ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
tunceR´isimli üyeden Alıntı
şu vtec alma olayınıda amma abarttılar. alcan bomboş vti yi 24-25 liraya, elin 106 sı saxosu koycak 5 boy görcen sonra amcayı,teyzeyi.
eyw.. mesut abi Haklısın Allah'a şükür size ve onlara birşey olmamış senin sinirini anlayabiliyorum... ama Yunus özür dilemiş şu dk'dan sonra yapabileceği hiç birşey yok bundan sonra aranızı mesafeli tutarsınız olur biter..çok büyük geçmiş olsun Allah'tan birşey olmamış..
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
ben konuyı kapattım yunusda aradım konuştuk sıkıntı yok bu sekilde parçalanan çok araba gördum bu suratlarda yapılan kazalarda sag çıkma oranı pek az dır. ve bindigimiz arabalar teneke en nihayetinnde dikkat etmek gerek bu videoyu koyma amacım oglende soledigim gibi gorun sadece
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
Bismillahirrahmanirrahim
YM0859-VD1731-DL5953-JMG45-TT3579-GL1257-CLF67-DR9999-VB3228-TM3533-FV1100-LG212-AYE91
günaydın kanka, afr'yi bilmiyorum fakat araba damla'da yeni bakımdan çıkmış ayarları herşeyi tam; avansı, subap ayarı falan güzel..
motor gücünü tam olarak veriyordur diye düşünüyorum, fakat son susturucu kısıyor bence, 63'lük bi egzoz yaparsak dahada iyi olabilir gibi
belki 5.vitesi bitirsek sedanlar geçebilirdi.
Seyyar Tayyar
kadir söylemişti antalya'daki bir denemeden, 50-55 arası 1 boy oynuyor diyordu_
KD'nin güzel şuanda ön 50 arka 55
Seyyar Tayyar
nan kadır salavat getır![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
vol 3 ü yakın bir tarihte düzenliyelim herkes bayabi iddalı bakalım nasıl olucak sonuçlarda değişiklik olur mu hepberaber görürüz.....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
sen bas nosu sıkıntı yok ben bı tup balı kullanıyorsam 3 tup balı takarım yıne gecemezsın![]()
vallaa sapıtıyorr benden soylemesıı dene bak goruceksın farkı ben bı tup kullandım boyle gıttı acaba 2 tup kullansam nasıl gıder bılemem![]()
nan balıı spec dıyorumm hala anlamıyorsunn sen bı ayar yaptırsana aracına bak hızlanırsın ondan sonra balı takarız guzel olur 5 boy hızlanırsın
b16 oem vites kolu aranıyor, short shift ile takas olur...
vb'de rahat vites atılmıyor çünki![]()
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)