söz ağızdan bikere çıkar biz o gün corsayla bas arkadaş astra getiricek gt30 dedik adama adamda peki dedi çıktı sonuç olarak mahçup olduk ender senin açından normal olabilir
Printable View
He birader o dediğinden..
Dün size 5 kişi gönderttim deneyelim diye gtu ile. Bi kere denemediniz. O kadar iyisiniz madem deneyecektik bu kadar basit.
Neden acaba milletin bütün garezi sizede bana değil. Herkese ayın muabbeti yapıyosunuz çünkü millette illet oluyor bu muabbetten. Ondan ben hiç bişeyi üstüme alınmam meraklanma. Siz bir gecede ön koltuğa kadar sökün şöfor falan değiştirin deneriz keyfim olursa :hahaha: Benzin harcamak istersem.
Bunun dışında da efendi konuş birader ben sana efendi konuşuyorsam sende benimle efendi konuşacaksın. Video ortada doğukanla olan farkınız. Gerisi hikaye. Bu video da da eğer 1 boy geçildiğinizi düşünüyorsanız pes derim.
Fatih pay çıkarma falan bana yazıyosan, benim umrumda olmaz isterse 10 boy hızlansın gelsin beni geçsin ben yine videosunu koyarım buraya herkes izler, sidik yarıştırmadım hiç bir zaman kimseyle.
Bende oraya deneme izlemeye geldim, dediğim gibi günlük nasıl biniyosam aracım o şekilde, bugüne kadar bu hep böyle oldu, beni bu işten ayrı tutup yazarsan bende üzerime alınmam, istediğin zamanda getir her zaman deneriz, arabanızın hızlanıp hızlanmadıgınızı görürsünüz, işin eğlenceside bu.
kuk Cupra VS Sarı Rocco - YouTube
Buda bneim doğukanla olan denemem.
Doğukanın kendisi burda 240 a kadar bastık sonuç hiç değişmişmi 240 a kadar böyle gittik.
Sizinde doğukanla olan videoyu bir daha izle göz var nizam var.
@fatii
Buda cuprayla gtu nun video bir daha izle hadi canım sen.
http://www.youtube.com/watch?v=kDIAJ...ature=youtu.be
O gun olmaz baska gun olur birader ne fark eder once emreye cevap hakki ver belki bir diyecegi vardir belki arabada sikinti vardir tek tarafli bakma corsada emrenin arabasi ondan fark etmez ben denemeye gerek gormuyordum civic benden cok guclu diye ama sende gordun emrenin hatri icin denedim
Bir dahakinede emrede benim hatrim icin kendi arabasini dener yaz uzun daha yapcak baska eglencemizde yok;)
Murat sonuçlarımız ortada, bir kere köprü sonrası 5. vites devam ettik orda hafiften geçer durumdaydım ikimiz de bıraktık zaten dönüşe yaklaşınca.
Kpro'lu ep3 ile sonuç bu kadar iyi olmaz söyleyim yalnız :) vakt-i zamanında bir SKN'miz vardı GokhanErol'un aracı, o satılmamış olsa büyük çapta sıkıntı yaratırdı boy hesabı yapmıyorum :)
Dogukan sana bisey demem seni az cok tanirim az cok tanidigim kadarda oyle dusunceler tasiyan biri deilsin lafim sana deil dirwk olarak murata.sen arabana gunluk gule gule bin
Murat bidaki bulusmada net olarak kur kardes bu cumleleri efendilik kisiye ozeldir ben yeteri kadar oldugumu dusunuorum olmadigi kadarini tartisiriz ewet araban cok hizli 1 direk gecersin araban bi kisayla bi direk hizlanmis massallah sen bize benzin yakma ;) o bize tav olanlarda senin gibiler gerceklerden uzak yasiyanlar :)
ep3 biraz tuhaf bir makine, 17-18" jant farkından mı diyim, şanzımanın geçiş kolaylığı mı diyim ya da aracın ağırlık farkı mı bilemiyorum ama fn2'ye göre direk 1-0, 2-0, 3-0 avantajları olabilen bir makine birden fazla parametre üzerinden konuşursak :)
skn, ep3 için bile ekstra ciğerli bi arkadaştı o yüzden onu örnekliyorum yanlış anlama. ama minimum 5-6 boyu var derim.
Fatih Yüzyüze konuşuruz birader... Ben burda neysem oyum değişik gelebilir size ama... Efendiliğide başka gerekenleride en alasıyla yaparız gerektiği kadar...
Geçen seferde yüzyüzeyken nette farklılaşan sizdiniz.
Herneyse çözülmüycek problem yoktur.. Allah kerim. Görüşürüz illakii....
Bugün ortam şahane ;)
Kopru ustu cekimler yeterli fikri werse de kopruden once 1 boy gerideyim kopruden sonra uzuyorum ws konusulacaksa araclara 2kisi binip icerden de cekim yapin, ne bos yere tartışılır nede bilen bilmeyen yorum yapıp germez ortalıgı...
Birbirimizi kiracak soylenlerde de kacinalim, zira ankara kocaman olsa da enka bir tane, ille yuzyuze gelicez, maksat arabalara birsey olmasin ;)
Abi illaki şişmiştir problem değil tsi ların ısı problemi var biliyorsun gerçi aralarda 2 dk falan durduk birazcık soğuttuk ama ne kadar etki eder bilemem. Önemli değil ufak hesaplar yapmaya gerek yok.
-----
Her denememde deneme sonrası denediğim kişiye bir sıkıntı varmı vites atmada falan varsa tekrarlayabilriz dedim istersen deneriz bidaha dedim her isteyenle denedim hiç komplekssiz olarak. En yakın şahidi fn2 can arkadaşımız kaçta basmak istiyorsa bastık hiç problem etmedim e30 la denerken 50km istedi bana 60 uygunken hiç ikiletmedim bastık... Ondan hiç problem değil 10 kerede denerizz... Yeterki karşımdaki adam olsun..
Muratın rocco , benim tahminlerime göre , beyaz revo rocco denemesinden sonra , en az 4 -5 boy iyileşti buna göre düşünün bence (Şanzuman ve lastik farkı)
Hep kendi arabamla ölçüyorum çünkü , benim specler değişmeden denedik her değişiklikte ve farkı gördük.
Not : Murat bence devam edeceksen bu şekilde acil olarak O.Z Ultraregga diyorum sana.
Ona göre düşünün yani , gelirken