4 5 kere denedik sanırım aynen bir tanesinde hafif kafa çıkarttın köprüden sonra :icon_tup:
Güzel denemelerdi yaa ama ep3 istiyorumn denemek görmek için geçerim diye bir iddia yok yanlış anlaşılmasın ;)
Printable View
ep3 biraz tuhaf bir makine, 17-18" jant farkından mı diyim, şanzımanın geçiş kolaylığı mı diyim ya da aracın ağırlık farkı mı bilemiyorum ama fn2'ye göre direk 1-0, 2-0, 3-0 avantajları olabilen bir makine birden fazla parametre üzerinden konuşursak :)
skn, ep3 için bile ekstra ciğerli bi arkadaştı o yüzden onu örnekliyorum yanlış anlama. ama minimum 5-6 boyu var derim.
Fatih Yüzyüze konuşuruz birader... Ben burda neysem oyum değişik gelebilir size ama... Efendiliğide başka gerekenleride en alasıyla yaparız gerektiği kadar...
Geçen seferde yüzyüzeyken nette farklılaşan sizdiniz.
Herneyse çözülmüycek problem yoktur.. Allah kerim. Görüşürüz illakii....
Bugün ortam şahane ;)
Kopru ustu cekimler yeterli fikri werse de kopruden once 1 boy gerideyim kopruden sonra uzuyorum ws konusulacaksa araclara 2kisi binip icerden de cekim yapin, ne bos yere tartışılır nede bilen bilmeyen yorum yapıp germez ortalıgı...
Birbirimizi kiracak soylenlerde de kacinalim, zira ankara kocaman olsa da enka bir tane, ille yuzyuze gelicez, maksat arabalara birsey olmasin ;)
Abi illaki şişmiştir problem değil tsi ların ısı problemi var biliyorsun gerçi aralarda 2 dk falan durduk birazcık soğuttuk ama ne kadar etki eder bilemem. Önemli değil ufak hesaplar yapmaya gerek yok.
-----
Her denememde deneme sonrası denediğim kişiye bir sıkıntı varmı vites atmada falan varsa tekrarlayabilriz dedim istersen deneriz bidaha dedim her isteyenle denedim hiç komplekssiz olarak. En yakın şahidi fn2 can arkadaşımız kaçta basmak istiyorsa bastık hiç problem etmedim e30 la denerken 50km istedi bana 60 uygunken hiç ikiletmedim bastık... Ondan hiç problem değil 10 kerede denerizz... Yeterki karşımdaki adam olsun..
Muratın rocco , benim tahminlerime göre , beyaz revo rocco denemesinden sonra , en az 4 -5 boy iyileşti buna göre düşünün bence (Şanzuman ve lastik farkı)
Hep kendi arabamla ölçüyorum çünkü , benim specler değişmeden denedik her değişiklikte ve farkı gördük.
Not : Murat bence devam edeceksen bu şekilde acil olarak O.Z Ultraregga diyorum sana.
Ona göre düşünün yani , gelirken
adam yaşıyomuşya la nasıl olsa ararsın ben biliyom sana yapacağımı jengooo...:)
hacıı sattım çok pişmanım 50 farklı arabaya bindim kullandım o keyif yok şimdi olaydı fena ütülerdim kırışıksız boy hesabına bişey diyememde güzel gidiyordu be neyse bikaç haber aldım yeni sahibinde biraz daha hızlanacak sanırım isteyen ist.a gider dener uahuahaaa....:D
Bu hafta tatildeyim.. Zaten 8indede manisa var bu hafta yalan olur ama sonraki hafta Araba sınırlaması olmadan denerim .. :) maksat giderimizi görelim
Kim dedi birader 1 direk hızlandım diye ??
İlk taktırdığımda da muabbeti oldu 3 boy civarı hızlandım dedim. Hakan ,Otal şahit onunla konuşmuştuk bu konuları yine forumda başka konuda.
Sen saçma muabbetlerine kendi tarzındaki insanlarla devam et. GErme ortalığı..
Muattap olma birader yaa neyin yarasıdır bilemedim gitti..
serkan maşallah senin arabaya
KUK kimin arabası acaba?
Murat sen bizi arka koltuklar sokuk jant kapak sant tabure ustunde kisa sanzimanla 3,4 boy gec kardes ben methanolsuz 100 kg boofer muzik setli koltuklu stepneli 3,4 boy onumde ol ya bu kadar basit kardes sen oyle gez yarisciyim diye ben boyle dolasiyim efsane diye dogukanim aracinada masallah, murat; sciroccom forumada yazmistin bidaha birbirmzin ve arabalarimizin hakkinda yorum yazmiyalim diye yine yazmissin delikanliligindan suphe duymaya basladim anil kardesime soylemistim o ayarda beni gecer diye deneyin dedi denedik dedigim oldu benim kuyruk acim yok sen daha fazla bileme kardes kendini bana benim arabanin durusuyla senin arabanin durusu kiyas dahi edilemez zaten sana siki sari rocconla basarilar daha fazla inan burda konusup kalitemide arabamida dusuremem yazdiklarimi iyi oku buraya kufur dahi etsen gerekli gereksiz her daim yorumunu devam ettirsende sana tek lafim yok artik methanolumu taktirip koltugu sokturup eski hali gibi yaptirip sni gecsemde bu seferde turbo buyutceksin bu isin sonu yok o yuzden kompleks yapma yani burayada hicbir yorumuna da cevap atmadim ,kaile almadigimdan fazla inanma aracina gule gule bin , pazarini zehir etmiyelim o gunku gibi hayirli pazarlar sana :)
Cem kardeş,
İstediğin gibi zehir edebilrsin rahat ol. O gün aynı gittik zaten ordakiler biliyor sen benim ne araban olarak ne kişilik ne pilotaj olarak yanıma gelebilirsin. Seni tanıyan herkes senin için iyi konuşuyor zaten meraklanma bunu sende çok iyi biliyorsun bana diyordun ya beni kimse sevmiyor diye.. Düşün acaba nedendir diye..
Sen takıl artık kendi ayarında insanlarla rocco larla.
Sen kendini çok büyük görmeye başladın
Geliyorsun Revo en çok benim arabamı yükledi Bayçu ekstra basınç verdi en iyisi seninki dedi diyosun.
Özgün bana özel araba yapıyormuş sırf beni geçmek için diyorsun
Sen kendini R gibi görmeye devam et. Ama sıradan bir ROCCOCUSUN kabullen. Sen ve senin gibiler gibi değilim allaha şükür.
Kardes beni sevmeyen adam seni germez adamsa yuzume konusur arkamdan konusup baska seyleri yemez guzel kardesim . R gibi goren varsa sensin herkezle deneyende sensin herkez beni geciceginden degil milletin aracina saygim oldugumdan denemem ben herkezin kisiligi farklidir , benim kisiligimde arkamdan soz ettrmem sanirim sevmiyorlarsa vardir nedenleri sukur kimseyle bir munasebetimiz olmadi olan varsada yazsinlar bide burda gorelim . Ortaya laf atip kimseyi kimseye dusurme aracin dunyanin en iyisi murat ankaranin turkiyenin degil de ben sana arabada yaktiririmda inan bosa harciyacak param yok , muratcim iyi muhabbetler sana tonlarca msj atan insanin burda adamligina msjlarina doyum olmaz .
Bana arabamı yaktırtmassan adam değilsin açık açık hodri meydan...
Seni sevmeyenlere hep bu muabbetlerden dolayı sevmiyor. Yanlarında başka arkalarından başka konuşuyorsun. Şurda sadece bana, millete sövdüklerini arkalarından konuştuklarını söylesem en az 3 4 kişiyle kanlı bıçaklı olursun. Buları sen çok iyi biliyorsun.
Allah'inizi seviyorsaniz şu muhabbeti artik uzatmayin, birbirinizle muhattap olmayin olsun bitsin burda birbirinizle bu şekilde konuşmayin beyler.
[QUOTE=GokhanErol;5995363]adam yaşıyomuşya la nasıl olsa ararsın ben biliyom sana yapacağımı jengooo...:)
Kardeş biliyosun ben sırra kadem basan adamım bugun varım yarın yokum meydan boş nasıl olsa :) Sen aramadın sormadın olm asıl sen arican ben sana yapacağımı biliyorum :) En son hatırlarsan sınavlarım var felan dedin ondan sonra uzadın :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...2012-enka.html
videoları yükledim :)
var var hepsi var ama liste uzun gözükmesin diye yazmadım:)
4-2-1 headers var - beyin var- kafıf krank var-yuksek sıkıstırma pıston var-egzantrık var-ayarlı kasnak var-methanol var var oglu var;)
ama anladımki senin kaşıntın geçmeyecek:D egzantrıklerını takta gel;)
Haha olmayan egzantiriğin nesini takacaz ben egzantirik takmadan geçicem seni ama söylediğin 4 kalem şeyle beni geçme ihtimalin sıfır bunu herkes biliyo hacı abi gizli spec stayla :eek: Madem dediklerin var gel sen ben senin motorunu açtırcam sen benimkini açtır görelim kimde ne var benden dediklerim hariç tek kalem çıkmaz sana kalsa araba filtre egsoz gaz kelebeği kısa, arabanın kapağının taşlandığını cümle alem biliyo subaplarındaki port polishi :cool: