İşler Güçler 37. Bölüm İnternete Özel Fragman Full ve Hd İzle - Startv.com.tr
Printable View
:D :D fragmanı kes :D herkes zeynebin yanında sadiyi beklerken salih abi çıktı. nutelladan anlamalıydım :D
2.fragmandaki taş muhabbeti nedir öyle ya :D
Maçlar yüzünden hiç ettiler diziyi :(
Son bölümleri zaten. Dizi bitmicek olsaydı bile, RTE ye gönderme sonrası fazla durmazdı :D Son bölümler güzel olucak gibi.
özlemişizz yaa,,ama rutin geçiyoor...
Ünlü oyuncular Survivor adasına gidiyor
Survivor'daki Ünlüler ve Gönüllüler'in birleşmesinden önce yapılacak olan partiye Türkiye'den sürpriz konuklar katılıyor.Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını yaptığı Survivor yarışmasında bu hafta Gönüllüler ve Ünlüler'in adaları birleşeceği için bir hafta boyunca etkinlikler yapılacak.Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasının bu seneki galibi Atalay Demirci'nin şov yapacağı adada en büyük sürprizi İşler Güçler dizisinin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Sadi Celal Cengiz yapacak.Dört bölüm sonra final yapacak olan dizinin finalini çeken ünlü oyuncular, Survivor Adası'ndaki Ünlüler ve Gönüllüler'e sürpriz yaparak adaya gelecekler. Kahkaha dolu anların yaşanacağı İşler Güçler'li Survivor, bu hafta sonu yayınlanacak.
Milliyet - Ünlü oyuncular Survivor adasına gidiyor
Arkadaşlar bu Salih abi Zeynebe niye kaydı çözemedim çözen var mı ?
Gitti Türrrrrrkiyeeeee güzeli :D
sadinin halası fenaydı,enişte nefes alsın yeter mantığıyla hareket etti..:D
Kim kime dum duma oldu arkadaş :D bahçivan uşağa uşak bahçivana D:
Bipsiz bugün gelir dedim gelmedi. Bi yerden sonra gelir dedim gelmedi. Bugün nasıl gelmez yaa dedim ama yine gelmedi.
Bipsiz 37. Bölüm Sonundaaa :)
Ayrton Senna ve Colin McRae benzetmeleri güzeldi :D
23:30 yazıyor yayın akışında. Saat kaç oldu hala başlamadı. Ne kastılar ya.
Arabanın çalışmasına idda oynamalarına koptum ahmetin arabasına üst oynayan daima kazanır :hahaha:
ahahahahah Türkiye Güzeli Stepnesiii :D
Ah be rüstem abi :D
Sadi'nin, dikkat et düşürme çok para var orda iması ve Boomcu Onur'un bulutlarla konuşması güzeldi. O kadar sürtersen olacağı bu :D Bu bölüm Şenol'la Hakkı'nın konuşmaları fazla baydı. :)