Merhabalar.Ülkü yarış pistine 1. drag yarışlarından beri gitmeye niyetleniyoruz fakat vasıta bulamıyoruz.Oraya giden otobüs minibüs vsvs giden vasıta varmı?Veya otogardan taksi ne kadar yazar?Dönüşü nasıl olur bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
Merhabalar.Ülkü yarış pistine 1. drag yarışlarından beri gitmeye niyetleniyoruz fakat vasıta bulamıyoruz.Oraya giden otobüs minibüs vsvs giden vasıta varmı?Veya otogardan taksi ne kadar yazar?Dönüşü nasıl olur bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
Pist tam nerede kaliyor pinarbasi fabrikalarin oldugu yere yakinmi ?
bızde eskıden hep dolmusla gıderdık bız bucadan gelıyorduk.
Buca Kemer dolmusuna bınıp Ulku sınemasının kosede ınıyorduk ordanda Kemer Pınarbası dolmusuna bınıyorduk. pınarbasına gırdıkten sonra sola donuyor arka tarafa sanayıye dogru gıderken bı 100 150 mt sonra ınıyorduk ordan ara sokaklardan gecıp pıstın tellerıne ulasıyorduk kapıya gıdene kadarda olan bıtenı ızlıyorduk zaten.
ama donus cok sıkıntı oluyo haberın olsun.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Yardımlarınız için çok teşekkürler.Önünden geçen dolmuş dönüşte pistin önünden geçmiyor mu?
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
hayır pistin onunden gecen dolmus yok otobuste yok sanırım. gıtmeyelı uzun zaman oldu zaten..
yakınından gecıyo ya 17 yasında adamsın ıkı adım attırıver bıse olamz![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
yok yürümeden sıkıntı yokta o civardan geçiyomu onu tam bilmiyodum onuda öğrenmiş oldum.çok teşekkürler yardımlarınız için konu silinebilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)