kayseride yuksek gerilim
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
heee aferım onu herkes bilsin laf olsun die yazdın ama bu bir gercek =) Senin bu tarz ilk ve son arabandır herhalde bundan önce Palio sport'mu vardı sende? he benım arabam senı geçemese bile senın araban m3'e 4 boy geçemez Sen Palio'dan sonra cupra'ya binince arabanı ucak sandın bir anda =) Neyse yattım ben ZAFA yarın görüşrüüz
Gazetelerde okuruz artik , kayserinin en taninmis isimleri superspor araclariyla yarisirken goruntulendi.
Charged & Supercharged
Kac yil once htrlamiorm ama bak ehliyetm yoktu nelerle ugrasioduk
https://www.youtube.com/watch?v=1QDc...e_gdata_player
ZAFA'cım O Dyno ben hergün araba çıkartıyordum hergün araç bağlıyordum ama arac ile ugrasmadan deil ozamanlar dyno'yu merak edip arabasını getiren çok insan vardı Sende onlardan biriydin ozamanlar =) çok eskiye gittin sanırım o videoda en fazla 2007 senesi =) + o zamanlar DYNO sahipleri MURAT TOSUN+Volkan TOSUN'a Sorabilirsin benım neler ile ugrastıgımı + sen o zaman araba dyno cıkartıp sevinerek video cekerken ben racing motor ile geziyordum yok çok merak ediyosan dükkan sahiplerine soraiblirsin =)
Yani kısaca ZAFACIM yanlıs yoldasın her kusun eti yenmez =) + aracı dyno ya cıkartmıssın eee peki ben nelerle ugrastıgını göremedım ne yapmıstın arabaya K&N Fİltreden baska =)
sene 2006 o firma ile dyno'ya cıkarttıgın firma sahipleri ile aracıma piston yatak gömlek yorgan haha=) kısa şanzuman vs şeylerle zevkine ugrasıyorduk Dyno'ya cıkartıp sevınerek Vıdeo cekmıorduk =) Şantıyedeyım ben gelirsin bugun yanıma gelmeden ararsın
Muhabbet çok gereksiz uzamış Cem ***** yerdeyiz kimse yok demiş sanki adamlar kaçmış gibi ama gel görki adamlar için 1 gün sonrasına randevulaşılmış
Stres yapmaya gerek yok araçların içine 1 kamera bağlayın (varsa go pro) daha sonra atın videoları izleyelim 1 direk 1 boy 1 tampon fark etmiyo bu 1 tampon geçildim laf meclisten dışarı züürt tesellisigeçildiysen bitmiştir ama 1 tampon ama 1 boy ama 1 direk
Daha önce hangi arabayla kimin neyle uğraştığı çokta önemli değil bu sitede hiç arabası olmamış ama teoride hepimizi x5 yapıcak çok adam var yada ilk defa 1 araba yapıp it gibi yürütende bunlar kıstas değil
Belli ki arkadaşsınız birbirinizi burada sizi hiç tanımayan insanlar önünde küçük düşürüyosunuz ve rencide ediyosunuz delikanlı adamlara yakışmaz yüz yüze konuşun şahsi problemlerinizi
Site olarak son günlerde otomobil forumundan çok fight club olduk hep atar gider![]()
Safa yı istanbuldan tanıyorum geldi denedik geçildi tebrik etti konuştuk ne kadar geçildiğini net söyledi o konuda kendisinden şüphem yok
Akşam çıkın videoları koyun geçilen geçeni tebrik etsin dostuluğunuz bozulmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)