feridenin geçmişini sevmiyor ahmet , bir bölümde upuzun bir eski sevgili listesini anlatıyordu dr. hanım.
Printable View
işler güçlerdeki şu mekan neresi bilen var mı? 0:35 ten sonraki
bende diziyi takip ediyorum 14. bölümde gözümden yaş geldi gülerken aşagıya linki koyuyorum izlemenizi tavsiye ederm
Boomcu Onur'un mesajını Salih Abi çözer İşler Güçler 14.Bölüm - YouTube
ferideye giydirdiği sahne soğuttu bi nebze diziden, güldürmedi yani..
abi ben anlamadığım için bu kadar kızmamıştım ama haklısın kadın zaten toplumumuzda mal olarak görülüyor ne yazık ki fakat kitlesel bir kanalın ve yapımın sorumlulukları vardır bu sorumlulukların farkında olarak senaryo yazmaları gerekirdi.. her şey tamam belki ama kadına karşı şiddet ve hakaret kabul edilceke bişi değil..
aynen hacı ben ztn sansürsüzünü izleyince çakozladım olayı
Ben de küfür etmesini yersiz buldum o sahnede...
Yahu dizilerde kimin kimi goturdugu belli degil biri yengesine oburu kiz kardesine bilmemne, barzolarin propogandasi yapilir, ev kadinlari her turlu sekle girer, daha neler neler hepsi cok normalde buna mi bu kadar sasirdiniz :)
Feridede daha once ahmete kufur etmisti daha hafif olarak :)
Hapşurma Sahnesi Felaketti :D :D Gerçekten Banada Yapsa Bende Küfür Ederdim Heralde O An :D :D
Tamam Feride kaşındı ama o kadar da ağır küfüre gerek yok tu..
Küfür sahnesi biraz aşırıya kaçmış ama arkadaşlar izlediğiniz her dizi dejenere. Diziden bir sahne yüzünden soğumanız da garip yani. Burda herkes ayıla bayıla KV, Aşk-ı Memnu izlemiştir hem de konunun şiddet içerikli veya Türk örf adetine ters olduğunu bile bile.
ahmet kural ferideyi yatırıp patur kütür düdüklese hoşunuza gider ama demi :D saçmalamayın yaa
Sosyal msjlar yine havada uçuşuyor ahahaha
Muştu izledinmi ahahaha
Behzat ç de harun eda yı düsükliceği zaman iyi ama
Aslında o sahne diyemedim ya la ile bağlasalar çok daha komik olurdu :)