User Tag List

Sonuçlar: ZC civic Sİ meydan okuma KİM önde olur???

Katılımcı sayısı
140. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • ZC civic Sİ

12 8.57%
  • EH Vtec

21 15.00%
  • KD Vtec

24 17.14%
  • VB Saxo

14 10.00%
  • VT Egvtec

19 13.57%
  • AJ Vtec

3 2.14%
  • DC_Onur Crx

6 4.29%
  • Ömer YH Crx

18 12.86%
  • H Vtec

6 4.29%
  • ------

17 12.14%
Sayfa 38/48 İlkİlk ... 283637383940 ... SonSon
906 sonuçtan 704 ile 722 arası

Konu: ZC civic Sİ den Meydan Okuma VOL 2

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam işte yaptık bir hata özür dilerim bidaha çıkmam diyor. sizide anlıyorum ama anlayışlı olak gerekiyor. kasıt aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. iki gün sonra bu postları okuyunca siz de anlayacaksınız nekadar gereksiz olduğunu.

Alıntı VTEC® Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O kadar tedirgin olacaksa, kullanamayacaksa oturmayacak emanetin direksiyonuna madem korkuyor çekiniyor. bu bu kadar basit

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam işte yaptık bir hata özür dilerim bidaha çıkmam diyor. sizide anlıyorum ama anlayışlı olak gerekiyor. kasıt aramaya gerek olmadığını düşünüyorum. iki gün sonra bu postları okuyunca siz de anlayacaksınız nekadar gereksiz olduğunu.
    İyiki birşeyler olmadı Allah korududa, olsaydı gerçekten bu özürler hiç bir işe yaramayacaktı. Saldırıyor yada tahrik ediyor değilim, ortada bir yanlış var büyük bir yanlış var tamam arkadaş efendi diyorsunuz, özür diledi diyorsunuz ki özür dileyecek zaten aksi halini düşünemiyorum, seviyorsunuz arkadaşı sizde haklı olarak kolluyorsunuz herşeye kabulumde sizde büyükleri olarak tabir-i caizse kulak çekin, büyüklük gösterin.

bymesut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ykavcioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abim ben sana diyorumki haklı olabilirsin bende hata yapmış olabilirm fakat ilk gidişte 70 de çıktık ben 4te arkama aldım seni önünede sinyal vererek geçtim videoda var, sağ şerit tıkandı 200 le gidiyoruz tamponuma girdin yol rampa ve viraj, çekimlerde belli, farlarınıda kapatmışsın senide farketmedim, frenede sadece dokundumki ışık yansın diye, sonra geç oldu ama dörtlüleri yaktım.
    yani zaten önünden gidiyorum 200 üstü oluyor neden yaklaştın o kadar anlayamadım
    tekrar özür dilerim, öğlen arası müsait olursan görüşürüz.
    Kardesm onume gelmeseydin 4 sonu 5 te bnm aracim yuruyo roll bitince 4 lu yakarsin olur biter neyse ama konusalim senle musait oldugunda
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

ykavcioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam abim numaram 0532 353 96 78
    12,30 gibi uygun olursan görüşürüz
    Seyyar Tayyar

MTNVTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyiki birşeyler olmadı Allah korududa, olsaydı gerçekten bu özürler hiç bir işe yaramayacaktı. Saldırıyor yada tahrik ediyor değilim, ortada bir yanlış var büyük bir yanlış var tamam arkadaş efendi diyorsunuz, özür diledi diyorsunuz ki özür dileyecek zaten aksi halini düşünemiyorum, seviyorsunuz arkadaşı sizde haklı olarak kolluyorsunuz herşeye kabulumde sizde büyükleri olarak tabir-i caizse kulak çekin, büyüklük gösterin.
    Arkadaşımız inanki yerin dibine girdi bu olaylardan dolayı...İnanki biz bu forum harici telefon olsun PM olsun konuştuk...oda hatasını anladı dediğin gibi ALLAH korudu hepimizi gelin tatlıya bağlayalım bu işi
    Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bismillahirrahmanirrahim
    YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşımız inanki yerin dibine girdi bu olaylardan dolayı...İnanki biz bu forum harici telefon olsun PM olsun konuştuk...oda hatasını anladı dediğin gibi ALLAH korudu hepimizi gelin tatlıya bağlayalım bu işi
    aynen bende konuştum abi yanı tek size yapılmış birsey degil bunu anlayın, umit abide metin abide kızdı yunusa bende en son FV ile denerkende aynı sey olunca tepki gösterdım olur böyle seyler ınanın suan yunusun yerınde başka biri olsaydı aynı yorumları yapardım ınsanız sonuçta hata yapabiliriz.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki insaniz hatAsiz degiliz ama uyarmanin ardindan tekrar yapilinca şalter atyo videolar var bana olanla orhanin onune kirmasida 3 video paylascam ondan sonra istesrseniz konusuruz gene
    Bismillahirrahmanirrahim

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haddim olduğunu düşünmüyorum ama kendisi çoktan dersini çıkarmıştır. istenmeyen bir olay olmuş sebebiyet veren üzülmüş özür dilemiş sizler de anlayışlı davranmışsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bymesut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tabiki insaniz hatAsiz degiliz ama uyarmanin ardindan tekrar yapilinca şalter atyo videolar var bana olanla orhanin onune kirmasida 3 video paylascam ondan sonra istesrseniz konusuruz gene
    şimdi burdaki maksatımız kardeşim olayın çok fazla büyümemesi suan kadar konu 6 bın küsür kez görüntülenmiş saygımızı bozmamışınız ama bozmak için küçük bir filit varsa tech teki kişilerin en çok sevdigi seydir filitili ateşlemek o yuzden bir hata yapılmış özrü dilenmış sen sinirini yatıştırmak için birseyler yapmak istersen telden konuşursunuz buraya yansıtmayın tadımız kaçmasın ama konuşsanda birsey değişmeyecek yunus gene özürünü dileyecek bisey yapamazsın olan olmuş çünkü allah izin verirse bir dahaki denemelerde bu kulagımıza küpe olur daha dikkatli oluruz yunus kardeşimizde hem denerken hemde beklerken dikkatli olur bu sorunu bir daha yaşamayız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyon Umut'da, kamerayla gelirim oturur çekerim
    Seyyar Tayyar

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel ve sorunsuz bi roll gecesi olmuş
    sayfalardır konuyu okuyorum ,tabiki böyle tatsız olaylar olur otobanda hepimiz insanız o heyecanla o hızlarda
    ama yapıcılık çok önemlidir burası forum ortamı klavyeninde kemigi yoktur bu gibi tatsızlıkları mümkün oldugunca sanala yansıtmadan telden veya yüzyüze halledilirse daha yapıcı ve çözüm kolay olur,birdaha yaşanmaması dilegiyle herkese kazasız belasız ekşınlar
    saygılar
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şimdi burdaki maksatımız kardeşim olayın çok fazla büyümemesi suan kadar konu 6 bın küsür kez görüntülenmiş saygımızı bozmamışınız ama bozmak için küçük bir filit varsa tech teki kişilerin en çok sevdigi seydir filitili ateşlemek o yuzden bir hata yapılmış özrü dilenmış sen sinirini yatıştırmak için birseyler yapmak istersen telden konuşursunuz buraya yansıtmayın tadımız kaçmasın ama konuşsanda birsey değişmeyecek yunus gene özürünü dileyecek bisey yapamazsın olan olmuş çünkü allah izin verirse bir dahaki denemelerde bu kulagımıza küpe olur daha dikkatli oluruz yunus kardeşimizde hem denerken hemde beklerken dikkatli olur bu sorunu bir daha yaşamayız
    Telde konusunca bisey degiscek veya olcak demedim zaten ben gerekeni musait olunca yunusu arar konusurum
    Bismillahirrahmanirrahim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim opetten çıkmadan önceki araçların görüntüsünü alan birileri varmıydı çok guzeldi o an 13 yada 15 araç vardık sonra 20 oldu ama

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel ve sorunsuz bi roll gecesi olmuş
    sayfalardır konuyu okuyorum ,tabiki böyle tatsız olaylar olur otobanda hepimiz insanız o heyecanla o hızlarda
    ama yapıcılık çok önemlidir burası forum ortamı klavyeninde kemigi yoktur bu gibi tatsızlıkları mümkün oldugunca sanala yansıtmadan telden veya yüzyüze halledilirse daha yapıcı ve çözüm kolay olur,birdaha yaşanmaması dilegiyle herkese kazasız belasız ekşınlar
    saygılar
    Sen gelseydin millet Crx görseydi
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hani foto çekecektin ihaleci..
    Seyyar Tayyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gelseydin millet Crx görseydi
    seni görüp beni düşünsünler laa
    PROSTOCK GARAGE

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen çok tehlikelisin seninle denemem birdaha elini öper gecti beni derim nede olsa kurtuluş savası gormuş insansın
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen çok tehlikelisin seninle denemem birdaha elini öper gecti beni derim nede olsa kurtuluş savası gormuş insansın
    demi benzin parasıda yelkenn
    PROSTOCK GARAGE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)