ZC civic Sİ
EH Vtec
KD Vtec
VB Saxo
VT Egvtec
AJ Vtec
DC_Onur Crx
Ömer YH Crx
H Vtec
------
kafa kafaya giden araçlarda lastık yanakları çok etkilidir. ilk gaza basışta 50 yanak öne atlarken top speed e dogru gidilirken 55 yanak cevresi daha büyük oldugu için 50 yanaktan daha cabuk top speed yapar o yuzden ilk kalkıştakı farkı +200 km de kapatır 55 yanak.
birde sedan araçlar hb araçlara göre kasa aerodinamigi daha iyi oldugu için +200 km deki rüzgardan etkilenmesi daha azdır. yola çok guzel oturur...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Video yok piyasada güyaa herkes video çekiyordu arkdşlar ne oldu??
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
benim lastıklerım 50 yanak
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Topuz sıkıntı degil söker birinden geliriz
Ben o günlük 63 otto Arayam top speedin canı
Seyyar Tayyar
benm yanaklar 65
haftaya 63 eksoz alıp filtre borumu değiştrmeyi düşünüyorum.
denemek isteyen vtec varsa haberleşelim ama max 5 araba ile cıkarım.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bu akşam denemek isteyen varsa Allah nasip ederse 11'den sonra filan A.Ş'deyim
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
inşallah çok guzel olur aracın ömerim ama nedir yanı bu max 5 araçla çıkarım yalnış bir kelime 10 arabaylada çıkılır 20 arabyalda önemli olan rol yapmasını bilmektir rol yapmasını bilmeyen adamla çıkarsan sıkıntı yaşarsın sahsen sen bana çok sıkıntı yaşatıyorsun rol esnasında aracın benım aracımı gecebilir ama rol yapmak sadece hızlı vites atmak degildir onuda sana söylıyeyım....
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
Roll'de sadece kendinizi değil başkalarınıda düşünün 200+ hızlardayz en ufak hatamız başkalarının canına mal olabilir roll yaparken solda yapmazken hep sağda durdum kimse sıkıntı vermediğimi düşünüyorum hatta sağda olduğum halde bile bir ara kadir abi geliyordu arkamdan şeridini bozmasın die emniyet şeridine attım kendimi
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)