Arayım bunu 10.000 liraya telefonda esir alayım günde 15 defa ariyim bıksın bunalsın versin![]()
Sahibinden Satılık 1981 Model 250000 Km Nissan Datsun Z 25.000 USD - 61551447
Arayım bunu 10.000 liraya telefonda esir alayım günde 15 defa ariyim bıksın bunalsın versin![]()
Sahibinden Satılık 1981 Model 250000 Km Nissan Datsun Z 25.000 USD - 61551447
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Ohhh şu güzellige bakar mısın ya. Video efsane olmuş.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
abi bunun hangi model olduğunu ben çıkaramadım maalesef , 280ZG 2+2 ye benziyor , ama 1500 turbo yazmış , ön farlar taunus mudur nedir belli değil
ben 240Z arıyorum .
o datsunun uzerinden cok sular akti ...
Suan bir hangarda yatmakta detaylari alirim ben senin icin![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
15 bin dolar istiyorlar curuk carik yok (araba fiber zaten ) 10 senedir hangarda yatiyor icinde 350 chevy makina var yarim cage var vs...vs...
Arabanin durumu kotu degil ancak yaris otomobili yapma hevesiyle dalindigi icin uzerine 15-20 harcamak gerekir gibi gorunuyor .
Bu sartlar altinda ilgilenirsen bakmaya gidebiliriz bu arada arac istanbul yakinlarinda ama istanbul disinda .
videodaki mavi aractan bahsediyorum birebir baska bir datsun degil![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
anladım abi , ben oem toplamak istiyorum , komple fiber olması kötü olmuş . uğraştığın için çok teşekkür ederim ...
Geçen hafta boluda 280zx vardı, çok para istedi, ben 8 teklif ettim, 11e müşterisi var dedi ben almadım.
Üzerinde l28e makine var, lpg takılıp sökülmüş, t-top camları kırık. İçi beyaz dışı sarı.
İlgilenen olursa resimlerini yollarım.
edit:ilanı verilen araç
Yakında 25000 olarak ilana çıkar.
İlana çıkarsa elimdeki resimlerini yayınlarım.
Leş 2 artı 2 koltuklu.
Resimler ifşa oluyor.
Bende bu arabanın daha resimleri var.
tuğral direkt afişe etmiş.
Ben sırf bu araba için boluya gittim. Durumu kötü. 8000 teklif ettim, 11500 veren var dedi. Ona verin dedim. İstanbul'a satıldı.
Geçen hafta oldu bu olaylar.
satıldımı bende cok konustum bu aracın sahibiyle daha ne fotoları vardı alacaktımda sonra bunu yaparken hanımdan boşanırız korkusuna alamadımDaha temiz bişe almam lazım yana yakıla araba arıyorum. Datsun240 da var ama sölemem onu hala düşünüyorum
![]()
İstanbuldan biri aldı bu aracı. Hatta Nissan juke'u varmış, sırf bunu almak için satıyor dedi sahibi. Bende öyle hastasına veriyorsanız hayırlı olsun dedim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)