bende hiç izlememiiştim gece çalışmaya başlayınca 3 gecede 8. bölümü bitirimgüzelmiş valla
![]()
bende hiç izlememiiştim gece çalışmaya başlayınca 3 gecede 8. bölümü bitirimgüzelmiş valla
![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Beyaz'ın birkaç cümlesine bende anlam veremedim; reytinginiz düşük, çoktan televizyondan kaldırması lazımdı falan...
Neden bunları söyleme gereği duydu, anlamadım.![]()
murat çemşirin ince çook ince esprilerle lafı koymasını beyazın anlayamaması-filan rezillik.beyazıt bitmiş artık diyorum.kalite yerlerde yani.o vtr ler filan...
işler güçler reytinglerde yalan dünyaya saplıyorsa onun acısını çıkarmayı denemiştir belkide
beyler aşkın ve melek karakterlerı tamamen ayrıldımı acaba? korkarım dızıde sadı' nın halasından baska menajer kalmıcak![]()
Beyazın bu programda yaptığı en güzel şey , büşraya fatality yapması oldu.. daha önce oynadığı 3 dizininde yayından kalktığını , bu dizininde oynadığı 4ncü dizi olduğunu alaycı bir şekilde söylemesi oldu..
beyazın forsu bitti artık iyi ekmek yediriyolar.
İşler güçler ekibinin ben daha fırlama beklerdim sessiz kaldılar sona dogru ahmet bi iki kopardı
sadi bomba zaten bakkala gider gibi gelmiş adam pumaları cekipbiraz daha parayı bulsunlar cok farklı olurlar
mesut yar'ın programında sadi baya konuşkandı bakmayın bende şaşırdım beyaz dan dolayı çok aktif muhabbete saramadılar , beyaz program için hiç iyi hazırlanmamış ..
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
18. bölüm fragmanı, güzel bir bölüm geliyor
İşler Güçler - Star TV - Türkiye'nin ilk özel televizyonu
Yayın Günü: 30 Ekim Salı
Yayın Saati: 22.00
Bu bölümde yine döktürmüşler,iyi güldüm sayelerinde.
OEM+
baya güzel bölümdü kısa geldi sanki ama zaman çabuk geçmiş![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
tavsiyeler ve yorumlar üzerine 1. bölümden başladım, 3. bölümü bitirdim. gerçekten harika bi dizi. oyunculukları mükemmel. neyse ben kactım ***** işler güçler![]()
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)