User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: şu illet yasaklansın bilinçsiz ülkelerde.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birkac hafta oncede e5 de hayabusa kazasi onunde olmustu yanlis hatirlamiyorsam oyle bir konu vardi .

Allah rahmet eylesin yakinlarina sabir versin .

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende motor kullanıyorum ama burdaki arkadaşlarada hak veriyorum ömrü boyu motora oturmamış adam gidiyor 600cc lik 1000cc lik motor alıyor bilmeden eğitim almadan hatta koruma bile giymeden gazlıyor sonra bazıları ya ölüyor yada şanslıysa hafif bir hasar alıp tövbe ediyor motora..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende motor kullanıyorum ama burdaki arkadaşlarada hak veriyorum ömrü boyu motora oturmamış adam gidiyor 600cc lik 1000cc lik motor alıyor bilmeden eğitim almadan hatta koruma bile giymeden gazlıyor sonra bazıları ya ölüyor yada şanslıysa hafif bir hasar alıp tövbe ediyor motora..
    ben 250likle hafif hasar aldım şans eseri motoru goren ustalar ustundekıler yasıyomu diye soruyodu ondekı araba ustume kırdı ben yerde kıvranırken bıde kalktı arabasına baktı bişey oldumu diye o olaydan sonra bıdaha motorun ustune bınmem kaza yaparım fılan diye değil kimsenın motor sureni taktıgı yok ıstanbulda

İlker G.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motor virüsdür o virüsü yemişsen düşşsende ister 5 yıl ister 10 yıl sonra dönersin gene motora çok bu tip gördüğüm büyüklerimiz var adam emekli oluyor çoluğu çocuğuda evlendirmiş hanımıyla başbaşa kalmış arabasını satıyor yada hanımına migrosa bime gidip gelmelik ufak araba alıyor kendinede motor alıyor 10-20 yıl sonra tekrar motor sürmeye başlıyor bizim motorsiklet forumunda ne abiler var böyle adam 10 sene 20 sene sonra tekrar başlamış. bu virüsü yersen kurtuluşun yok. tabi dediğim motora gönül vermiş harbi motorcular..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    motor virüsdür o virüsü yemişsen düşşsende ister 5 yıl ister 10 yıl sonra dönersin gene motora çok bu tip gördüğüm büyüklerimiz var adam emekli oluyor çoluğu çocuğuda evlendirmiş hanımıyla başbaşa kalmış arabasını satıyor yada hanımına migrosa bime gidip gelmelik ufak araba alıyor kendinede motor alıyor 10-20 yıl sonra tekrar motor sürmeye başlıyor bizim motorsiklet forumunda ne abiler var böyle adam 10 sene 20 sene sonra tekrar başlamış. bu virüsü yersen kurtuluşun yok. tabi dediğim motora gönül vermiş harbi motorcular..
    getirseler binerım heralde ama gidip almam motor abi

İlker G.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)