Merhabalar,
Suzuki swift hakkında kullanan, bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.Nasıl araçtır ? 4x4 modeli mevcut.Yakıtı nasıldır, araç nasıldır, parça vs sıkıntısı olan bir araç mıdır?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..
Merhabalar,
Suzuki swift hakkında kullanan, bilgisi olanlardan yardım rica ediyorum.Nasıl araçtır ? 4x4 modeli mevcut.Yakıtı nasıldır, araç nasıldır, parça vs sıkıntısı olan bir araç mıdır?
yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler..
araç patinaja düşmeden 4*4 devreye girmez swiftlerde
cürümüne göre güzel araçtır bn beğeniyorum
ama ona gelene kadar sahip olunacak çok araç var bnce
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
a3 1.8t den tutta,volvo s40 a kadar bi ton araç var sahibindene gir bi karıştır
arabadan ne beklediğini bilmediğim için fikir veremiyorum![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
öğrenci işi takılcaz vallaÇok yakmasın ama takoz gibide olmasın kısaca
Yani ilk araç olucak, dolayısıyla bol bol gezerim.
Çok gezilcekse fiat albea, palio, punto, Hyundai getz, accent, Peugeot 206 fln olabilir. Birazda gitsin derseniz era yada getz'in 110'lukarı olabilir. Eğer tercih ederseniz aklınızda bulunsun. Basınca gider ama durması sıkıntı. Ayrıca yol tutuş kötü. Alırsanız yay takmanız yol tutuş açısından çok farkettirir.
Orhan abi fabrika yakıt tüketimleri bana çok iyi geldi.
Swift 1.2 GL 94 HP 2015 - 2016 900 - 1200 cm3 Benzin 5.0 lt/100 22 Kuruş/km
1.2 GL 94 HP Otomatik 2015 - 2016 900 - 1200 cm3 Benzin 5.6 lt/100 25 Kuruş/km
Swift tip olarak çok güzel, sizin yerinizde olsam kesinlikle alırdım.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
bende kullandım yaklaşık 2 sene boyunca sürekli olarak şehir içi dur kalk kullanmama rağmen 6.5 lt üzerine çıkmadı ve otomatikti aracım
2 yıl kullanmış birisi olarak şiddetle tavsiye ederim.
Tipi çok güzel haklısın
2009 kaput değişik çamurluk boyalı buldun bi tane fiyat 26000 lira istiyor.
LPG vs. hemen hemen 27500 e mal olacak bu fiyata dizel clio var şaşırdım duygular mı mantık mı
Yakıt farkı doğru herkes aynısını söylüyor zaten uzun yol yapacak LPG şart
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Çok güzel konu olmuş açandan Allah razı olsun
Bende 20-25 arası otomatik araç arayışındayım şu aralar hanım için. Swift picanto jazz arası gidip geldiğim için favoriye 3-5tane de swift ekledim. Neredeyse tamamı 2 hafta içerisinde satıldı. 2. eli hızlı gibi görünüyor. 4x4 olması önemli değil benim için hatta olmasa daha iyi hem az yakar hemde parça azaltmış oluruz.
Ama kronik derdi var mıdır? şanzımanı sağlammıdır? parçası bulunur mu? bunları çok araştırma imkanım olmadı.
Kıbrısın şahini doğanı gibi olduğunu biliyorum sadece.
Ne dersiniz max 25e kadar tam otm. max 140bin km civarında ne alınabilir? hatta daha geriye düşüp 15-17 arası 2001 klimalı swift almak mantıklımıdır? Yoksa mazda practica flan mı bakayım off kafamda deli sorular![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)