kimler var acaba web tasarım işiyle uğraşan
kimler var acaba web tasarım işiyle uğraşan
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
ufak birşeylerse yardımcı olabilirim![]()
istediğim şey biraz detaylı aslında, yurtdışına satış yapılacak, iki ortak var bunların yaptığı malzemeler farklı , mesela bi ürün istenip sipariş verildiğinde kimin yapımıysa ona mail gidecek ve o hazırlayıp yollayacak, uzun süreli, ve arama motorlarında en üst seviyede çıkması istenen bi site
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
istersen yardımcı olurm. PM atarsın.
#KGdetanirlar
Konudan bende faydalanayım bari.
İzmir içinde var ise bu işlerle ilgilenen bizde yüzyüze görüşmek isteriz.
Cok yakin bir arkadasim bu isi yapiyor. Izmirlidir aslen ama Antalyada yasiyor. Kesin ve net cozum olarak uzun vadelide calismak isterseniz iletisim bilgilerini yollarim.
icesupra.com ve gtr200.com yaptıracağım bende.Yardimci olacaklar özelden ulaşsınlar...
*web sitesi ekinoks internet hizmetleri kardeşim işinin ehlidir.ist.maltepede bir göz atarsınız. hayırlı olsun.
Profesyonel olarak bu işi yapıyorum.
Tasarım çizme olsun dökme olsun script yazma olsun istenilen şekilde yapabilirim.
Hosting ve Domain sıkıntı değil.
Referanslarım için PM atabilirsiniz.
RESPECT YOUR ELDERS
bizde uğraşıyoruz ne isterseniz yaparız.
bu arada hostingde farklı ne istiyorsunuz ? hemen hemen bütün hostinglerin fiyatları ve özellikleri benzer.
www.yelidesign.net
web tasarım & hosting & server & network çözümleri yapabiliryoruz. İyi bir ekibe sahibim her konuda techturkey üyelerine ciddi ayrıcalıklarla yardımcı olmak isterim . istediğiniz ürünle ilgili demo hazırlayıp gönderebilirim.
0535 832 36 82
0506 523 33 23 ---> oğuzhan
ekipleri çok sağlam yakın arkadaşımdır profesyonel çalışırlar
Ahmet ÖZ yönlendirdi dersen fiyatta ciddi bir güzellik yaparlar yapmazlarsa PM at ben yaptırayım![]()
şu an mevcut kullanmıs oldugum hosting ve domain fiyatı aşırı yüksek.
domain için adet 25 TL KDV hariç fiyat ödüyorum.
Domaini için ise HİÇ kullanmadığım sadece Mail hesabımın acık oldugu hesap için 70 TL KDV hariç para ödüyorum. Ciddi bir saçmalık.
Tüm firmalar Domainleri 15 TL den satıyor. Hosting ise daha ucuza gırla mevcut. Cünkü siteyi mail transferi için aylık 50 MB yeterli oluyor bana.
Daha makul fiyatlarda birşey aradıgım ıcın dedim sorıyım bi![]()
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)