çokda karamsar olmamak lazım 2 yıl önce beyaz 200sx de çalınmışdı benzin bitene kadar gezip ufak kaza yapıp bırakmışlardı...
tekrar geçmiş olsun, önceki sahibi çiğ köfteciydi sanırım...
çokda karamsar olmamak lazım 2 yıl önce beyaz 200sx de çalınmışdı benzin bitene kadar gezip ufak kaza yapıp bırakmışlardı...
tekrar geçmiş olsun, önceki sahibi çiğ köfteciydi sanırım...
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
çok geçmiş olsun umarım en kısa zamanda bulursun çok üzücü durum benimde başıma geldi..
benim aracımda DİKMENDE çalındı aradan on gün geçtikten sonra gölbaşı haymana yolunda bir tarlada iskeletini bulduk![]()
çok gecmiş olsun ...
neden hep çalıntı haberleri ankaradan ???
Geçmiş olsun araç sahibine Allah yardımcısı olsun.
Parçacılarda çoktan yerini almıştır diyen paliocu samet ne güzel moral veriyorsun insanlara amacın ne senin araban çalınsa biz de böyle mi diyelim ?
Wrecked Ford.. Pinto under bonnet
mobese sisteminden bulma sansınız var bnce iletişime geçin büyük geçmiş olsunn
Arif Gökdemir(R-Turbo)
***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html
geçmiş olsun böyle kupon aracları calmak nasıl bi cesaret oda ayrı tabı umarım apaçiler gezmek için calmıslardır kısa zamanda bulursunuz.
quick relase kit sart normalde garajda duruyor aracım ama yabancı bı yere gittiğim zaman arabayı kullanmadıgım süre direksiyonu yanıma eve alıyorum hep.
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Bende ankara dıkmende ikametgah eden bir s13 sürücüsü olarak gercekten cok üzüldüm. Geceleri nasıl rahat uyucaz biz ya insallah en kısa surede sag salim bulunur. Cok gecmıs olsun.
Geçmiş olsun.
Kupon araba parçalamazlar. Bu tip arabaları zevkine kaçırırlar. Benzin bitince veya zevkini alınca bir köşeye bırakırlar. Çünkü kullanırken göze batar, parçalayıp satmaya kalksalar belli eder. Bulursunuz inşallah sağlam bir şekilde. Ankara'daki ***** bölgeleri, tenha köşeleri kollamakta fayda var.
Bu arada imkanınız varsa mobese kaydı, yakıt alım kaydı falan sorgulamaya bakın.
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
araç en son akşam üzeri ostim tarafında 17:00 gibi görülmüş otaraflarda olan arkadaşların yardımını rica ederim
MEGANE RS
abi büyük geçmiş olsun bu gun karşılaştık tanıştıkta ztn inşallah en kısa zamanda sapa sağlam bulunur gözlerim yollarda.
Drift or die
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)