyal mesajlarda tamamen yalan oldu. VB vteci süren pert etti ortalığı.
abim kusura bakma hatam varsa özür dilerim, kimseye kasıtlı birşey yapmadım.
inan seni sıkıştırdığımın farkında bile değildim,
fv vtecle denemede 200 de tek şeride düştük arkamdan gereksiz yere sıkıştırıldım
tamponumdan o hızda o kadar yakın gelinmez ki sağ şerit kapalı roll bitmiş..
ben orda bıraktım ufak ufak gaz kestim, viraja geliyorduk mecbur kaldım
kazasız belasız bitirdik çok şükür, isteyenlerle çıkarız vol3'de...
3 yıldır koşturuyorum bilirler kimsenin üzerine bile yatmadım
Seyyar Tayyar
Ya o kadar araç vardı daha yolu bile düzgün kesemediniz beyler yanlarınızdan arabalar geçiyordu millet zaten bunalmış fsm trafiginde bir an önce gideyim derdinde şu istanbuldan valla kazasız atlatuılması büyük mucize ama 4 ,5 araba yolu düzgün kesse arkadan yarışacaklar önde geçse süper olurdu ama olmadı bende bence rol yapılacaksa sabah saatlerinde yapılmalı
IMPOSSIBLE IS NOTHING
arkanızdaydım 200 de frene bastın kardeş eğer gaz kesince fren lambaların yanmıyorsa3 yıldır koşturuyorum falan söylüyorsunda olmamış yani koşturduğun
rollingte kollamak vardır, rakip olabilirsin ama düşman olamazsın...
senle ilk denememizde sol 2 şerit doluydu en sağ boşken, ne bana yol verdin, ne sağa kayıp beni kurtardın ne fren yaptın senin kararsızlığın beni sıkıntıya sürükledi en son dedim bu araba durmaz sol şeritte giden 2 arabaya makas atmayı bile düşündüm normaldir heyecan yapmıştır olur böyle vaka dedik, 2. denemeye çıktık bu sefer geldin beni sıkıştırdın orda senkronda olamamıştık neyse dedim 3. ye nasip orda yine senin yanındayım 4. bitiriyorum 180-190 olmuşuz yine tamamen kapattın önüme yine sonuna kadar fren yaptırdın bana geçeceğin yere giriyorsun önün açıkken sonuna kadar fren yapıyorsun ben anlamadımki senin yaptığından birşey.
abim düşmanlık ne demek? eğlenmeye gelmişiz kaldıki arabada benim değil.
açıkcası riske atmak istemem, tekrar herkesten özür dilerim..
buda son denememiz olur, araba yarıştıracaz diye kimsenin canını tehlikeye atamayız çünki
Seyyar Tayyar
şu saatden sonra özür dilemekten başka yapacağım birşey yok, bir daha çıkmayız kimseyi riske atmayız abim.
tekrar tekrar özür dilerim, kimseye kasıtlı bir hareket yapmadım.....
Seyyar Tayyar
beyler 2 tonluk media center araç ile size yetişip yakından göremesekte bu vesile ile ilk defa bir denemeye izleyici olarak katıldım. bu güne kadar aracı kullanıp yolu keserken arkadan gelen araçların ne durumda olduğunu görmediğim için sıkıntı yoktu. ama dün akşam yakından gördüm ki her deneme öncesi yavaşlamada arkadaki araçlar kaçacak yer arıyor bir ara emniyet şeridi normal şerit gibi gitmeye başladı. dörtüleri yakan yakana ani şerit değiştiren değiştirene. Allah korumuş kimsenin kılına zarar gelmemiş. bu arada VB vti duruşu ve yolda gidişiyle çok güzeldi. sahibine nazar deymensin.
gunaydın abilerim kardeşlerim ayagınıza saglık geldiginiz için.
KD vtec le 2 boy geçildim sagolsun metın abi egzos çok fark etmış aracında gercek anlamda kaç bou kazanmış anlayamadım
DC onur evet kardeşim ben erken bastım yarım sanıye benden geç bastın ayarlayamadık tam onu korna yuzunden ama saglasın 1.5 2 boy civarı geciyor
VB saxo ile 1 boya geçiyor ama tamda saglıklı deneyemedık
HTS saxo ile 4 te geçmeye başlıyorum sonra bıraktık kafa kafaya gidiyoruz diyebiliriz
ömer RS le dene dönüşte sıktık 2 boy oda geciyor benım aracımı
şimdi bazı sorunlar yaşanmış burda size söyle söylıyeyım denemelerımın hiç birinde sıkıntı yaşmadım ama en sonra FV vtecle denerken YUNUS kardeş orta şeritte arkadan gelene yol vermedın sıkıntıya soktun benı kaçarsın diye düşünürken hiç bir harekette bulunmadın son anda arkanda durdum tek sıkıntım o oldu
yunusum ne oldu acemligin mı tuttu kardeşim hayrola sen yapmazdın böyle seyler işi bilen insansın bilemesen acemı olsan diyecem tamamda ayıp olmuş gercekten sıkıntı olmuş herkese
biz opette nasıl konuştuk ama uygulayan çok fazla olmamış gene bir grup arkada kalıp kim sıkıyorsa hep bereber sıkılmış hep beraber durulmuş olmamış biz önde hiç sıkıntı yaşamadık
birde arkadaşalr roldeyız arkadan kanyon tır geliyor hala 2 vites 50 60 km ye ınmeye çalışıyorsunuz 3 vites 80 90 niye basmıyorsunuz kimseye sıkıntısı olmasın
sahsen bir ara kamyoncu iyi sövdu cünkü adam emniyette attı bana vurmamak için
genede gelenlerın ayagına saglık allahın izniyle biraz daha seciçi olarak ilerleyen gunlerde tekrarlarız
ama dilovası dönüşteki tüm araçalrın bir araya gelmesı çok guzel oldu
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)