Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91378389
il dışındayım kapora göndericem çok acil bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Mitsubishi Colt 1.5 CZT 2006 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 91378389
il dışındayım kapora göndericem çok acil bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Bildigim bi astsubayin arabasiydi maxidisplay hakan abide tanir temiz sorunsuz bi aracti
araç çok temiz diye duydum ben aldıktan sonra ilana verildi yapışamadım o yüzden git direk kapak saplamalarına bak içi açılmamışsa birde kaportaya baktır tamamdır o zamana kadar tanıyanda elbet çıkar zaten hem coiloverlarıda bana satarsın![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
fiyatı normal coil ve maxi olması avantaj zaten bu parayada bunun kadar hızlı ve yeni başka araba yok doğru seçim czt bağımlılık yapar kolay gelsin![]()
fatih astsubayın arabası
demek satıyor aracı
ben kazasız olduğunu biliyorum, zaten fatih o işlerin adamı değil
öyle gazlamakmış, yanlamakmış, rollingmiş bilmez
ne diyorsa doğrudur
edit:
normalde zaten çok az kullanıyordu
birde adam 2 senedir doğuda mecburi hizmette
sadece izinlere geldiği zaman binebiliyordu
km falanda düşük olmalı yani
arkadaslar araba kuşadasında idi dediniz arac degil istanbuldan geldi arkadasımın eski aracı içi fena degil kasası iyi durumda idi boyası akarı kokorı varmı bilmem ama bende 106 var deneyelim dedim atarlı bi arkadastır hiç cıkmadı 2 yada 3 hafta durdu arac yattı cogunlukla arıza var turbo acmıyo enljektör felan dedi sattı şimdi kurtulduna seviniyo ama neyi vardı tam bilmiyorum
Hakan abi 60.000 herhalde rekor bende 56600 benimki dahahayirlisi olsun iki tarafada czt uzmez sikintisiz binersin
valla kardesim plakası aynı istanbuldan aldı geldi arkadas takas yaptı dedim gbi kullanmak istedigim bi aractı yürüdünü görmedim 2 yada 3 hafta durdu sattı eski plakasını hatırlamıyorum niyetiniz ciddise ögrenirim hatta arabanın on gögsunde biraz yanık gbi leke var sol tarafta bizde iken momonun 17 siyah jantları vardı
yanlış konuya mesaj
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)