aynen :D
papatya sahnesi de iyiydi.
Printable View
Daha 30. dk.'dayım , şimdiden krize girdim. :D bomba olmuş bu bölüm...Saat sahnesi , muratın yapımcıya küfür sahnesi falan yardı resmen :) Bu arada Ahmet'in alman hatun fantazisi bendede var , alman hatunların konuşmaları acayip seksi geliyor bana...Salih abi süper yahu , beyaz sadi beyaz rahat ol :) Sahil abi kareli gömlek üstüne kareli ceket giymiş :)rögar kapağı sahneside fenaydı.
kamera arkası goruntulerınde onurun ezber yapamayısına yarıldım =)
Salı günü 23.30 da başlıyormuş...
17.bölüm fragmanı
Ulan o nası bi bağırışdır yarıldım garsonn!!!!!!!!
çok bomba olmasada güzel bölümdü , salih iyiydi gene :)
biraz entourage havası var dizide
şu kayıp adam gibi bir başlasın dizi içinde çift dizi olucak zaten ve bence iyi ciddi kayıp dizisine girişirlerse sadece o kayıp dizisinin bile ayrı bir izleyici kesmi oluşucakdır bence.. Yani işler güçleri normalde izlemeyen ama sadece kayıp için diziyi izliycek bir kesimde olucakdır.
Salih 'in Aziz Yildirim taklidi cok hosuma gitti. :)
salih yardı gene ama baya geç yayınladılar dün
gayet güzel bi bölüm daha çıkardılar ama konuyu ilerletemediler bi türlü :)
Samete gönderme güzeldi , ama bu bölüm o kadar keyif almadım ben...Bir ortası yok bu İşler Güçler'in , bir bölüm insanın karnına ağrı giriyor gülmekten , bir bölüm normal geçiyor :)
işler güçler belgesi dizi içi bittiği için bir durgunluk dönemine girdi genelde birebir kendi iç meseleleriyle uğraşıyorlar buda insanları sıkıyor bir noktada.. şu kayıp başlarsa güzel olucak renklenicek olay..
salıh abı: cok farklı konsept "g.v.t yellerı"