arkadaşım üzücü bir haberim var defterler değişiyo o yüzden şu anda ihalede ve ellerinde çok fazla defter olmadığı için pasaport almak 1 ayı buluyor
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
pasaport salı günü basvuru yaptım cumartesi mesaj geldı ptt kargodaymıs....
bütçeyi 2 ye katladım![]()
bu hafta içi İtalya vize için İzmir e gidicem....
yardımlarından dolayı hepinize teşekkür ederım
özellikle semih1469 arkadasımıza![]()
sabah erken 8 de orda olun gun ıcınde 20 kişi alıyorlar 3 masa var basdakı teyze bıraz kıl obur teyzeye vermeye calıs evrakları
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
otobüsemi bincen?
sona dogru yaklasıyorum HEPİNİZE AYRI AYRI TESEKKUR EDERIM..
öncelikle pasaport işlemleri için :
- yanınıza para alın pasaport sube mudurlugune gıdın sabah 8. 30 da foto dahıl olmak uzere butun işlemleri orada yapıorsunuz ortalama 20 dk sürüyor....
gerekli evrakların toplanması da ortalama 3 5 saat sürüyor...
istiyen arkadasların hepsinin yurtdışına çıkmasını gönülden isterim..
bugün izmir konsol. evraklarım girdi interrail biletim ve uçak biletim 22 temmuz....cuma gününe cıkıcanı soledıler beklemedeyım![]()
umarım hersey ıyı gıder ve vizeyi alırım
techturkey ailesine tekrar teşekkür ederim
ıtalya vızem 2 gun ıcınde cıkmıs 6 aylık coklu gırıs vermısler daha once yunan shengenım vardı bu etkılı olmus olabılır
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
pazartesı randevu alındı çarsamba gunnu ne randevu verdıler carsamba 15.30 gıbı evraklarım ıcerı gırdı
persemde (dun) 16:30 da vizem çıktı ilk defa aldım![]()
![]()
![]()
interrail gibi programlardan birisiyle gideceksin sanırım, anladıgım kadarıyla paran da kısıtlı. trenle dolasacaksınız mecburen, yanınızda sizin gibi bir macerasever de olması gerekli.
makedonya falan gez napacaksın avrupada.
a piece of heaven, goes like hell. NİSSAN 350z
Abicim bende pasaport başvuru yaptım. babama mesaj gelmiş ptt teslim aldı diye . pasaport evemi gelicek yoksa biz gidip merkez pttden mi alıcaz ?
interrail ile gişdicek arkadaslar espana da hersey sorun butun trenlerden para alıorlar rezervyn zorunlu ve tekrar Fransaya vs gecemıyorsunuz normal bilet parası alıyorlar fransada da bır cok trenden ucret talep edılıyor
supermarketlere takıldıgınız surece eglence mekanlarıda sıselerı cok rahat devırebıklırsınz
:
avrupa da yuruyerek gezemıyecegınız hıc bır yer yok sanırımm her yerı yuruyerek cok rahat gezebılırsınız..harita alın onemlı yerlerı sorun eglence mekanlarını super marketlerı ısaretlendırın yeterlı....
espana gereksız bence cok fakırler mekana gırıp eglenemıorlar bıle trenler cok kotuuu ve ucret alıorlar
italya her acıdan kalıtenın huzurun mukemmel olan bır ulke butun trenlere tranwylr BININ bılet bıle sormuyorlar genelde...
Fransa da paris gorulucek yeterlı yer sanırım gerı kacın asagılara gıtmeyın bence....
almanya da trenler vs her acın ıyı ama hep aksaklık oldu ...
belçikayı hıc sevemedım her acıdan...
hollanda amsterdam yeterlı olucaktır guzel tatmın edıcı
hırvatıstan eskı komınıstlerhıc bırsey ıcın bılet almayın kımse almıoo...tren garındakı hostel reklamına kanmayın cok kotu bır yer..her alısverısınızde fıs ısteyın ve tek tek bakın 3 gun ust uste fazla para aldılar 1.gun caktık ıstedık verdıler ama ertesı gunlerde yıne yaptılarr FİŞ ALIN KESİN kıyı kesımlerı cok cokk ıyıı ucuzzzz AMA trenler savastan kalmıs gıbı yavas sıcak(
çek macaristan bütün avrupaya bedel dıyebılırım hem ucuz hem ınsalar eglenıo hos her acıdan
romanya ve polonya ya gıdemedım(gıden arkadaslarım coksevdı) gezım hala devamm edıyo...
telden gırıdım ıcn yazım hatalarından vs oturu cok ozur dılerım...
saygılar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)