User Tag List

15 sonuçtan 1 ile 15 arası

Konu: Md. 30/1-B gereğl ceza

KaanBRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Md. 30/1-B gereğl ceza

Merhabalar, bu akşam Inna konserine ücretsiz davetiye bulmanın keyifiyle alçak süratte yoldayken Bursa altıparmakta konu başlığındaki madde sebebi ceza yedim egzoz ve filmden dolayı 308 tl yazmam gerek diyince bari birinden yaz diyip memuru ikna ettim fakat bana bi izin kağıdı verdi 3 gün içinde egzozu filmi söktür gel dedi.
    Şimdi ben bu 3 gün aracımı götürmesem ne oluyor? Egsozu ve filmi söküp 10 gün sonra gitsem sorun olur mu? İzin kağıdında men olduğum yazıyor tekrar muayeneye girmem gerekir mi? Aydınlatabilicek varsa sevinirim.

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Muayeneye sevk kağıdı vermemişse muayeneye gitmene gerek yok, yazılı adres var ise oraya yok ise en yakın trafik şubeye gidip aracını inceleme altına alacaklar, yaptıklarını denetleyecekler, 3 gün iznin var ama muayeneye gönderse 7 gün oluyordu
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

ugur_EN_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o izin kağıdıyla 3 gün izin veriliyor 3 gün içerisinde aynı şeylerden ceza yazmıyorlar diye biliyorum ve araç men ediliyor egsoz orj taktırıp filmleride söküp trafik şube ye gidip men i kaldırtmanız gerekiyor... trafik şube de zaten görevli memurlar gelip araca yakından bakalar ya da uzaktan bakıp geçebilirler...eğer 3 gün içerisinde men i düşürtmezseniz sistemden herhangi bi çevirmede sorgulamada aracınızı direk bağlarlar otoparka gider yani... benim bilgim buraya kadar yakalanmadan 10 gün sonra giderseniz ne olur bi fikrim yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim arkadaşlar,Polis buttim trafik şubeye gidiceksin demişti en azından muayene angaryasından kurtuldum. Bende şansımı zorlamadan 3 gün içinde egsozu ve filmi söktürüp kontrole gideyim.

The Jackal* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen haberlere filan cıkmıstı facede dolasıyordu, hani cam filmi artık yasak değildi ??
    The Taxi Driver

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1b muayeneye gerek yok orjinal egzosu taktırıp en yakında bulunan trafik şubeye gitmen yeterli, 3 gün müddette yaptırman yararına aksi halde çevirmede başını ağrıtabilirler. ben ilk cezamda izin süresi dolmadan halledip şubeye gitmiştim, 2'incisinde unuttum 3 ay sonra çevirmede düzeltmişlerdi
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

Y.Emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı The Jackal* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen haberlere filan cıkmıstı facede dolasıyordu, hani cam filmi artık yasak değildi ??
    mahkeme kararını emsal gösterip -belki- cezayı düşürtebilirsin, ama cezayı yazarken çok bi dinleyecegini sanmıyorum. ayrıca cam filmi böyle böyle yazamazsın kardeşim desen tutar başka şeyden yazar.. belki daha fazla eksik bulup

en basiti ceset torbası ben daha arabasında taşıyan görmedim/duymadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence filmi söktürme egzostu değiştir git. İlla da film derlerse o zaman konusu vardı davayı kazanmıştı biri. Onun yazdır yanında bulunsun gözlerine sok.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence filmi söktürme egzostu değiştir git. İlla da film derlerse o zaman konusu vardı davayı kazanmıştı biri. Onun yazdır yanında bulunsun gözlerine sok.
    Abi benimde aklımdan geçti bunu yapmak,egzozun plakayla birlikte görünür şeklinde fotoğrafını çekmişti orjinal egsozu taktırıp gitsem cam filminide bunlar neden sökülmemiş derse orda 5 dakikada sökerim diye düşünmüştüm.

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi benimde aklımdan geçti bunu yapmak,egzozun plakayla birlikte görünür şeklinde fotoğrafını çekmişti orjinal egsozu taktırıp gitsem cam filminide bunlar neden sökülmemiş derse orda 5 dakikada sökerim diye düşünmüştüm.
    buttime eksozu ve filmleri söktürüp gitmeni tavsiye ederim aksi takdirde men i kaldırmazlar boşuna ugraşma
    bu zevki 2 kez tatmış biri olarak sölimde
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    o davada konusu geçen avukatın ön camlarında film yokmuş... sadece arka camlarında açık tonda film varmış polisde cezayı filmden kesince cezada açık seçik ortada diyorki şöförün görünmesini engelliyici ön camda film olmadığı için avukatta karşı çıkmış doğal olarak dava açmış bilirkişi gitmiş kontrol etmiş öncamlarda film olmadığı görüşe mani olmadığı için arka camlardaki filmin sökülmesine gerek olmadığı neticesine varmışlar..

hatta bu forumda o avukat beyin bir akrabası vardı oda demişdi ön camlarda film yok arka camlarda açık renk var diye..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 16EC813 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buttime eksozu ve filmleri söktürüp gitmeni tavsiye ederim aksi takdirde men i kaldırmazlar boşuna ugraşma
    bu zevki 2 kez tatmış biri olarak sölimde
    Öyle mi diyosun abi,gerçi bursada bunu daha önce kimler kimler denemiştir.Sökerim artık napalım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    30/1b den bende gecen hafta perşembe gunu eksozdan ceza yedim..bugun gittim emniyete orjınal eksozu göstermek için..görevli memur resimlerini çekti aracın..tabi eksozlu resimlerini..sonra sisteme baktı men yok zaten.eğer men olursa cevirmede karşına çıkarsa telefonunu verdı ara düşürürüz hemen dedi..

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fatihtemizer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    30/1b den bende gecen hafta perşembe gunu eksozdan ceza yedim..bugun gittim emniyete orjınal eksozu göstermek için..görevli memur resimlerini çekti aracın..tabi eksozlu resimlerini..sonra sisteme baktı men yok zaten.eğer men olursa cevirmede karşına çıkarsa telefonunu verdı ara düşürürüz hemen dedi..
    ceza yazarken men ediyosa zaten men kagıdını veriyo ,onunla trafige gidip o men kagıdını imzalayıp trafige bırakıyosun
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam ruhsat ve kimlik fotokopisini aldılar fakat 7 gün izinli men kağıdını almadılar men gözükmüyor dediler..men olursa arayın kaldıralım burdan hemen diye telefon numarası verdiler.(aracada bakıldı foto cekildi.)memur tarafından.

imza istenmedi yada başka bir işlem yapılmadı..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)