Bipsiz daha bi dadlu oluyor , salı günü izledim ama bir kere daha izleyeceğimBu bölüm cidden bombaydı , Boomcu Onur'un sahneleri , Salih abi falan yıktı geçti resmen
![]()
Tadı kaçtı gibi geliyor bana. İlk bölümlerinin tadı yok... ilk bölümlerini hatim ettim 3-5 sefer izledim. Hala keyfe izliyorum ancak son bölümler çok tırt gelio...
- Bence hala iyi gidiyor dizi, en azından bi dünya sacma dizinin arasında en iyisi
#KGdetanirlar
19.dizi efsane oldu be yapmayın beyler diceğimde zevk renk meselesi tabi.![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
benimde izlediğim iki türk dizisinden biri işler güçler..keşke bu tarz diziler daha çok çekilsede izlesek.. ama eski tadı alamıyorum..ecevitten nefret ettim.. onunda etkisi olabilir..
Ben bu ikiliyi çok sseviyorum. Sadi' de kendini sevdirdi hiç yadırgamadım.
Ancak izleyicilerin yüzde 99.9999 u ecevitten nefret ediyor geriyekalan o 0000001 kişi ise benim. Yani daha ecevit olsun farketmez diyene bile denk gelmedim hala nasıl tutuyolar dizide hayret.
Ancak epey düşüş var dizide bu gerçek
Geniş aile bitmeyeydi keşke ya öle biz dizi dünyaya gelmez![]()
dizi her hafta aşağı yukarı birilerini iğneliyor ve çok başarılı bu konudadabence sizinde fikrinizin değişmesi bu yüzden olabilir? ama büşra pekin'di sanırım bende sevmem hiç hatta genel olarak Çghb oyuncularından sevdiğim 1 2 kişi var diğerlerinden hiç hoşlanmıyorum.
cstuningstore
Amma hassas bi izleyici kitlesi varmis. Yok o sagik geldi bu itici gelditakilmayin bu kadar verilen mesajlara cok ince ama okkali elestrilere dikkat edin. Bulmaca gibi dizi zaten adamlar soylemis orgu orerek izlenecek bir dizi degil bizim ki
![]()
fazla düşünmeye gerek yok aslında biraz pratik zeka yeterli gülmek içinşaka falan iyi espriler dönüyor herkes bu dizide mutlu olmak için kendine bi parça cıkararak izleyebiliyor diye düşünüyorum
he bu arada #666. posta istinaden diziHD.com | Yerli Yabancı Dizileri Belgeselleri HD izle ben burdan izliyorum genelde akşamına veya ertesi gün sabahına 720p olarak düşüyor.
cstuningstore
Vatandasin eglenmeye gulmeye ihtiyaci var absurt olarak haremde ince esptiler var isler gucler ve yalan dunya bunun icin birebir keske genis aile bitmeseydi onun zevkini hicbiri vermiyor espriler 10numaraydi
bence dizi hala 10 numara gidiyor , ben leyla ile mecnun'u izliyodum işler güçleri hiç izlememiştim ama geçen arkadaş illa izle dedi internetten izledim ve ben daha bukadar komik dizi izlemedimbence hiçbi bozma falan yok , 10 numara devam ediyor dizi..
yahu 19. bölümde ağzımı bi kere kapatmadım artık bi baktım yüzüm gerilmiş onca dizinin içinde bencede en iyilerinden bu arada onurun hatunu bombaydı![]()
küçükken yaramazsın diyolardı artık büyüdüm yarabiliyorum
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)