zubeyir reis geldi dagılın
COP&AYF KARAMÜRSEL SEPETİ
bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Gurkan bizim yakada olsaydi vardi denemek isteyen bi r53 ama siz karsidasiniz anladigim,, abi çogunluk orda olursa belki geçerim oraya
Kankam atar acmis ben varim kanka nonu pmle bana bende saa deniyelim seninle soyle bir 1.4 hdi yazilim filtre egzost 160 lik benimkide
muharrem kankamın gazı bitmiş ***** bende bu hafta diğer arabaylayım yoksa çıkıp gelmiştik
imza...
emre_ Nickli Üyeden Alıntı Kankam atar acmis ben varim kanka nonu pmle bana bende saa deniyelim seninle soyle bir 1.4 hdi yazilim filtre egzost 160 lik benimkide kanka konu başlıgında yazıyoo numaram geldi bi sapla
atar gider yok yiyosa gelin
lambro_team Nickli Üyeden Alıntı muharrem kankamın gazı bitmiş ***** bende bu hafta diğer arabaylayım yoksa çıkıp gelmiştik sağlık olsun başka zaman artık
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı kanka konu başlıgında yazıyoo numaram geldi bi sapla Vaaaaay numarayida eklemis yerler rocconu kankam benim bi delgec benide ibreti alem olsun
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı sağlık olsun başka zaman artık kaçta toplanıyorsunuz ?
Vintage Nickli Üyeden Alıntı atar gider yok yiyosa gelin valla ben öle bi anlamda yazı yazmadım sen öle anladıysan onu bilemem
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı valla ben öle bi anlamda yazı yazmadım sen öle anladıysan onu bilemem böyle bi konu açılmıştı öncedende o aklıma geldi yoksa sana lafım yok
Serhatdan haber bekliyorum ben olursa gorusmek uzere
Team PAŞAOĞLU
Son durum ne?
Charged & Supercharged
Sanırım bi gelişme yok ben tekele doğru gideyim
AHTscirocco Nickli Üyeden Alıntı zubeyir reis geldi dagılın sus bi çay demlemedin zaten
Scorpion TypeR
Uzman hadi gidelim al yektayi okhani
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
Yok bu tarafa gelceklernis galiba haber bekliom mehmet
O zaman haber edin banada
zübeyir Nickli Üyeden Alıntı sus bi çay demlemedin zaten demlerim abi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları