Ecevit karakteri olmadı...
Printable View
Ecevit karakteri olmadı...
garson sahnesi beklenmedik bi anda sağlam güldürdü :) kısırın kısırımı görse pilav taklidi yapar sözüde iyiydi :D
ecevit konusunda kararsızım çok sırıtmıyor aslında ama daha farklı biri olabilirdi.diziye ters gibi.
ecevit e ilk başkta olmadı dedimde şimdi kararsızım ama keşke tanınmadık bi tiple gelselerdi :)
Ekip cuma günü Beyaz Show da imiş.
Beyaz Show / Program / Kanal D / İzle
izlerken sırıtıyorum sürekli ama eceviti görünce yüzüm düşüyo..inşallah kayıp dizisi tutmazda eceviti gönderirler.d
Calgi çengiden ve behzat amirimden sonra la kelimesi cok gündeme gelmişti ama elinde değil sanki bi angarali oldum
ay lav yu ya la işler güçler :D
İşler Güçler - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
içli köfte ve açık ayran muhabbeti beni bitirmişti :D
"kavak" yelleri kısmında koptu film :D o tarz espri oranını iyice artırdılar dikkat ettimde. ama onun dışında söylendiği gibi hikaye biraz duraganlaştı.
çok farklı bir formatı var dizinin. bu selçuk adlı yönetmen oyuncularının ve kendinin tutmayan tüm projelerini yad ediyor :)
beyaz show dalar şuan ..
Beyaza fena kıl oldum abi...Sürekli bi laf sokmaya çalışmalar , reytinginiz düşük dizinizin çoktan yayından kalkması lazımdı demeler , Sadi'nin ağzına lafı tıkamalar vs...Hiç yakışmıyor Beyaza...
Buda bizim ekibin şu andaki halet-i ruhiyesi...
http://hizliresimyukle.com/showorigi...lanburdav2.png
reytingi yüksek diziler annelerimizin ninelerimizin izledikleridir..neticede annem benim gibi , tvde izlemiyim , reklamsız bir şekilde internetten izlerim demiyo..bu tarz dizilerin reytinginin düşük olması çok normal geliyo bana..
Beyaz şimdide yeni dizisiniz kaydırırım ayağınızı diyor şakayla karışık...Sadi'nin adını falan yanlış söylüyor sürekli...Yıllardır izlemezdim bu Beyaz denen hırpo'yu , iyikide izlemiyormuşum...Ukala diye yerden yere vurulan Okan Bayülgen'in tırnağı bile etmez bu Beyaz...En azından Okan Bayülgen bu kadar samimiyetsiz ve içten pazarlıklı değil...
Beyazın gelmiş gecmıs en kotu sunuculuk yaptıgı programı.. Bu kadar bu herıflerle tasak gecene kadar kendı sıkko dızısındekı orcun malına bı baksın.
beyaz batırdı bugunde son yarım saatir keyifliydi ahmet çoştu baya , bizim bu üçlünün kafasına yetişemiyor işte öle bi sıkınt var :)
Le yalak esprisini yakalayamadı Beyaz :)... Bay Tahmini kaçırdım Beyaz'ın yüzünden , ama olsun netten izlerim daha sonra , Beyaz'ın Show'undan 1000 kat daha komik olduğu kesin Bay Tahmin'in...
Büşra pekin yerine salih abi yada dizide daha çok sevilen karakterler var onlar çağılsaydı çok daha doğru olurdu. 3 bölümde ne gözütü gözükmedi gelmesi gereksiz olmuş bence
salih olaydı iyiydi gerçekten aziz taklitini falanda koyarlardı :) , hazırlanan videolar berbat ötesi bu arada ...