adam yaşıyomuşya la nasıl olsa ararsın ben biliyom sana yapacağımı jengooo...
hacıı sattım çok pişmanım 50 farklı arabaya bindim kullandım o keyif yok şimdi olaydı fena ütülerdim kırışıksız boy hesabına bişey diyememde güzel gidiyordu be neyse bikaç haber aldım yeni sahibinde biraz daha hızlanacak sanırım isteyen ist.a gider dener uahuahaaa....![]()
Bu hafta tatildeyim.. Zaten 8indede manisa var bu hafta yalan olur ama sonraki hafta Araba sınırlaması olmadan denerim ..maksat giderimizi görelim
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Kim dedi birader 1 direk hızlandım diye ??
İlk taktırdığımda da muabbeti oldu 3 boy civarı hızlandım dedim. Hakan ,Otal şahit onunla konuşmuştuk bu konuları yine forumda başka konuda.
Sen saçma muabbetlerine kendi tarzındaki insanlarla devam et. GErme ortalığı..
Muattap olma birader yaa neyin yarasıdır bilemedim gitti..
serkan maşallah senin arabaya
KUK kimin arabası acaba?
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
Murat sen bizi arka koltuklar sokuk jant kapak sant tabure ustunde kisa sanzimanla 3,4 boy gec kardes ben methanolsuz 100 kg boofer muzik setli koltuklu stepneli 3,4 boy onumde ol ya bu kadar basit kardes sen oyle gez yarisciyim diye ben boyle dolasiyim efsane diye dogukanim aracinada masallah, murat; sciroccom forumada yazmistin bidaha birbirmzin ve arabalarimizin hakkinda yorum yazmiyalim diye yine yazmissin delikanliligindan suphe duymaya basladim anil kardesime soylemistim o ayarda beni gecer diye deneyin dedi denedik dedigim oldu benim kuyruk acim yok sen daha fazla bileme kardes kendini bana benim arabanin durusuyla senin arabanin durusu kiyas dahi edilemez zaten sana siki sari rocconla basarilar daha fazla inan burda konusup kalitemide arabamida dusuremem yazdiklarimi iyi oku buraya kufur dahi etsen gerekli gereksiz her daim yorumunu devam ettirsende sana tek lafim yok artik methanolumu taktirip koltugu sokturup eski hali gibi yaptirip sni gecsemde bu seferde turbo buyutceksin bu isin sonu yok o yuzden kompleks yapma yani burayada hicbir yorumuna da cevap atmadim ,kaile almadigimdan fazla inanma aracina gule gule bin , pazarini zehir etmiyelim o gunku gibi hayirli pazarlar sana![]()
İs this love . . .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)