ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
İyiki birşeyler olmadı Allah korududa, olsaydı gerçekten bu özürler hiç bir işe yaramayacaktı. Saldırıyor yada tahrik ediyor değilim, ortada bir yanlış var büyük bir yanlış var tamam arkadaş efendi diyorsunuz, özür diledi diyorsunuz ki özür dileyecek zaten aksi halini düşünemiyorum, seviyorsunuz arkadaşı sizde haklı olarak kolluyorsunuz herşeye kabulumde sizde büyükleri olarak tabir-i caizse kulak çekin, büyüklük gösterin.
aynen bende konuştum abi yanı tek size yapılmış birsey degil bunu anlayın, umit abide metin abide kızdı yunusa bende en son FV ile denerkende aynı sey olunca tepki gösterdım olur böyle seyler ınanın suan yunusun yerınde başka biri olsaydı aynı yorumları yapardım ınsanız sonuçta hata yapabiliriz.
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Tabiki insaniz hatAsiz degiliz ama uyarmanin ardindan tekrar yapilinca şalter atyo videolar var bana olanla orhanin onune kirmasida 3 video paylascam ondan sonra istesrseniz konusuruz gene
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
şimdi burdaki maksatımız kardeşim olayın çok fazla büyümemesi suan kadar konu 6 bın küsür kez görüntülenmiş saygımızı bozmamışınız ama bozmak için küçük bir filit varsa tech teki kişilerin en çok sevdigi seydir filitili ateşlemek o yuzden bir hata yapılmış özrü dilenmış sen sinirini yatıştırmak için birseyler yapmak istersen telden konuşursunuz buraya yansıtmayın tadımız kaçmasın ama konuşsanda birsey değişmeyecek yunus gene özürünü dileyecek bisey yapamazsın olan olmuş çünkü allah izin verirse bir dahaki denemelerde bu kulagımıza küpe olur daha dikkatli oluruz yunus kardeşimizde hem denerken hemde beklerken dikkatli olur bu sorunu bir daha yaşamayız
güzel ve sorunsuz bi roll gecesi olmuş
sayfalardır konuyu okuyorum ,tabiki böyle tatsız olaylar olur otobanda hepimiz insanız o heyecanla o hızlarda
ama yapıcılık çok önemlidir burası forum ortamı klavyeninde kemigi yoktur bu gibi tatsızlıkları mümkün oldugunca sanala yansıtmadan telden veya yüzyüze halledilirse daha yapıcı ve çözüm kolay olur,birdaha yaşanmaması dilegiyle herkese kazasız belasız ekşınlar
saygılar
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
bizim opetten çıkmadan önceki araçların görüntüsünü alan birileri varmıydı çok guzeldi o an 13 yada 15 araç vardık sonra 20 oldu ama
Sen çok tehlikelisin seninle denemem birdaha elini öper gecti beni derim nede olsa kurtuluş savası gormuş insansın![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)