Ara sıra denk geldiğinde izliyorum ama en başından eksiksiz izlemek istiyorum izleyebileceğim site var mıdır özellikle dizimag gibi bir site olursa harika olur ?
Printable View
Ara sıra denk geldiğinde izliyorum ama en başından eksiksiz izlemek istiyorum izleyebileceğim site var mıdır özellikle dizimag gibi bir site olursa harika olur ?
inçe selamı gören oldumu. Sadi'nin oteldeki elemana para verirken : al orda çok para var düşürme sıkı tut" deyişi... İnceden çakıp bırakıyorlar her bölümde.
Cok gec yayinlamaya basladilar acunun yuzunden ilk reklamda uyumuşum
Yapımcıların sıkıcı Türk dizisi furyasına göndermeleri çok iyiydi , tabi anlayana.Dizi gece 12 ye 10 kala başladı çok geç bir saat bu.Sanki +15 erotik program yayınlıyorlar alüminyum.Yazık günah valla.Acunun abidik gubidik programı yüzünden , diziyi t.v'den izlemek isteyen insanlar ızdırap çekiyor resmen.Yanlış yapıyorsun star tv , çookkk yanlış yapıyorsun.Küstürme bizi , küstürme bu farklı kitleyi , bizki star tv'nin sitesinde bipsiz bölümü izlerken bile , bilerek reklamlara tıklıyoruz sırf işler güçler devam edebilsin , ufakta bir katkımız olsun diye.
42. bölümde dizi biticek
salih abini kamil hakkındaki yorumana koptum yaa:) gözümden yaş geldi resmen.
biraz zorlayınca seste bozulma oluyor
senin versiyondada varmı acaba sadi :D:D:D
Ahmet kuralla feridenin buluştuğu dere kenarı deniz bisikletlerinin olduğu mekan neresidir arkadaşlar?
ağva diye tahminde bulunduk ama gitmediğimiz için de emin olamadık
var mı bilen?
Duygusalımsı kötünün iyisi bi finale doğru gidiyoruz hayırlısı
bitmese iyiydi aslında
Yazdım yazdım, sildim... Tekrar tekrar izleyeceğim şimdilik ilk dizi...
Bitti ya la
Show Tv'de azıcık akıl olsa bu diziyi kapardı. Doktorlar gitti, pis yedili geldi bi bitmediler.
Efsane güzellikde bi diziyi bitirdiler
odul torenınde murat cemcır'ın ayran' la ılgılı esprısının bıtmesıne sebep oldugu yazılıyor..
Starda tekrar bölümleri var şimdi.kafa dağıtmak isteyen izlesin.
meslek hikayeleri falan olduğu ilk bölümler var.